10 originele relatiegeschenken om indruk te maken
13 juli 2023 
3 min. leestijd

10 originele relatiegeschenken om indruk te maken

10 originele relatiegeschenken om indruk te maken

Wijn- en kaasplankje

Een wijn- en kaasplankje is een klassiek relatiegeschenk dat altijd in de smaak valt. Het is een perfect cadeau voor klanten die van lekker eten en drinken houden. Kies voor een mooie houten plank en vul deze met verschillende soorten kaas en een fles goede wijn. Voeg eventueel nog wat crackers, druiven en noten toe voor een extra feestelijk effect. Personaliseer het cadeau door een kaartje of label toe te voegen met daarop de naam van het bedrijf en een persoonlijke boodschap. Zo laat je zien dat je echt aandacht hebt besteed aan het cadeau en dat wordt zeker gewaardeerd.

Gepersonaliseerde notitieboekjes

Notitieboekjes zijn altijd handig om bij de hand te hebben, of het nu voor het maken van aantekeningen tijdens een vergadering is of voor het schrijven van een boodschappenlijstje. Gepersonaliseerde notitieboekjes zijn een geweldig relatiegeschenk omdat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een persoonlijk tintje hebben. Voeg het logo van het bedrijf toe of personaliseer het met de naam van de ontvanger. Dit zal zeker indruk maken en de ontvanger zal het notitieboekje met trots gebruiken.

Een plant in een mooie pot

Een plant in een mooie pot is een geweldig relatiegeschenk voor verschillende gelegenheden. Het is niet alleen een mooie decoratie voor op kantoor of thuis, maar het heeft ook een positief effect op de luchtkwaliteit en het welzijn van de ontvanger. Kies een plant die past bij de persoonlijkheid van de ontvanger en plaats deze in een mooie pot die past bij de stijl van hun interieur. Voeg een persoonlijke boodschap toe en je hebt een attent en origineel relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken.

Een gepersonaliseerde mok

Een gepersonaliseerde mok is een geweldig relatiegeschenk omdat het zowel praktisch als persoonlijk is. Je kunt de mok laten bedrukken met het logo van je bedrijf, de naam van de ontvanger of zelfs een persoonlijke boodschap. Het is een leuk cadeau voor op kantoor of thuis en zal zeker gewaardeerd worden. Bovendien is het een duurzaam cadeau omdat de mok herbruikbaar is en daardoor minder afval produceert dan wegwerpartikelen. Kies voor een mok van goede kwaliteit zodat de ontvanger er lang plezier van kan hebben.

Een luxe chocoladebox

Een luxe chocoladebox is een perfect relatiegeschenk voor de zoetekauwen onder ons. Het is niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een elegante en stijlvolle manier om waardering te tonen aan klanten of collega's. Kies voor een chocoladebox van hoge kwaliteit met verschillende smaken en texturen, zoals melkchocolade, pure chocolade en gevulde bonbons. Voeg een persoonlijke touch toe door het logo van het bedrijf op de verpakking te laten drukken. Een luxe chocoladebox zal zeker indruk maken en een blijvende herinnering achterlaten.

Een draagbare oplader

Een draagbare oplader is een handig relatiegeschenk voor iedereen die veel onderweg is. Met een draagbare oplader kan je gemakkelijk je telefoon of tablet opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Dit is vooral handig tijdens lange reizen of wanneer je veel buiten de deur werkt. Bovendien kan je de draagbare oplader laten bedrukken met het logo van je bedrijf, waardoor het een perfect promotiemiddel wordt. Zo kan je jouw bedrijf op een subtiele manier onder de aandacht brengen bij je klanten en relaties.

Een gepersonaliseerde kalender

Een gepersonaliseerde kalender is een geweldig relatiegeschenk omdat het zowel praktisch als persoonlijk is. Door de kalender te personaliseren met foto's van het bedrijf of de klant, wordt het een uniek en opvallend cadeau. Bovendien kan de kalender worden gebruikt om belangrijke data en afspraken bij te houden, waardoor het een nuttig geschenk is dat het hele jaar door wordt gebruikt. Het is ook een geweldige manier om de relatie met klanten te versterken door hen het gevoel te geven dat ze gewaardeerd worden en dat het bedrijf om hen geeft.

Een set van luxe pennen

Een set van luxe pennen is een elegant en praktisch relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken. Deze pennen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik op kantoor of thuis en kunnen worden gebruikt om belangrijke documenten te ondertekenen of om creatieve ideeën op papier te zetten. Bovendien kunnen deze pennen worden gepersonaliseerd met het logo of de naam van uw bedrijf, waardoor ze een geweldige manier zijn om uw merk te promoten. Een set van luxe pennen is een tijdloos en stijlvol relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door uw klanten en zakenpartners.

Een gepersonaliseerde fles wijn

Een gepersonaliseerde fles wijn is een klassiek relatiegeschenk dat altijd goed in de smaak valt. Door de fles te laten bedrukken met het logo of de naam van het bedrijf, maak je het cadeau extra persoonlijk en uniek. Daarnaast kun je ook kiezen voor een speciale boodschap op het etiket of zelfs een eigen ontwerp laten maken. Een gepersonaliseerde fles wijn is niet alleen een mooi cadeau om te geven, maar ook om te ontvangen en te bewaren als aandenken aan een bijzondere gelegenheid.

Een mooie fotolijst

Een mooie fotolijst is een tijdloos relatiegeschenk dat altijd gewaardeerd wordt. Kies voor een fotolijst van hoge kwaliteit en laat deze personaliseren met het logo van jouw bedrijf of een persoonlijke boodschap. Zo geef je niet alleen een mooi cadeau, maar ook een blijvende herinnering aan jullie samenwerking. Een fotolijst kan bovendien op verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld als decoratie op kantoor of thuis. Het is een veelzijdig geschenk dat zowel praktisch als sentimenteel is.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen