arrow_drop_up arrow_drop_down
13 maart 2020 

5 weetjes over Belgische chocolade

  • Maar liefst 91% van de Belgen eet elke maand wel eens chocolade.
  • Meer dan 1 op de 3 Belgen knaagt de randjes af van zijn chocolade alvorens van de vulling te genieten.
  • 28% van de Belgen verbergt en smult stiekem van zijn chocolade, vooral mannen.
  • 73% van de Belgen heeft altijd chocolade in huis – bij de 55+ is dat zelfs 80%.
  • 60% geeft aan dat chocolade hun ultieme ‘geniet/me-moment’ is
Belgische chocolade

Belgische chocolade

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen