Perrette Chocolade [geproefd]
14 juli 2020 
0 min. leestijd

Perrette Chocolade [geproefd]

Aha, deze keer mag ik chocolade uitproberen. Héél graag natuurlijk. Ik ben een echte chocoladefan. Wie niet eigenlijk hè? Een doorsnee werkdag, een ferme tas straffe koffie en daar… deze chocolade van Perrette bij. Ik zie een smullend beertje en denk meteen: “Zou deze melkchocolade ook berelekker zijn?” De tekst op de achterkant van de verpakking maakt duidelijk dat dit ambachtelijke chocolade is.

Perrette Chocolade

De repen van Perrette worden in kleine hoeveelheden gemaakt door lokale, ambachtelijke chocolatiers en met Belgische chocolade. Dit kan niet anders dan een topproduct zijn. Oh, die vorm… Doet me aan weekenduitstapjes bij mijn oma denken. Herkenbaar dus en een stukje nostalgie. Eens proeven… Yes, dit is top! Je proeft meteen dat dit een meesterlijk stukje genot van zéér hoge kwaliteit is. Er is wel een groot nadeel. Je houdt het niet bij één reepje… 😉

tijdelijke aanbieding

Wil je zelf ook proeven, bekijk dan zeker dit onweerstaanbaar aanbod -> klik hier

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen