Grootmoeders koffie
Brugge Tripel
Door deze artisanale bereiding, volgens eigen recept, waarbij Danny slechts 20% suiker op 1 kg fruit gebruikt en het gebruik van verse vruchten volgens het seizoen, hebben deze confituren een enorm succes.
De kunst van het vervaardigen van Babelutten zit hem in de kooktemperatuur en de luchtvochtigheid. De ingrediënten worden op een open vuur gekookt en er moet constant rekening worden gehouden met de temperatuur. Daar is kennis van destillatie voor nodig.
Potjesvlees
Potjesvlees wordt bereid met de 3 K's (3 K's= kip kalf en konijn), doch de bereiding met enkel kippenvlees wordt ook als potjesvlees omschreven of krijgt de benaming hennepot. Naast de 3K's wordt het potjesvlees op smaak gebracht met een bouillon van citroen, azijn, witte wijn of bier.
OMER. Traditional Blond
OMER. Traditional Blond is een overheerlijk bier van hoge gisting met hergisting op de fles, gebrouwen volgens een traditioneel recept. OMER. dankt zijn fijn, fruitig aroma en subtiele bitterheid aan de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zoals de beste gerstemout uit de Loirestreek en drie aromatische hopsoorten uit Tsjechië, Slovenië en Duitsland