Smaakpakket Limburg

Apéro Belgo Smaakpakket Limburg

100% Belgische producten.


De Limburgse productendoos belooft je niet teleur te stellen met de lekkerste producten uit de regio

  Smaakpakket Limburg

Smaakpakket Limburg

  Smaakpakket Limburg Deluxe

Smaakpakket Limburg

Wat zit er in?

Haspengouwse mosterd

Haspengouwse mosterd

Is een pittige, maar niet te scherpe mosterd met, dankzij de honing, een zachte nasmaak.

Stroop van Vrolingen

Stroop van Vrolingen

Stroop een uniek uitzicht en een onovertroffen smaak. Omdat er geen suikers, bewaarmiddelen of kleurstoffen toegevoegd worden.
Blauw bessensap

Blauw bessensap

Puur en ongezoete blauwe bessensap. Zo uit de natuur. Dit product is op ambachtelijke wijze bereid, zonder enige toevoeging. Hierdoor blijft de pure smaak, de rijkdom aan Vitamine C, voedingstoffen en het volle aroma volledig behouden.
Hasseltse speculaas

Hasseltse speculaas

Hasselt is de stad van de speculaas. Hoewel in de rest van België speculaas vrij dun en krokant is, kan je in Hasselt spreken van “hompen” dikke, zachte speculaas.

Wilderen Goud streekbier

Wilderen Goud streekbier

Wilderen Goud is een goudkleurig Belgisch bier van hoge gisting. Stoer en onweerstaanbaar... Jong van karakter. Wilderen Goud is een blond, vlot toegankelijk en jong hoge gistingsbier van 6,2% Vol.Alc.

BLÙ

BLÙ Blauwbessenbier

Blu is een fruitig Belgisch witier, ambachtelijk gebrouwen door Brouwerij Boelens (Belsele), verrijkt met blauwe bessen powered by BlueBerry Fields (Koersel/Beringen). Blu heeft een goede balans tussen zuur en zoet met een echte biersmaak. Er zijn geen kleur- of smaakstoffen toegevoegd. 

Koel schenken

Hoppig en fruitig

30% puur sap

zwarte-parel-brut

Zwarte Parel Brut

De Zwarte Parel is volledig gelagerd in roestvrijstalen cuves. Bij het bottelen wordt er gist en suiker toegevoegd waardoor er een hergisting op fles gaat plaatsvinden. Door deze hergisting ontstaat er koolzuur in de fles. Volgens de Méthode Traditionnelle wordt deze wijn gemaakt en rijpt vervolgens minimaal 18 maanden op fles.
Breugelkaas

Breugelkaas (belegen, blok)

300 gr.


Hasseltse Graanjenever

Hasseltse graanjenever

Een eigen distillatie van moutwijn geeft karakter aan de jonge Hasseltse graanjenever, aangevuld met natuurlijke aroma’s van jeneverbes en koriander.

Bekijk het smaakpakket Limburg in onze webshop

Apero Belge Smaakpakket Limburg

Tips, vragen of inlichtingen?