Chocoladehuis Boon

Win de hemelse vlaaipralines van  Chocoladehuis Boon uit Hasselt

Flashback naar Antwerpen proeft editie 2023 tussen de sterrenchefs, aan de Weber, meedoen met de Bordeaux-Quiz en veel "heleerd" van SOS Piet. Massa's bezoekers, bekende koppen (Viki Geunes, Wout Bru, Piet Huysentruyt, Roger Van Damme), uitverkochte gerechten en mooi weer als kers op de taart.  De ontdekking van deze editie: de lancering van de nieuwe vlaaipralines van Chocoladehuis Boon! 

We mochten als eerste proeven en mogen ook jullie nu ook laten meegenieten! 


sterrenchefs

Stukske vlaai?

vlaaipralines

choco-boon

4 smaken: rijstevlaai, kersenvlaai, rabarbervlaai en uiteraard ook smurfenvlaai.

Het Hasseltse Chocoladehuis Boon van meester-chocolatier Patrick Mertens pakt op de jubileumeditie van culinair festival Antwerpen Proeft uit met een totaal nieuw chocoladeconcept. Na het overweldigende succes van de smurfenvlaai-paaseitjes lanceert Chocoladehuis Boon zijn vlaaipralines op Antwerpen Proeft, dat op 18, 19, 20 en 21 mei 2023 plaatsheeft in de Antwerpse Waagnatie.

De vlaaipralines zijn er in 4 smaken: rijstevlaai, kersenvlaai, rabarbervlaai en uiteraard ook smurfenvlaai. Voor de niet-Limburgers: smurfenvlaai is een abrikozenvlaai met slagroom en witte chocolade, er zit niets blauws in.

De pralines hebben niet alleen de smaak van oer-Limburgse vlaaien, maar ook de vorm van een vlaaipunt en ze worden aangeboden in een typisch vlaaidoosje.

DOE MEE EN WIN
bert proeft

Proost!

Wil je de vlaaipralines graag als eerste proeven en nader inspecteren?
DOE MEE EN WIN

DOE MEE & WIN VLAAIPRALINES
We geven 5 doosjes weg, waag je kans
Deelnemen kan tot 14/04/2024

Win lekkere vlaaipralines

Ja, door het formulier te verzenden geef ik toestemming aan foodbelgium om mailings te ontvangen en ga ik akkoord met de algemene voorwaarden 

Verhoog je winstkans en nodig iemand uit om samen mee te smikkelen

Ja, door het formulier te verzenden geef ik toestemming aan foodbelgium om mailings te ontvangen en ga ik akkoord met de algemene voorwaarden 

wedstrijd eitjes

wedstrijd eitjes2