Top 5 beste Antwerpen streekproducten

Top 5 beste Antwerpen streekproducten

Hier zie je een selectie van de lekkerste Antwerpse streekproducten:

Antwerpse handjes

Antwerpse handjes

Antwerpse Handjes zijn de meest befaamde koekjes uit de Scheldestad. Het Antwerps handje, dat zijn oorsprong kent in een legende, werd lokaal bekend na een culinaire wedstrijd. Het duurde niet lang voordat ook andere steden de smaak te pakken kregen. 

Perrette Chocolade

Perrette Chocolade

Perrette staat voor eerlijke, lekkere chocolade met een zo gunstig mogelijke ecologische voetafdruk. Daarom worden de repen in kleine hoeveelheden gemaakt door lokale, ambachtelijke chocolatiers en met Belgische chocolade. Door deze korte keten in tijd en ruimte, biedt Perrette een grotere garantie voor de versheid en smaak.

Triple d'Anvers

Triple d'Anvers

Tripel d'Avers is een echte Belgische triple met meer dan alleen een vleugje Antwerpse stijl. Stoer, genereus en met veel attitude. Een brouwers ode aan Antwerpen.

Je zult al snel ontdekken dat dit bier vanaf de eerste slok vol zit. Met een aangenaam verrassende en lichtzoete smaak die plaats maakt voor verfrissende sprankelende tonen. Geniet van het pittige aroma met hints van sinaasappelschil en koriander, aangevuld met een volle afdronk.

Puur Belgische honing

Puur Belgische honing

De inlandse is een product dat streekgebonden is waardoor kleur en smaak heel verschillend kan zijn. Deze honing wordt vooral aanbevolen bij allergiegevoeligheid. Omdat de pollen uit eigen streek in de honing verwerkt zijn en er zo een weerstand tegen een bepaalde soort pollenallergie ontstaat.

100% gegarandeerd zuiver natuurproduct, zonder toevoegingen, zonder suiker.

Koffie Verheyen

Koffie Verheyen

Met een grote variatie aan koffie valt Koffie Verheyen op. Niet alleen zijn smaak, maar ook zijn geschiedenis, groei en andere producten maken dit merk tot een goede vertegenwoordiger van de koffieruimte van Antwerpen. Vergeet het niet te proberen