De beste aardbeien komen uit Hoogstraten
11 juli 2019 
1 min. leestijd

De beste aardbeien komen uit Hoogstraten

Coöperatie Hoogstraten CV

Bij Coöperatie Hoogstraten CV doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten.
De aardbeien zijn het hele jaar door beschikbaar. De teelttypes wisselen elkaar af: belichte winterteelt, verwarmde serres, plastic tunnels, open lucht…Maar smaak en kwaliteit blijven constant hoog. Meer dan 200 familiebedrijven stoppen al hun kennis er energie in het voorzichtig plukken, mooi selecteren en perfect presenteren. Resultaat: Hoogstraten aardbeien zijn wereldwijd bekend! Onze aardbeientelers zijn terecht fier op hun beroep.

Waar komen de beste aardbeien vandaan?

Er schuilt een verhaal achter elk bakje aardbeien. Maak kennis met de mensen achter Coöperatie Hoogstraten. Uw beste garantie op een eerlijk product.
Hoe werkt het? Op elke verpakking van Hoogstraten aardbeien staat een unieke code. Die vertelt u meer over de herkomst van uw aankoop. Geef de code in op de Hoogstraten website en ontdek precies waar uw bakje aardbeien vandaan komt en wie ervoor heeft gezorgd dat deze zo lekker smaken!
Laat gerust een complimentje achter voor de teler!

Aardbeien uit hoogstraten

Aardbeien uit hoogstraten

Top streekproduct uit Hoogstraten

Aardbeien zijn het topproduct van Coöperatie Hoogstraten. Om er optimaal van te kunnen genieten volgen hier wat handige tips:
Aardbeien smaken natuurlijk het best wanneer ze direct gegeten worden. Wilt u ze toch even bewaren, dan kan dat. Bewaar de aardbeien niet te lang, maximaal 48 uur in de koelkast.
Was de aardbeien voordat u het groene kroontje verwijdert. Zo behouden ze hun smaak!
Laat de aardbeien even op kamertemperatuur komen

Check zeker de site van de producent en eet smakelijk!

Heb je al ooit eens zoete aardbeienlasagne gemaakt? Check zeker het recept op onze blog!

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen