Smaakpakket Wallonie

Apéro Belgo Smaakpakket Wallonie

  

100% Belgische producten.


De lekkerste streekproducten uit Wallonie in 1 box om van te smullen..

Smaakpakket Wallonie

Wat zit er in?

Meer afbeeldingen  Bister Mosterd

Bister Mosterd

Zowel het recept, dat in 1877 is ontstaan, als de unieke kleur vallen bij talrijke Belgen in de smaak. L’Impériale vertegenwoordigt circa 15 % van het Belgisch marktaandeel van de mosterd verkoop in de supermarktsector. Deze ongeëvenaarde bruine zachte mosterd is zuiver en natuurlijk en gegarandeerd zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De L’Impériale mosterd is het symbool van traditionele smaken.

luikse-stroop

Luikse stroop

Echte Luikse Siroop (soms ook poepgelei genoemd): 400 g fruit nodig om 100 g Echte Luikse Siroop (origineel, pruim of abrikoos) te maken
chimay-rouge

Henegouwen - Trappist Chimay

De Chimay Goud wordt gebrouwen in het hart
van de abdij van Scourmont en was tot nu toe
voorbehouden voor de kloostergemeenschap,
haar gasten en medewerkers. Vandaag kan
iedereen genieten van zijn verfrissende, kruidige
en hoparoma’s.

Aubel Collier Campagnard boerenring

Aubel Collier Campagnard boerenring

De Boerenringworst van Aubel® is bereid in de Belgische Ardennen uit stukjes edel varkensvlees. Wat het zo uniek maakt? De bijzondere smaak, het resultaat van een langzame rijping en het gebruik van een selectie fijne kruiden. Geniet ervan wanneer je maar wilt, op de boterham of als aperitief.  Ook heel handig bij een geslaagde picknick.

Proefbox macaron de jean-pierre

Proefbox macaron de jean-pierre

Vergeet cupcakes: macarons zijn de nieuwste lekkernij! Een macaron is een luchtige en kleurrijke lekkernij. gemaakt van gemalen amandelen, suiker en eiwitten. Vaak worden twee macarons op elkaar gelegd (met de platte kanten naar elkaar toe) en zit daartussen een vulling van ganache, botercrème of jam. Het lijkt dan nog het meeste op een hamburgertje! Macarons zijn er in heel veel verschillende smaken met bijbehorende kleuren, zoals kersen, chocolade, pistache, aardbeien, cocos, mokka of  citroen.

Luikse chocolade wafel 8 stuks

Luikse chocolade wafel 8 stuks

Ingrediënten: Tarwemeel, 21% suiker, plantaardige oliën (palm, raapzaad), glucose-fructosestroop, eieren van kippen grond, gist, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren, stearoyl-2-lactylaat of natrium, lecithine of SOJA), zout, aroma.

la_chouffe

Luxemburg - La chouffe bier

Licht gekruid met koriander. Belgisch speciaalbier, 8% alcohol, hoge gisting en met tweede gisting en fles.

Bekijk het smaakpakket Wallonië in onze webshop

Apero Belge Smaakpakket Wallonie

Tips, vragen of inlichtingen?