7 originele relatiegeschenken die je nog niet kende
23 juni 2023 
8 min. leestijd

7 originele relatiegeschenken die je nog niet kende

1. Een gepersonaliseerde plant

Waarom een plant als relatiegeschenk?

Een plant als relatiegeschenk is niet alleen origineel, maar ook duurzaam. Het is een cadeau dat lang meegaat en waar de ontvanger nog lang plezier van kan hebben. Bovendien is het een groen cadeau dat bijdraagt aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving. Een plant kan ook symbool staan voor groei, vernieuwing en verbinding. Het is dus niet alleen een mooi cadeau, maar ook een symbolisch gebaar dat de relatie tussen de gever en ontvanger kan versterken.

Hoe personaliseer je de plant?

Er zijn verschillende manieren om de plant te personaliseren als relatiegeschenk. Een optie is om een gepersonaliseerde pot te laten maken met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf erop. Ook kan er een kaartje aan de plant worden gehangen met een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger. Daarnaast is het mogelijk om de plant te voorzien van een speciale verpakking, zoals een houten kistje met een gravure erop. Zo wordt het relatiegeschenk nog persoonlijker en zal het zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Welke planten zijn geschikt als relatiegeschenk?

Planten zijn een geweldig relatiegeschenk omdat ze niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve invloed hebben op de luchtkwaliteit en het welzijn van mensen. Er zijn veel verschillende soorten planten die geschikt zijn als relatiegeschenk, afhankelijk van de gelegenheid en de persoonlijke smaak van de ontvanger. Enkele populaire opties zijn vetplanten, cactussen, orchideeën en kruidenplanten zoals basilicum en munt. Het is ook mogelijk om een plant te personaliseren door er een speciale pot of houder aan toe te voegen met het logo of de naam van het bedrijf erop. Kortom, planten zijn een duurzaam en origineel relatiegeschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger.

2. Een gepersonaliseerde wijnfles

Waarom een wijnfles als relatiegeschenk?

Een wijnfles als relatiegeschenk is een klassieker die altijd in de smaak valt. Het is een luxe cadeau dat geschikt is voor verschillende gelegenheden, zoals kerst, jubilea of als bedankje voor een goede samenwerking. Bovendien is het mogelijk om de wijnfles te personaliseren met een eigen etiket of logo, waardoor het een uniek en persoonlijk cadeau wordt. Daarnaast is het geven van een wijnfles ook een mooie manier om waardering te tonen aan de ontvanger en om de relatie te versterken. Kortom, een wijnfles als relatiegeschenk is een tijdloos en elegant cadeau dat altijd gewaardeerd wordt.

Hoe personaliseer je de wijnfles?

Er zijn verschillende manieren om een wijnfles te personaliseren als relatiegeschenk. Zo kun je bijvoorbeeld het etiket van de fles laten bedrukken met een persoonlijke boodschap of het logo van je bedrijf. Ook kun je kiezen voor een houten kistje waarin de fles verpakt wordt en deze laten graveren met een naam of tekst. Een andere optie is om een speciale sleeve om de fles te laten maken, waarop je een afbeelding of tekst kunt laten drukken. Door de wijnfles op deze manier te personaliseren, maak je het relatiegeschenk extra bijzonder en persoonlijk.

Welke wijn is geschikt als relatiegeschenk?

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk, is wijn een goede optie. Maar welke wijn is nu eigenlijk geschikt om cadeau te geven? Het antwoord hierop is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gelegenheid, de ontvanger en je eigen budget. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie fles rode wijn als je weet dat de ontvanger hier dol op is, of juist voor een frisse witte wijn als het cadeau bedoeld is voor een zomerse gelegenheid. Ook kun je overwegen om een gepersonaliseerde wijnfles te geven, met bijvoorbeeld een eigen etiket of gravure. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om een geschikte wijn als relatiegeschenk te vinden.

3. Een gepersonaliseerde powerbank

Waarom een powerbank als relatiegeschenk?

Een powerbank als relatiegeschenk is een slimme keuze omdat het een praktisch cadeau is dat iedereen kan gebruiken. In deze tijd waarin we allemaal afhankelijk zijn van onze mobiele apparaten, is een powerbank een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je nooit zonder stroom komt te zitten. Bovendien is het een duurzaam cadeau dat lang meegaat en vaak opnieuw kan worden gebruikt. Door je bedrijfslogo op de powerbank te laten bedrukken, zorg je er bovendien voor dat je bedrijf altijd in de gedachten van de ontvanger blijft.

Hoe personaliseer je de powerbank?

Er zijn verschillende manieren om de powerbank te personaliseren. Zo kun je ervoor kiezen om het logo van je bedrijf erop te laten drukken of een persoonlijke boodschap toe te voegen. Ook kun je de kleur van de powerbank aanpassen aan de huisstijl van je bedrijf. Een andere leuke optie is om de powerbank te voorzien van een uniek ontwerp, bijvoorbeeld met een foto of illustratie die past bij de interesses van de ontvanger. Door de powerbank te personaliseren, maak je het relatiegeschenk extra speciaal en laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau.

Welke capaciteit moet de powerbank hebben?

Als het gaat om het kiezen van de juiste capaciteit voor een powerbank als relatiegeschenk, is het belangrijk om te weten hoeveel stroom de ontvanger nodig heeft. Een powerbank met een capaciteit van 5000 mAh is bijvoorbeeld voldoende om een smartphone één of twee keer op te laden, terwijl een powerbank met een capaciteit van 20.000 mAh meerdere keren kan worden gebruikt om een smartphone, tablet en zelfs een laptop op te laden. Het is dus belangrijk om te weten welke apparaten de ontvanger gebruikt en hoe vaak ze deze willen opladen voordat je een powerbank kiest met de juiste capaciteit.

4. Een gepersonaliseerde mok

Waarom een mok als relatiegeschenk?

Een mok als relatiegeschenk is een slimme keuze omdat het een praktisch en veelzijdig cadeau is. Het kan gebruikt worden voor koffie, thee, soep en zelfs als penhouder op het bureau. Bovendien biedt een mok veel ruimte voor personalisatie, waardoor het een uniek en persoonlijk cadeau kan worden. Door het logo of de naam van het bedrijf op de mok te laten bedrukken, wordt het merk op een subtiele manier gepromoot. Een mok als relatiegeschenk is dus niet alleen functioneel, maar ook een effectieve marketingtool.

Hoe personaliseer je de mok?

Er zijn verschillende manieren om de mok te personaliseren. Zo kun je ervoor kiezen om de naam van de ontvanger op de mok te laten drukken. Dit maakt het cadeau extra persoonlijk en zorgt ervoor dat de ontvanger zich speciaal voelt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een leuke quote of afbeelding die past bij de ontvanger of bij het bedrijf waarvoor je het relatiegeschenk geeft. Door de mok te personaliseren, maak je het cadeau uniek en zorg je ervoor dat het nog lang gebruikt zal worden.

Welke soorten mokken zijn er?

Er zijn verschillende soorten mokken die je als relatiegeschenk kunt geven. Zo zijn er de klassieke porseleinen mokken, maar ook mokken van keramiek, glas, metaal en zelfs bamboe. Daarnaast zijn er mokken met een speciale coating, zoals een thermische coating die ervoor zorgt dat de mok warme dranken langer warm houdt. Ook zijn er mokken met een speciale vorm, zoals een mok in de vorm van een camera of een mok met een ingebouwd koekjesvakje. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om een originele en passende mok als relatiegeschenk te geven.

5. Een gepersonaliseerde kalender

Waarom een kalender als relatiegeschenk?

Een kalender als relatiegeschenk is een slimme keuze omdat het een praktisch cadeau is dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Bovendien biedt het de mogelijkheid om je bedrijf of merk gedurende het hele jaar te promoten. Door het toevoegen van je eigen logo of afbeeldingen, kan je de kalender personaliseren en zo een blijvende indruk achterlaten bij je klanten en relaties. Een kalender is ook een leuk cadeau om te geven tijdens de feestdagen of aan het begin van het nieuwe jaar, omdat het een gevoel van frisheid en vernieuwing met zich meebrengt. Kortom, een kalender als relatiegeschenk is een slimme en praktische keuze die zeker gewaardeerd zal worden door je klanten en relaties.

Hoe personaliseer je de kalender?

Er zijn verschillende manieren om de kalender te personaliseren en zo een uniek relatiegeschenk te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld het bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap op de kalender laten drukken. Ook kun je ervoor kiezen om de kalender te voorzien van foto's van het bedrijf of de medewerkers. Daarnaast is het mogelijk om de kalender te laten bedrukken met de namen van de ontvangers, zodat het cadeau nog persoonlijker wordt. Door de kalender op deze manier te personaliseren, zorg je ervoor dat het relatiegeschenk niet alleen praktisch is, maar ook een blijvende herinnering vormt aan de samenwerking tussen jouw bedrijf en de ontvanger.

Welke soorten kalenders zijn er?

Er zijn verschillende soorten kalenders die je als relatiegeschenk kunt geven. Zo heb je de klassieke wandkalender, die vaak wordt gebruikt op kantoren en in huis. Daarnaast zijn er bureaukalenders, die handig zijn voor op het bureau van je klant of relatie. Ook kun je kiezen voor een magnetische kalender, die je gemakkelijk op de koelkast kunt bevestigen. Verder zijn er nog adventskalenders, die vooral rond de feestdagen populair zijn, en verjaardagskalenders, die het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Kortom, er is genoeg keuze als het gaat om kalenders als relatiegeschenk.

6. Een gepersonaliseerde notitieboek

Waarom een notitieboek als relatiegeschenk?

Een notitieboek als relatiegeschenk is een slimme keuze omdat het een praktisch en veelzijdig cadeau is. Het kan gebruikt worden voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, het bijhouden van to-do lijstjes of als dagboek. Bovendien is een notitieboek een duurzaam cadeau dat lang meegaat en daardoor een blijvende herinnering vormt aan de relatie tussen jou en de ontvanger. Door het notitieboek te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of een persoonlijke boodschap, maak je het cadeau extra speciaal en laat je zien dat je de ontvanger waardeert.

Hoe personaliseer je het notitieboek?

Er zijn verschillende manieren om het notitieboek te personaliseren. Zo kun je ervoor kiezen om het logo van je bedrijf op de voorkant te laten drukken. Maar je kunt ook een persoonlijke boodschap of naam van de ontvanger toevoegen. Daarnaast kun je kiezen voor een speciale kleur of afwerking van het notitieboek, zoals een leren kaft of een opvallende kleur. Door het notitieboek te personaliseren, maak je het relatiegeschenk extra speciaal en laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau.

Welke soorten notitieboeken zijn er?

Er zijn verschillende soorten notitieboeken die je als relatiegeschenk kunt geven. Zo zijn er bijvoorbeeld notitieboeken met een harde kaft, zachte kaft, spiraalbinding of een elastieken band om het boekje dicht te houden. Daarnaast zijn er notitieboeken in verschillende formaten, van A4 tot A6 en zelfs nog kleiner. Ook kun je kiezen voor notitieboeken met gelinieerde, geruite of blanco pagina's. Door te kiezen voor een notitieboek dat past bij de stijl en behoeften van jouw klant, maak je het relatiegeschenk nog persoonlijker en waardevoller.

7. Een gepersonaliseerde USB-stick

Waarom een USB-stick als relatiegeschenk?

Een USB-stick als relatiegeschenk is een slimme keuze omdat het een praktisch en nuttig cadeau is. Tegenwoordig hebben bijna alle mensen een computer of laptop en gebruiken ze USB-sticks om bestanden op te slaan en te delen. Door een USB-stick als relatiegeschenk te geven, geef je jouw klanten of partners een handig hulpmiddel dat ze dagelijks kunnen gebruiken. Bovendien kun je de USB-stick personaliseren met jouw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor het een effectieve manier is om jouw merk te promoten.

Hoe personaliseer je de USB-stick?

Er zijn verschillende manieren om een USB-stick te personaliseren als relatiegeschenk. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf laten bedrukken op de USB-stick. Maar je kunt ook kiezen voor een meer persoonlijke touch door de naam van de ontvanger op de USB-stick te laten graveren. Daarnaast kun je ook de verpakking van de USB-stick personaliseren door deze te voorzien van een bedrukte sleeve of doosje met jouw bedrijfslogo erop. Door de USB-stick op deze manier te personaliseren, maak je het relatiegeschenk extra speciaal en zorg je ervoor dat de ontvanger het cadeau niet snel zal vergeten.

Welke capaciteit moet de USB-stick hebben?

De capaciteit van de USB-stick is afhankelijk van het doel van het relatiegeschenk en het budget dat je hiervoor hebt. Wil je bijvoorbeeld een USB-stick als relatiegeschenk geven aan klanten of partners, dan is het aan te raden om te kiezen voor een USB-stick met een capaciteit van minimaal 8GB. Hiermee kunnen ze voldoende bestanden opslaan en meenemen. Wil je echter een USB-stick als giveaway op een beurs of evenement gebruiken, dan kun je ook kiezen voor een USB-stick met een lagere capaciteit, zoals 2GB of 4GB. Dit is vaak voldoende voor het opslaan van bijvoorbeeld een brochure of presentatie.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen