Relatiegeschenken voor buiten de kantooromgeving
01 juli 2023 
6 min. leestijd

Relatiegeschenken voor buiten de kantooromgeving

Relatiegeschenken voor op reis

Handige reisaccessoires

Handige reisaccessoires zijn perfecte relatiegeschenken voor mensen die veel onderweg zijn. Denk bijvoorbeeld aan een reisadapter waarmee je overal ter wereld je elektronische apparaten kunt opladen, een opvouwbare waterfles die gemakkelijk in je bagage past of een compacte reiskussen voor een comfortabele vlucht. Andere handige reisaccessoires zijn een bagageweegschaal, een reisportemonnee met RFID-bescherming en een universele telefoonhouder voor in de auto. Met deze praktische geschenken laat je zien dat je aan je relaties denkt en dat je hun drukke levensstijl waardeert.

Comfortabele reisartikelen

Comfortabele reisartikelen zijn een geweldige manier om waardering te tonen voor klanten en medewerkers die veel onderweg zijn. Denk bijvoorbeeld aan een nekkussen voor in het vliegtuig, een opblaasbaar voetensteuntje of een reisdeken. Deze geschenken zorgen ervoor dat de ontvanger comfortabel kan reizen en uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. Bovendien zijn deze reisartikelen vaak compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze ook handig zijn voor zakenreizen of vakanties. Door het geven van comfortabele reisartikelen laat je zien dat je geeft om het welzijn van je klanten en medewerkers, wat kan bijdragen aan een positieve relatie tussen beide partijen.

Praktische bagage

Praktische bagage is een geweldig relatiegeschenk voor mensen die vaak onderweg zijn. Denk hierbij aan een stevige reistas, een handige rugzak of een praktische laptoptas. Deze geschenken zijn niet alleen handig voor zakelijke reizen, maar ook voor vakanties of weekendjes weg. Door het geven van praktische bagage als relatiegeschenk laat je zien dat je geeft om het comfort en gemak van je relaties, zowel binnen als buiten de kantooromgeving. Bovendien zijn deze geschenken vaak van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee, waardoor je relaties nog lang kunnen genieten van jouw attentie.

Relatiegeschenken voor sportieve activiteiten

Sportaccessoires

Sportaccessoires zijn een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te laten zien dat u om hun gezondheid en welzijn geeft. Of het nu gaat om een yogamat, een springtouw of een set weerstandsbanden, deze geschenken zijn perfect voor mensen die graag actief zijn. Bovendien kunnen deze accessoires ook worden gebruikt tijdens pauzes op het werk of tijdens lunchpauzes om even te ontspannen en op te laden. Door sportaccessoires als relatiegeschenk te geven, laat u zien dat u om de gezondheid en het welzijn van uw klanten en medewerkers geeft en dat u hen aanmoedigt om actief te blijven.

Sportkleding

Sportkleding is een geweldig relatiegeschenk voor mensen die graag actief zijn. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of wandelen, er is altijd behoefte aan comfortabele en functionele sportkleding. Door sportkleding als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat je om de gezondheid en het welzijn van je relaties geeft. Bovendien is het een praktisch cadeau dat vaak gebruikt zal worden, waardoor je bedrijfsnaam of logo regelmatig in beeld komt. Er zijn veel verschillende soorten sportkleding beschikbaar, van T-shirts en shorts tot jassen en broeken. Kies iets dat past bij de interesses en behoeften van je relaties en je zult zeker indruk maken.

Sporttassen

Sporttassen zijn een geweldig relatiegeschenk voor mensen die graag actief zijn. Of het nu gaat om een rondje joggen in het park of een weekendje weg naar de bergen, een goede sporttas is altijd handig. Bovendien zijn er veel verschillende soorten sporttassen beschikbaar, van kleine rugzakken tot grote duffeltassen, waardoor u een tas kunt kiezen die past bij de behoeften van uw klanten of werknemers. Door uw bedrijfslogo op de tas te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat uw merk overal wordt gezien waar de tas wordt meegenomen.

Relatiegeschenken voor buitenactiviteiten

Picknickartikelen

Picknicken is een populaire activiteit tijdens de zomermaanden en daarom zijn picknickartikelen een geweldig relatiegeschenk voor buiten de kantooromgeving. Denk aan picknickmanden, koeltassen, picknickdekens en picknickbestek. Deze artikelen zijn niet alleen handig voor een picknick, maar kunnen ook gebruikt worden tijdens een dagje uit naar het strand of het park. Door uw bedrijfslogo op deze artikelen te laten bedrukken, zorgt u voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf bij uw klanten en relaties.

BBQ-accessoires

BBQ-accessoires zijn een geweldig relatiegeschenk voor de zomermaanden. Of het nu gaat om een grillpan, een set barbecuegereedschap of een handige barbecuehandschoen, er zijn talloze opties om uit te kiezen. Deze geschenken zijn perfect voor klanten en medewerkers die graag buiten koken en genieten van de zon. Bovendien kunnen deze accessoires worden gepersonaliseerd met het logo van uw bedrijf, waardoor ze een geweldige manier zijn om uw merk te promoten tijdens zomerse evenementen en bijeenkomsten.

Tuinartikelen

Tuinartikelen zijn een geweldige keuze als relatiegeschenk voor klanten die van tuinieren houden of graag tijd buiten doorbrengen. Denk aan handige tools zoals tuinhandschoenen, snoeischaren, en harken. Maar ook decoratieve items zoals bloempotten, tuinbeelden en vogelhuisjes zijn populair. Door het geven van tuinartikelen als relatiegeschenk laat je zien dat je aandacht hebt voor de interesses van je klanten en dat je hun hobby's waardeert. Bovendien zijn tuinartikelen duurzaam en kunnen ze lang meegaan, waardoor je bedrijf nog lang in de gedachten van je klanten zal blijven.

