Streekproducten op Winefair Lanaken & Leuven

27-28-29/10/2017 & 28/29/30/11/2017

Houten jubileum voor Winefair

Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober vindt Winefair Lanaken voor de vijfde keer plaats in CC Lanaken. En op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 november kan je naar Winefair Leuven gaan in de Brabanthal. Winefair onderscheidt zich van andere wijnbeurzen door haar ‘out of the box’ aanpak. Onder andere een kwieke wineboy, een team van sterrensommeliers en een innovatieve marketingstrategie maken van Winefair een succesformule die jaar na jaar nog verfijnd wordt.

Met meer dan 35 standen zal U meer dan 500 verschillende wijnen kunnen degusteren, genieten van heerlijke culinaire hapjes en de nieuwste wijngadgets en hebbedingen ontdekken. Ook diverse online shops zullen op deze innovatieve Winefair hun kunsten tonen.

Streekproducten op winefair

Streekproducten proeven op winefair

Streekmarkt.be, het gekende streekproductenplatform van Bert Vissers, zal tijdens de Winefairs Lanaken en Leuven lokale streekproducten aanbieden aan de Winefair-bezoekers. Hij heeft zelfs een leuke feestbox voor de feestdagen samengesteld voor zowel Limburg als Vlaams-Brabant. De juiste streekproducten matchen perfect met wijn. De bezoekers kunnen zelf hun smaakprofiel ontdekken.

houten-jubileum-winefair