8 unieke originele relatiegeschenken om indruk te maken
24 juni 2023 
2 min. leestijd

8 unieke originele relatiegeschenken om indruk te maken

8 unieke originele relatiegeschenken om indruk te maken

Een gepersonaliseerde wijnfles

Een gepersonaliseerde wijnfles is een perfect relatiegeschenk voor wijnliefhebbers. Je kunt een fles wijn laten bedrukken met een persoonlijke boodschap, logo of afbeelding. Dit maakt het cadeau extra speciaal en uniek. Het is ook een geweldige manier om je bedrijf te promoten of om je klanten te bedanken voor hun loyaliteit. Er zijn verschillende soorten wijn beschikbaar om te personaliseren, van rode en witte wijn tot champagne en rosé. Kies de wijn die het beste past bij de ontvanger en maak er een onvergetelijk cadeau van.

Een plantenabonnement

Een plantenabonnement is een geweldig idee voor een relatiegeschenk. Het is niet alleen origineel, maar ook duurzaam en goed voor het milieu. Met een plantenabonnement krijgt de ontvanger elke maand een nieuwe plant thuisbezorgd. Dit kan een mooie kamerplant zijn, maar ook een kruidenplantje voor in de keuken. Zo kan de ontvanger zijn of haar huis opfleuren en tegelijkertijd genieten van de voordelen van planten, zoals een betere luchtkwaliteit en minder stress. Een plantenabonnement is dus niet alleen een mooi cadeau, maar ook een gezonde keuze.

Een gepersonaliseerde notitieboek

Een gepersonaliseerde notitieboek is een geweldig relatiegeschenk om indruk te maken op klanten en zakenpartners. Het is niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en attent. Door het notitieboek te laten bedrukken met het logo van het bedrijf of de naam van de ontvanger, wordt het een uniek en waardevol cadeau. Bovendien kan het notitieboek gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen of het bijhouden van to-do lijstjes. Een gepersonaliseerde notitieboek is dus een slimme keuze voor een relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Een draadloze oplader

Een draadloze oplader is een handig en modern relatiegeschenk. Het is een gadget die steeds meer mensen gebruiken en waarmee je indruk kunt maken op je klanten of zakenrelaties. Met een draadloze oplader kunnen ze hun smartphone of tablet draadloos opladen, zonder gedoe met kabels. Bovendien kun je een draadloze oplader laten bedrukken met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor het een uniek en gepersonaliseerd cadeau wordt. Een draadloze oplader is dus niet alleen praktisch, maar ook een mooi en origineel relatiegeschenk.

Een gepersonaliseerde mok

Een gepersonaliseerde mok is een geweldig relatiegeschenk om te geven aan klanten of medewerkers. Het is niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en uniek. Je kunt ervoor kiezen om de mok te bedrukken met het logo van je bedrijf, maar je kunt ook een persoonlijke boodschap of afbeelding toevoegen. Zo geef je niet alleen een mok, maar ook een stukje van jezelf en je bedrijf cadeau. Bovendien zal de ontvanger elke keer aan jou en je bedrijf denken wanneer hij of zij de mok gebruikt. Een gepersonaliseerde mok is dus een perfect relatiegeschenk om indruk te maken en een blijvende indruk achter te laten.

Een gepersonaliseerde sleutelhanger

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is een geweldig relatiegeschenk om indruk te maken. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden en het is ook nog eens persoonlijk. Je kunt de sleutelhanger laten graveren met de naam of initialen van de ontvanger, of zelfs met een speciale boodschap. Dit maakt het cadeau extra speciaal en laat zien dat je echt hebt nagedacht over het geschenk. Bovendien zijn er veel verschillende soorten sleutelhangers om uit te kiezen, van klassieke leren sleutelhangers tot moderne metalen ontwerpen. Er is dus voor ieder wat wils!

Een luxe giftbox

Een luxe giftbox is een geweldige manier om indruk te maken op uw klanten of werknemers. Deze giftboxen zijn gevuld met hoogwaardige producten zoals wijn, chocolade, kaas en andere lekkernijen. U kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerde giftbox met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Een luxe giftbox is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een geweldige manier om uw waardering te tonen voor degenen die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Een gepersonaliseerde kalender

Een gepersonaliseerde kalender is een geweldig relatiegeschenk omdat het niet alleen praktisch is, maar ook persoonlijk. Door de kalender te personaliseren met foto's van het bedrijf of de klant, kan het een uniek en opvallend cadeau worden. Bovendien kan de kalender worden aangepast aan de behoeften van de ontvanger, zoals het toevoegen van belangrijke data of evenementen. Het is een geschenk dat het hele jaar door gebruikt kan worden en de ontvanger zal zeker waarderen dat er tijd en moeite in is gestoken.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen