Smaakpakket Antwerpen

Apéro Belge Smaakpakket Antwerpen


100% Belgische streekproducten.


De lekkerste streekproducten uit Antwerpen in 1 box om van te smullen...

Smaakpakket Antwerpen

Apero Belge Antwerpen


Smaakpakket Antwerpen Alcoholvrij

Apero Belge Smaakpakket

Smaakpakket Antwerpen Delux

Apero Belge Lux

Wat zit er in?

Smaakpakket Antwerpen
perrete-chocolade

Perrete Chocolade

De melkchocolade is een Belgische chocolade (34% cacao ) met minder suiker (38,8%). Het zoetgevoel is hoger omdat een deel van de melk rollergedroogd is. Dit geeft de chocolade, zonder toevoeging van suiker, een gekarameliseerde toets.

Antwerpse-handjes

Antwerpse handjes

Antwerpen kent niet alleen het Antwerps Handje als koekje maar ook als chocolaatje. Het begon als een chocolaatje zonder vulling, maar al snel volgden er een aantal andere soorten.
Koffie-Verheyen

Koffie Verheyen

Momenteel wordt Koffie Verheyen geleid door de 3de en 4de generatie. Je kan ze steeds een bezoek brengen en proeven van de Anwterpse koffie.
Triple d'Anvers

Triple d'Anvers

Het is een bier van het type Triple, blond van kleur, met amberkleurige tinten. Het aroma is moutig en rijk, met een fruitige toets. En de smaak is zoet.

Puur-Belgische-honing

Puur Belgische honing

De inlandse is een product dat streekgebonden is waardoor kleur en smaak heel verschillend kan zijn. Deze honing wordt vooral aanbevolen bij allergiegevoeligheid. 100% gegarandeerd zuiver natuurproduct, zonder toevoegingen, zonder suiker.

Elixir d'Anvers likeur

Elixir d'Anvers likeur

Deze gezonde kruidenlikeur bestaat al sinds 1863. Hij is gemaakt met 32 planten en kruiden uit de vier hoeken van de wereld, waardoor hij zijn onmiskenbare smaak heeft.
biologisch-sap-appel-rabarber

Biologisch sap appel-rabarber

25 cl.
roodthooft-mokatine

Roodthooft Mokatine

175g

eucalyptus-kruidenbonbon-suikervrij

Eucalyptus kruidenbonbon suikervrij

Deze snoepjes zijn gemaakt op basis van een eeuwenoud recept. Fantastisch middel dat werkt bij verkoudheden, benauwdheden, astma, ruwe en pijne keel, onrustig slapen. Als ook bij maagklachten zoals maagkrampen en maagzuur.

Tevens worden deze snoepjes ook veel gebruikt in plaats van maagremmers. Daarnaast staan deze snoepjes ook bekend om hun natuurlijke en nostalgische smaak.

Deze hardgekookte snoepjes zijn: suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, vetvrij, vrij van kunstmatige smaakstoffen, zoetstoffen of bewaarmiddelen. Ze bevatten geen gluten, tarwe, soja, gist, zuivel, pinda, noten, eieren, maïs of rijst.

De lekkere smaak is afkomstig van vruchten. De snoepjes zijn gezoet met suikeralcoholen. Het is de enige "suiker-vrije" suikervervanger die uitsluitend afkomstig is van rode bieten. Suikeralcoholen komen van nature voor in verschillende plantaardige producten zoals fruit en bessen.

Marbi choco

Marbi Choco

Marbi choco met een laagje chocolade van MARBI

Bekijk het smaakpakket Antwerpen in onze webshop

smaakpakket-antwerpen

Tips, vragen of inlichtingen?