Relatiegeschenken voor avontuurlijke activiteiten

Kampeerartikelen

Kampeerartikelen zijn perfecte relatiegeschenken voor mensen die graag buiten zijn. Denk bijvoorbeeld aan een handige opvouwbare campingstoel, een compacte slaapzak of een stevige rugzak. Deze geschenken zijn niet alleen praktisch, maar ook leuk om te krijgen. Bovendien zullen uw klanten of medewerkers uw bedrijf associëren met avontuur en buitenleven, wat kan bijdragen aan een positief imago. Zorg er wel voor dat de kampeerartikelen van goede kwaliteit zijn, zodat uw geschenk lang meegaat en uw klanten of medewerkers er echt iets aan hebben tijdens hun volgende kampeertrip.

Survivalgear

Survivalgear is een geweldig relatiegeschenk voor de avontuurlijke ontvanger. Of het nu gaat om kamperen, wandelen of andere outdoor activiteiten, survivalgear kan van pas komen in noodsituaties. Denk bijvoorbeeld aan een zakmes, een waterdichte zak of een survival kit. Door het geven van survivalgear als relatiegeschenk laat je zien dat je geeft om de veiligheid en het welzijn van je klanten of medewerkers, zelfs buiten de kantooromgeving.

Outdoor kleding

Outdoor kleding is een geweldig relatiegeschenk voor mensen die graag buiten zijn. Of het nu gaat om wandelen, kamperen of andere buitenactiviteiten, goede kleding is essentieel. Denk bijvoorbeeld aan een warme fleecejas, een waterdichte jas of een comfortabele wandelbroek. Door het geven van outdoor kleding als relatiegeschenk laat je zien dat je geeft om de interesses en behoeften van je klanten of medewerkers. Bovendien is het een praktisch cadeau dat vaak lang meegaat en dus een blijvende herinnering vormt aan jouw bedrijf.

Relatiegeschenken voor ontspanning

Wellnessproducten

Wellnessproducten zijn een geweldige manier om uw klanten en werknemers te laten ontspannen en zich goed te voelen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke massagestoel, een wellnesspakket met geurkaarsen en badzout of een yoga-set. Deze geschenken zijn perfect voor mensen die een drukke levensstijl hebben en behoefte hebben aan ontspanning. Bovendien kunnen wellnessproducten ook bijdragen aan een gezonde levensstijl en het verminderen van stress. Door uw klanten en werknemers te voorzien van deze geschenken, laat u zien dat u om hun welzijn geeft en dat u hun gezondheid en geluk belangrijk vindt.

Boeken en tijdschriften

Boeken en tijdschriften zijn geweldige relatiegeschenken voor mensen die graag lezen en zich willen verdiepen in verschillende onderwerpen. Het is belangrijk om te weten wat de interesses van de ontvanger zijn, zodat je een boek of tijdschrift kunt kiezen dat bij hem of haar past. Denk bijvoorbeeld aan een boek over persoonlijke ontwikkeling, een tijdschrift over reizen of een roman van een populaire auteur. Door een boek of tijdschrift cadeau te geven, laat je zien dat je de ontvanger waardeert en dat je hebt nagedacht over het geschenk.

Spelletjes en puzzels

Spelletjes en puzzels zijn geweldige relatiegeschenken voor buiten de kantooromgeving. Ze zijn perfect voor teambuildingactiviteiten en kunnen worden gebruikt tijdens bedrijfsuitjes en evenementen. Bovendien zijn ze ook geschikt voor persoonlijk gebruik, zoals tijdens vakanties of in de vrije tijd. Spelletjes en puzzels zijn er in verschillende vormen en maten, van klassieke bordspellen tot uitdagende puzzels. Door deze relatiegeschenken te geven, laat je zien dat je geeft om de ontspanning en het plezier van je klanten en relaties.

Relatiegeschenken voor duurzaamheid

Eco-vriendelijke producten

Eco-vriendelijke producten zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu. Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare waterflessen, biologisch afbreekbare pennen en duurzame tassen. Deze producten zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw imago. Door het gebruik van eco-vriendelijke relatiegeschenken laat u zien dat uw bedrijf begaan is met het milieu en dat u zich inzet voor een duurzame toekomst. Bovendien zijn deze producten vaak van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee, waardoor uw bedrijfsnaam nog lang onder de aandacht blijft.

Herbruikbare artikelen

Herbruikbare artikelen zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze als het gaat om relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een herbruikbare waterfles, koffiebeker of boodschappentas. Deze artikelen zijn niet alleen praktisch, maar ook goed voor het milieu. Door het hergebruiken van deze artikelen wordt er minder afval geproduceerd en worden grondstoffen bespaard. Bovendien zijn herbruikbare artikelen vaak van goede kwaliteit en gaan ze lang mee, waardoor uw bedrijfsnaam of logo langdurig onder de aandacht blijft bij de ontvanger. Kies daarom voor herbruikbare artikelen als u op zoek bent naar een duurzaam relatiegeschenk.

Biologisch afbreekbare producten

Biologisch afbreekbare producten zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd het milieu te beschermen. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen die gemakkelijk afbreken en geen schade toebrengen aan het milieu. Denk bijvoorbeeld aan biologisch afbreekbare pennen, notitieboekjes en tassen. Door deze producten als relatiegeschenk te geven, laat u zien dat uw bedrijf begaan is met het milieu en draagt u bij aan een duurzamere wereld. Bovendien zijn biologisch afbreekbare producten vaak van hoge kwaliteit en hebben ze een luxe uitstraling, waardoor ze perfect zijn als cadeau voor klanten en zakenrelaties.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen