10 originele relatiegeschenken die je nog niet kende
23 juni 2023 
3 min. leestijd

10 originele relatiegeschenken die je nog niet kende

10 originele relatiegeschenken die je nog niet kende

Een gepersonaliseerde plant

Een gepersonaliseerde plant is een uniek relatiegeschenk dat zeker in de smaak zal vallen. Je kunt bijvoorbeeld een plant laten bedrukken met het logo van je bedrijf of een persoonlijke boodschap. Dit geeft de plant een extra persoonlijk tintje en maakt het een bijzonder cadeau om te geven én te ontvangen. Bovendien is een plant een duurzaam cadeau dat lang mee gaat en zorgt voor een gezonde werkomgeving. Kies bijvoorbeeld voor een luchtzuiverende plant zoals de Sansevieria of de Areca palm. Zo geef je niet alleen een mooi cadeau, maar draag je ook bij aan een gezonde en groene omgeving.

Een gepersonaliseerde wijnfles

Een gepersonaliseerde wijnfles is een geweldig relatiegeschenk voor wijnliefhebbers. Je kunt de fles laten bedrukken met een persoonlijke boodschap, het logo van je bedrijf of zelfs een foto. Het is een uniek cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Bovendien kun je ervoor kiezen om een fles wijn te geven die past bij de smaak van de ontvanger, waardoor het cadeau nog persoonlijker wordt. Een gepersonaliseerde wijnfles is een perfect cadeau voor bijvoorbeeld jubilea, kerst of als bedankje voor een goede samenwerking.

Een gepersonaliseerde mok

Een gepersonaliseerde mok is een perfect relatiegeschenk voor koffieliefhebbers. Je kunt de mok personaliseren met een logo, naam of een leuke tekst. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden en zo blijft jouw bedrijf of merk top-of-mind bij de ontvanger. Daarnaast zijn er verschillende soorten mokken beschikbaar, zoals thermosmokken of mokken met een lepel, waardoor je het cadeau kunt afstemmen op de interesses van de ontvanger. Een gepersonaliseerde mok is een origineel en persoonlijk cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Een gepersonaliseerde powerbank

Een gepersonaliseerde powerbank is een geweldig relatiegeschenk voor klanten die veel onderweg zijn. Met een powerbank kunnen ze hun mobiele apparaten opladen zonder dat ze een stopcontact nodig hebben. Door de powerbank te personaliseren met het logo of de naam van je bedrijf, maak je het cadeau extra speciaal en laat je zien dat je om je klanten geeft. Bovendien is een powerbank een praktisch cadeau dat vaak gebruikt zal worden, waardoor je bedrijfsnaam regelmatig onder de aandacht komt.

Een gepersonaliseerde kalender

Een gepersonaliseerde kalender is een geweldig relatiegeschenk voor klanten en medewerkers. Het is niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en attent. Je kunt de kalender aanpassen aan de interesses van de ontvanger en er bijvoorbeeld foto's van het bedrijf of de producten in verwerken. Zo blijft jouw bedrijf het hele jaar door in beeld bij de ontvanger. Bovendien is een gepersonaliseerde kalender een duurzaam cadeau, omdat het jaar na jaar opnieuw gebruikt kan worden.

Een gepersonaliseerde notitieboek

Een gepersonaliseerde notitieboek is een geweldig relatiegeschenk voor klanten die veel onderweg zijn of veel notities maken. Door het notitieboek te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of de naam van de klant, wordt het cadeau extra speciaal en persoonlijk. Bovendien is een notitieboek een duurzaam cadeau dat lang meegaat en vaak gebruikt zal worden. Het is een praktisch en stijlvol cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden door de ontvanger.

Een gepersonaliseerde sleutelhanger

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is een geweldig relatiegeschenk omdat het zowel praktisch als persoonlijk is. Je kunt de sleutelhanger laten bedrukken met de naam van de ontvanger, het logo van je bedrijf of een leuke boodschap. Zo wordt het een uniek en waardevol cadeau dat de ontvanger dagelijks zal gebruiken. Bovendien is een sleutelhanger een relatief goedkoop geschenk, waardoor het ook geschikt is als giveaway op beurzen en evenementen. Kortom, een gepersonaliseerde sleutelhanger is een slimme keuze als je op zoek bent naar een origineel en praktisch relatiegeschenk.

Een gepersonaliseerde USB-stick

Een gepersonaliseerde USB-stick is een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven die vaak met digitale bestanden werken. Het is niet alleen handig voor de ontvanger, maar het is ook een geweldige manier om je merk te promoten. Je kunt de USB-stick personaliseren met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Bovendien kun je de USB-stick vullen met nuttige informatie, zoals bedrijfsbrochures of productcatalogi. Het is een praktisch en doordacht geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Een gepersonaliseerde tote bag

Een gepersonaliseerde tote bag is een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze tassen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en kunnen worden bedrukt met het logo of de slogan van het bedrijf. Zo kunnen klanten en medewerkers deze tas gebruiken als boodschappentas of als tas voor dagelijks gebruik, terwijl ze tegelijkertijd het merk van het bedrijf promoten. Het personaliseren van de tas maakt het extra speciaal en zorgt ervoor dat de ontvanger zich gewaardeerd voelt.

Een gepersonaliseerde waterfles

Een gepersonaliseerde waterfles is een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven die zich richten op gezondheid en duurzaamheid. Door het toevoegen van het bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, wordt de waterfles niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een effectieve marketingtool. Bovendien is het gebruik van een herbruikbare waterfles een duurzame keuze die bijdraagt aan het verminderen van plastic afval. Het is een geschenk dat zowel de ontvanger als het milieu ten goede komt.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen