10 originele relatiegeschenken voor het bedrijfsleven
08 juli 2023 
7 min. leestijd

10 originele relatiegeschenken voor het bedrijfsleven

1. Duurzame relatiegeschenken

Biologisch afbreekbare pennen

Biologisch afbreekbare pennen zijn een uitstekende keuze als relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Deze pennen zijn gemaakt van duurzame materialen die na gebruik volledig kunnen worden afgebroken, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief vormen voor traditionele plastic pennen. Door het gebruik van biologisch afbreekbare pennen laat uw bedrijf zien dat het zich bewust is van de impact op het milieu en zich inzet voor duurzaamheid. Bovendien kunnen deze pennen worden bedrukt met uw bedrijfslogo of boodschap, waardoor ze een effectieve manier zijn om uw merk te promoten. Met biologisch afbreekbare pennen als relatiegeschenk toont u niet alleen uw waardering voor uw zakelijke relaties, maar ook uw betrokkenheid bij een groenere toekomst.

Herbruikbare waterflessen

Herbruikbare waterflessen zijn een uitstekend relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het aanbieden van herbruikbare waterflessen aan werknemers en klanten een slimme zet. Deze flessen zijn niet alleen praktisch, maar ook een statement van het bedrijf om actief bij te dragen aan een groenere toekomst. Bovendien kunnen bedrijven hun logo of merknaam op de flessen laten bedrukken, waardoor ze ook dienen als effectieve marketingtool. Door herbruikbare waterflessen te geven, laat het bedrijf zien dat het geeft om het welzijn van zowel de ontvanger als het milieu.

Eco-vriendelijke notitieboekjes

Eco-vriendelijke notitieboekjes zijn een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze notitieboekjes zijn gemaakt van gerecyclede materialen en bevatten milieuvriendelijk papier. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een statement van het bedrijf om bewust om te gaan met het milieu. Door het weggeven van deze notitieboekjes laat het bedrijf zien dat zij begaan zijn met het behoud van onze planeet. Bovendien kunnen de notitieboekjes worden bedrukt met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor het ook nog eens een effectieve manier is om de naamsbekendheid te vergroten. Kortom, eco-vriendelijke notitieboekjes zijn een duurzaam en doeltreffend relatiegeschenk voor het bedrijfsleven.

2. Technologische relatiegeschenken

Bluetooth speakers

Bluetooth speakers zijn een populair en trendy relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Deze draadloze speakers bieden de mogelijkheid om overal en altijd van hoogwaardig geluid te genieten. Met hun compacte formaat zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar vergaderingen, conferenties of zelfs op reis. Bovendien kunnen ze draadloos worden verbonden met smartphones, tablets of laptops, waardoor het afspelen van muziek, presentaties of conference calls eenvoudig wordt. Door het bedrukken van het bedrijfslogo op de Bluetooth speakers, wordt niet alleen de merkbekendheid vergroot, maar ook de waardering van de ontvanger. Een Bluetooth speaker als relatiegeschenk is een moderne en praktische keuze die zeker indruk zal maken op zakenpartners, klanten of werknemers.

Powerbanks

Powerbanks zijn een populair relatiegeschenk geworden in het bedrijfsleven. Met de toenemende afhankelijkheid van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, is het hebben van een betrouwbare bron van stroom essentieel geworden. Powerbanks bieden de mogelijkheid om onderweg apparaten op te laden, waardoor zakenmensen altijd verbonden kunnen blijven, zelfs als ze niet in de buurt van een stopcontact zijn. Bovendien kunnen bedrijven hun merk versterken door hun logo of bedrijfsnaam op de powerbanks te laten bedrukken. Dit maakt het een effectieve manier om naamsbekendheid te vergroten en klantenloyaliteit op te bouwen. Of het nu gaat om het uitdelen op beurzen, als eindejaarsgeschenk of als beloning voor trouwe klanten, powerbanks zijn een praktisch en gewaardeerd relatiegeschenk in het bedrijfsleven.

USB-sticks

USB-sticks zijn een populair en praktisch relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Ze bieden een handige manier om digitale bestanden op te slaan en te delen. Met de mogelijkheid om het logo of de bedrijfsnaam op de USB-stick te laten bedrukken, kunnen bedrijven hun merk op een subtiele en effectieve manier promoten. Daarnaast zijn USB-sticks verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, waardoor er altijd wel een geschikt exemplaar te vinden is dat past bij de huisstijl van het bedrijf. Of het nu gaat om een klassieke rechthoekige USB-stick of een origineel ontwerp in de vorm van een sleutelhanger of een pen, USB-sticks zijn een veelzijdig relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door zowel klanten als medewerkers.

3. Luxe relatiegeschenken

Leren portemonnees

Leren portemonnees zijn een uitstekend relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Deze elegante en duurzame accessoires stralen professionaliteit en stijl uit, waardoor ze perfect zijn voor zowel mannen als vrouwen. Met een leren portemonnee als relatiegeschenk laat je zien dat je oog hebt voor kwaliteit en detail. Bovendien bieden leren portemonnees voldoende ruimte om belangrijke pasjes en contant geld veilig op te bergen. Door je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap op de portemonnee te laten graveren, geef je het relatiegeschenk een persoonlijk tintje. Dit maakt het niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een tastbare herinnering aan jouw bedrijf. Kortom, met leren portemonnees als relatiegeschenk maak je zeker indruk op je zakelijke relaties.

Champagnesets

Champagnesets zijn een uitstekende keuze als origineel relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Deze luxueuze geschenken stralen elegantie en klasse uit, waardoor ze perfect zijn om belangrijke zakelijke relaties te versterken. Een champagneset bestaat meestal uit een fles heerlijke champagne en bijpassende glazen, verpakt in een stijlvolle geschenkverpakking. Door het geven van een champagneset laat je zien dat je de ontvanger waardeert en dat je wilt proosten op een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om het vieren van een mijlpaal, het bedanken van een klant of het verwelkomen van een nieuwe samenwerking, een champagneset is een geschenk dat altijd in de smaak zal vallen.

Zilveren pennen

Zilveren pennen zijn een uitstekende keuze als origineel relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Deze elegante en stijlvolle pennen stralen professionaliteit en klasse uit, waardoor ze perfect zijn om indruk te maken op zakenrelaties en werknemers. De zilveren afwerking geeft de pennen een luxueuze uitstraling en maakt ze tot een waardevol geschenk. Bovendien kunnen zilveren pennen worden gegraveerd met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor ze een gepersonaliseerd en uniek relatiegeschenk worden. Of het nu gaat om het ondertekenen van belangrijke documenten of het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, zilveren pennen zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

4. Creatieve relatiegeschenken

Customized mokken

Customized mokken zijn een uitstekend relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Deze gepersonaliseerde mokken bieden een unieke en opvallende manier om uw bedrijfsnaam of logo te promoten. Door het toevoegen van uw eigen ontwerp of boodschap, kunt u de mokken volledig aanpassen aan uw merkidentiteit. Bovendien zijn mokken praktische en functionele geschenken die dagelijks gebruikt kunnen worden, waardoor uw bedrijfsnaam constant onder de aandacht blijft. Of het nu gaat om het uitdelen aan klanten, partners of werknemers, customized mokken zijn een effectieve manier om uw zakelijke relaties te versterken en uw merkbekendheid te vergroten.

Gepersonaliseerde sleutelhangers

Gepersonaliseerde sleutelhangers zijn een uitstekende keuze als relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Ze bieden een praktische en stijlvolle manier om de merkbekendheid te vergroten en een blijvende indruk achter te laten bij klanten en zakenpartners. Door het toevoegen van het bedrijfslogo of een speciale boodschap op de sleutelhangers, kunnen bedrijven een persoonlijke touch geven aan hun relatiegeschenken. Bovendien zijn sleutelhangers een alledaags gebruiksvoorwerp, waardoor de ontvangers regelmatig met het merk in aanraking komen. Of het nu gaat om metalen sleutelhangers met gravure, kunststof sleutelhangers met bedrukking of zelfs sleutelhangers met een handige extra functie, er zijn talloze mogelijkheden om gepersonaliseerde sleutelhangers aan te passen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van het bedrijf. Kortom, gepersonaliseerde sleutelhangers zijn een effectieve en veelzijdige keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar originele relatiegeschenken.

Kleurrijke notitieblokken

Kleurrijke notitieblokken zijn een uitstekend relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Deze notitieblokken zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens visueel aantrekkelijk. Met hun levendige kleuren en opvallende ontwerpen zullen ze zeker de aandacht trekken van zowel klanten als medewerkers. Bovendien bieden deze notitieblokken voldoende ruimte om belangrijke aantekeningen te maken tijdens vergaderingen, brainstormsessies of gewoon voor dagelijkse taken. Door het bedrukken van het bedrijfslogo op de notitieblokken, wordt tevens de merkbekendheid vergroot. Het geven van kleurrijke notitieblokken als relatiegeschenk toont niet alleen waardering, maar laat ook een blijvende indruk achter bij de ontvangers.

5. Gezonde relatiegeschenken

Fruitmanden

Fruitmanden zijn een klassiek en gezond relatiegeschenk dat altijd gewaardeerd wordt in het bedrijfsleven. Ze zijn niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een blijk van zorg en aandacht voor de ontvanger. Een fruitmand kan een perfect cadeau zijn voor verschillende gelegenheden, zoals het vieren van een succesvolle samenwerking, het verwelkomen van nieuwe klanten of het bedanken van medewerkers voor hun inzet. Bovendien zijn fruitmanden vaak prachtig samengesteld met een assortiment van verse en exotische vruchten, waardoor ze een visueel aantrekkelijk geschenk zijn. Met een fruitmand als relatiegeschenk laat je niet alleen zien dat je geeft om de gezondheid en het welzijn van je relaties, maar ook dat je oog hebt voor detail en kwaliteit.

Yogamatjes

Yogamatjes zijn een uniek en origineel relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Ze bieden niet alleen een praktisch gebruik, maar ook een gezonde en ontspannende ervaring voor de ontvanger. Met de groeiende populariteit van yoga en mindfulness, zullen yogamatjes zeker gewaardeerd worden door zowel medewerkers als klanten. Deze matjes kunnen worden bedrukt met het bedrijfslogo of een inspirerende boodschap, waardoor ze een persoonlijke touch krijgen. Of het nu gebruikt wordt voor yogalessen, meditatiesessies of gewoon om even te ontspannen op kantoor, een yogamatje als relatiegeschenk zal zeker indruk maken en een positieve associatie met het bedrijf creëren.

Gezonde snackboxen

Gezonde snackboxen zijn een uitstekend idee als origineel relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. In een tijd waarin gezondheid en welzijn steeds belangrijker worden, is het aanbieden van gezonde snacks een geweldige manier om waardering te tonen aan klanten en medewerkers. Deze snackboxen kunnen een assortiment bevatten van heerlijke en voedzame snacks, zoals vers fruit, notenmixen, energierepen en gedroogde vruchten. Door te kiezen voor gezonde opties, laat een bedrijf zien dat het geeft om het welzijn van zijn relaties en tegelijkertijd bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Bovendien kunnen deze snackboxen gepersonaliseerd worden met het bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten.

6. Originele relatiegeschenken

Mini tafelvoetbalsets

Mini tafelvoetbalsets zijn een geweldig idee als relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Deze kleine versies van het populaire spel bieden een leuke en interactieve manier om teambuilding te bevorderen en een ontspannen sfeer op kantoor te creëren. Medewerkers kunnen tijdens hun pauzes genieten van een potje tafelvoetbal, wat niet alleen zorgt voor plezier, maar ook de samenwerking en communicatie tussen collega's bevordert. Bovendien kunnen deze mini tafelvoetbalsets worden gepersonaliseerd met het bedrijfslogo, waardoor ze een uniek en memorabel relatiegeschenk worden. Of het nu als decoratief item op het bureau staat of als entertainment tijdens bedrijfsevenementen, mini tafelvoetbalsets zullen zeker gewaardeerd worden door zowel medewerkers als klanten.

Virtual reality brillen

Virtual reality (VR) brillen zijn een innovatief en opvallend relatiegeschenk dat perfect past bij de moderne technologische ontwikkelingen. Met een VR-bril kunnen gebruikers een meeslepende en interactieve ervaring beleven, waardoor het een geweldige manier is om klanten en zakenrelaties te verrassen. Of het nu gaat om het verkennen van virtuele werelden, het ervaren van 360-graden video's of het spelen van VR-games, een VR-bril biedt eindeloze mogelijkheden voor entertainment en educatie. Door het schenken van een VR-bril laat je zien dat je als bedrijf vooruitstrevend bent en openstaat voor nieuwe technologieën. Bovendien kan het gebruik van VR-brillen ook helpen bij het versterken van de merkbekendheid en het creëren van een blijvende indruk bij de ontvangers. Kortom, met een VR-bril als relatiegeschenk geef je niet alleen een uniek cadeau, maar ook een ervaring die lang zal bijblijven.

Opvouwbare paraplu's

Opvouwbare paraplu's zijn een uitstekend relatiegeschenk voor het bedrijfsleven. Ze zijn praktisch, compact en kunnen gemakkelijk worden meegenomen in een tas of koffer. Of het nu gaat om een zakenreis of een dagelijkse woon-werkverkeer, een opvouwbare paraplu komt altijd van pas. Bovendien kunnen deze paraplu's worden bedrukt met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor ze een effectieve manier zijn om de naamsbekendheid te vergroten. Door het geven van opvouwbare paraplu's als relatiegeschenk laat een bedrijf zien dat het geeft om het comfort en de behoeften van zijn klanten en zakenpartners. Het is een praktisch en attent geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen