Smaakpakket Brussel

Apéro Belgo Smaakpakket Brussel

  

100% Belgische producten.


De lekkerste streekproducten uit Brussel in 1 box om van te smullen..

Smaakpakket Brussel

Wat zit er in?

frOUI Hibiscus

frOUI Hibiscus Sap

Heerlijk hibiscussap!

Brussels Ketjep

Brussels Ketjep

De KETJEP bevat 210 g verse Italiaanse tomaten per 100 ml ketchup. 50 procent meer tomaten dan om het even welke andere ketchup (130 g per 100 ml). De smaak is rijker, natuurlijker en de samenstelling dikker.
Erasmus Bond Botanical Tonic water

Erasmus Bond Botanical Tonic water

Omdat gins en andere sterke dranken steeds complexer worden, ontstaat er behoefte aan complexere mengers. Dit is waar Erasmus Bond Botanical Tonic in het spel komt. We hebben dit complexe brouwsel ontwikkeld als een metgezel voor de meer ongebruikelijke, bloemige en complexe geesten die er zijn.

Sylvain Speculoos

Sylvain Speculoos

Ze proberen de beste biologische, glutenvrije traktaties ter wereld te bakken, in de beste Belgische traditie en zonder verspilling, eerlijke leveranciers en met een eindeloze honger naar experimenten.

Manneken Pils

Manneken Pils Bier

De directe aanzet wordt gevolgd door een complexe en soepele smaak omdat tijdens het brouwen maïs werd gebruikt. De eerder bittere smaak houdt ook tijdens de afdronk aan, waardoor dit bier een uitstekende dorstlesser is. Met Manneken Pils bewijst Brouwerij Lefebvre dat het zijn vakmanschap zonder nutteloze franjes en poespas kan aanwenden en dat een goed bier geen reclame nodig heeft.

Les Trempettes de Bruxelles

Les Trempettes de Bruxelles - Courgette & Spinazie Dip

De Brussels Dip is praktisch om overal mee naar toe te nemen, kan direct in de pot worden gegeten, je kan oneindig veel mogelijkheden dippen: rauwkost, gresini's, tortilla, toast, chips, crackers, brood, ...

Ongetwijfeld de meest zomerse en meest veelzijdige van onze Dips-recepten, een concentraat van zon en frisheid, rijk aan vitamines en antioxidanten en toch zeer caloriearm.

Bekijk het smaakpakket Brussel in onze webshop

Apero Belge Smaakpakket Brussel

Tips, vragen of inlichtingen?