Likoké on tour aan het waterfront [geproefd]
Waterfront betekent dineren óp het water. Het team van sterrenrestaurant Likoké brengt zijn ontembare passie voor het koken van het zuiderse Frankrijk naar het Antwerpse Kattendijkdok. Piet Huysentruyt, zoon Cyriel en chef Anthony Stoop laten het Antwerpse publiek proeven van de meest opvallende Likoké-klassiekers. In de topbrasserie worden klassiekers uit de Zuid-Franse sterrenkeuken geserveerd. Vader en zoon Huysentruyt en hun team werken samen met J&M catering om dit nevenproject in goede banen te leiden.
Wegens succes verlengd, maar snel zijn is de boodschap
Wie een tafeltje wil versieren bij Waterfront Bar & Resto zal snel moeten zijn, want net zoals vorig jaar is ook nu de interesse bijzonder groot. Daar zit ongetwijfeld de aantrekkingskracht van sterrenchef Piet Huysentruyt en zoon Cyriel voor iets tussen.
Waterfront Bar & Resto zet zijn deuren 4 dagen langer open voor het grote publiek! Reserveer nog snel je tafel van maandag 16/09 tot en met donderdag 19/09, via www.thewaterfront.be
Restaurant Likoké in Les Vans blijft doorlopend geopend.
Avontuurlijke culinaire reis met deze heerlijke gerechtjes
Op het menu prijken enkele klassiekers uit de Zuid-Franse sterrenkeuken, zoals Bobotie (tomaat, paling, curry), Eend in het groen (eend, groene kruiden, chorizo), Ketan Unti (rijst, kokos, pandan) en tot slot de wafel met stierenboter.
Weetje van de dag
Stierenboter en haneneieren bestaan niet, eigenlijk is het boter gemengd met bruine suiker