vermouth

Vermouth Verhofstede 

EEN KRUIDIG DRANKJE

nutella-koffie

AMBACHTELIJKE BROUWERIJ

UIT 1885

1.000+

tevreden klanten

Authentieke Oost-Vlaams

streekproducten met een verhaal

Bitter

Kruidig

Zoet

Cocktail

Aperitief

Digestief

Brouwerij Verhofstede

Brouwerij Verhofstede

Stephanie de Jaeger kocht in 1885 de eeuwenoude brouwerij en huwde kort daarna met Julien Verhofstede, die brouwer werd. Vanaf 1934 werd er ook limonade gemaakt. In 1942 werd het brouwerijgebouw opgetrokken. Eugeen volgde Julien op en brouwde er samen met zijn zoon Stefan tot in de jaren zestig uitsluitend bier van hoge gisting. De derde generatie - Stefan en Christiaan Verhofstede - bouwde het bedrijf om tot een ambachtelijke likeurfabriek. Nu start de enthousiaste vierde generatie in ons familiebedrijf.

“Een goede vermout is een complexe drank met een breed palet aan smaken en aroma’s, waar het zoete in perfecte balans is met het bittere.”

Jeroen Van Hecke van L’Apereau

""Shaken, not stirred."

James Bond - 007

Verhofstede Vermout smaakt vol en krachtig, met een zachte, lange afdronk. Hoewel hij zoet aandoet, wordt u een vleugje bitterheid gewaar op het einde.

Bert Vissers - Streekmarkt

vermouth versterkte wijn

Versterkte wijn

Versterkte wijn is zoals het begrip eigenlijk al weggeeft een wijn die versterkt is door toevoeging van alcohol, vaak een brandy op basis van druiven. De kleur van versterkte wijnen wordt meestal bepaald door toevoeging van extra elementen zoals karamel.


vermouth cocktail

Mixwaardig

Als we de trendwatchers en experts van gerenommeerde horeca vakbladen moeten geloven dan gaan we deze zomer massaal over op de vermouth cocktails. Want vermouth heeft alles in zich om net zo hip en populair te worden als gin. Vermouth laat zich goed mixen met verschillende ingrediënten (net als gin), de smaak is ook licht bitter. 

vermouth aperitief wijn

Aperitief wijn

Het woord aperitief is afkomstig van het Latijnse "aperire", wat zoveel als openmaken of aanboren betekent. In het geval van een aperitief wordt de eetlust aangeboord door de bittere toets die je in elke aperitief wijn zal vinden. Aperitiefwijnen verkrijgen hun smaak door middel van aromatisatie. 

VERMOUTH 20 CL

vermouth 20 cl

€ 8,74

20 CL

VERMOUTH 75 CL

vermouth 75 cl

€ 16,64

75 CL

Overtuigd? Ontdek ze vandaag nog!