Thee met een verhaal
18 februari 2020 
0 min. leestijd

Thee met een verhaal

Thee met een verhaal startte in 2014 als een theespeciaalzaak in Aarschot en een online webwinkel waar elke thee met passie en expertise samengesteld werd door gecertifieerd theesommelier Jessica Van Humbeeck.

Je kon er een bijzondere aanbod groene thee, zwarte thee, witte thee, gele thee, Oolong thee, Puerh en Matcha rechtstreeks geïmporteerd uit Indië, Japan en China proeven.

De speciaalzaak Thee met een Verhaal in Aarschot sloot eind 2019 de deuren. “Maar dit is geen volledig einde”, zegt zaakvoerder Jessica Van Humbeeck. “Ik trek het land in om workshops te geven over thee.

Jessica brengt Thee met een Verhaal tot bij jou met haar theeclub, theeceremonies, lezingen, workshops en professioneel advies voor de horecasector voor het samenstellen van heerlijke theekaarten.

Tea @ work

Jess heeft ze enkele belangrijke beslissingen genomen om Thee met een Verhaal op een andere manier uit te bouwen. “Op mijn manier dan. Wij zijn niet langer dat Aarschots, klein theewinkeltje. We zijn een Belgisch theemerk, dat staat voor puurheid, authenticiteit en vooral genieten! Onze winkels in Oostende en Aarschot worden concept stores, waar je terecht kunt voor allerhande theebeleving, in zeer ruime zin van het woord. En we lanceren ook Tea@Work, want wij willen ook graag lekkere thee op de werkvloer, met bijbehorende workshops”, legt Jess uit. Voorts bracht Jess ook het boek “But first, tea” uit.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen