Smaakpakket West-Vlaanderen

Apéro Belge Smaakpakket West-Vlaanderen

  

100% Belgische producten.


De lekkerste streekproducten uit West-Vlaanderen in 1 box om van te smullen..
Smaakpakket West Vlaanderer

Wat zit er in?

Grootmoeders koffie

Grootmoeders koffie

Koffiebranders sinds 1935. Ambachtelijk en langzaam gebrand met als resultaat een zachte en lichtverteerbare koffie. Streekproduct van de Leiestreek.

Brugge Tripel

Brugge Tripel

Amberkleurig bier van hoge gisting, met een tweede gisting op fles. Het is gemaakt met puur bronwater, met Kent Golding hop en bleke mout. Het verrast met zijn aroma's van mout, banaan, "cuberdon", karamel en chocolade in combinatie met gebraden en gerookte tonen van de gist.
Potje Paté

Potje Paté

Een echt Vlaams streekproduct: 't Potje Paté (Ouderwetsche Boerenpaté)
Jamjam confituur

Jamjam confituur

Door deze artisanale bereiding, volgens eigen recept, waarbij Danny slechts 20% suiker op 1 kg fruit gebruikt en het gebruik van verse vruchten volgens het seizoen, hebben deze confituren een enorm succes.

Echte Brugse babelutte

Echte Brugse babelutte

De kunst van het vervaardigen van Babelutten zit hem in de kooktemperatuur en de luchtvochtigheid. De ingrediënten worden op een open vuur gekookt en er moet constant rekening worden gehouden met de temperatuur. Daar is kennis van destillatie voor nodig.

Potjesvlees 

Potjesvlees wordt bereid met de 3 K's (3 K's= kip kalf en konijn), doch de bereiding met enkel kippenvlees wordt ook als potjesvlees omschreven of krijgt de benaming hennepot. Naast de 3K's wordt het potjesvlees op smaak gebracht met een bouillon van citroen, azijn, witte wijn of bier.

OMER Traditional Blond Beer

OMER. Traditional Blond

OMER. Traditional Blond is een overheerlijk bier van hoge gisting met hergisting op de fles, gebrouwen volgens een traditioneel recept. OMER. dankt zijn fijn, fruitig aroma en subtiele bitterheid aan de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zoals de beste gerstemout uit de Loirestreek en drie aromatische hopsoorten uit Tsjechië, Slovenië en Duitsland

Bekijk het smaakpakket West-Vlaanderen in onze webshop

Apero Belge Smaakpakket West-Vlaanderen

Tips, vragen of inlichtingen?