10 originele relatiegeschenken voor kerst
02 juli 2023 
3 min. leestijd

10 originele relatiegeschenken voor kerst

10 originele relatiegeschenken voor kerst

Inleiding

Inleiding:Kerst is de tijd van het jaar waarin we onze waardering tonen aan de mensen om ons heen. Dit geldt ook voor onze zakelijke relaties. Het geven van een relatiegeschenk tijdens de feestdagen kan een mooie manier zijn om te laten zien dat je de samenwerking waardeert en om de banden aan te halen. Maar wat geef je dan? In dit artikel delen we 10 originele relatiegeschenken voor kerst die zeker in de smaak zullen vallen bij jouw zakelijke relaties. Van duurzaam tot luxe, voor ieder wat wils. Lees snel verder en laat je inspireren!

1. Personaliseerde kerstballen

Personaliseerde kerstballen zijn een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te laten zien dat u om hen geeft. U kunt de kerstballen laten bedrukken met uw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of zelfs de naam van de ontvanger. Dit maakt het geschenk extra speciaal en zorgt ervoor dat het een blijvende herinnering wordt. Bovendien zijn kerstballen tijdloze decoraties die jaar na jaar gebruikt kunnen worden, waardoor uw bedrijf steeds opnieuw in de gedachten van de ontvanger komt. Personaliseerde kerstballen zijn dus niet alleen een attent geschenk, maar ook een slimme investering in de relaties met uw klanten en medewerkers.

2. Kerstpakketten met lokale producten

Kerstpakketten met lokale producten zijn een geweldige manier om je waardering te tonen voor je werknemers en tegelijkertijd de lokale economie te ondersteunen. Door te kiezen voor producten uit de regio, geef je niet alleen een cadeau, maar ook een stukje van de cultuur en tradities van de streek. Denk bijvoorbeeld aan kaas uit de buurt, ambachtelijk gebrouwen bier of zelfgemaakte jam. Door deze producten te verpakken in een mooi kerstpakket, geef je je werknemers een uniek en persoonlijk cadeau dat ze zeker zullen waarderen.

3. Duurzame geschenken

Duurzame geschenken zijn een geweldige manier om uw bedrijf te laten zien dat u geeft om het milieu en de toekomst van onze planeet. Er zijn tal van opties beschikbaar, zoals herbruikbare waterflessen, bamboe snijplanken en gerecyclede notitieboekjes. Een ander geweldig idee is om een boom te planten namens uw klant of werknemer. Dit is niet alleen een duurzaam geschenk, maar het draagt ook bij aan het vergroenen van onze planeet. Overweeg deze opties voor uw volgende kerstcadeau en laat zien dat uw bedrijf zich inzet voor duurzaamheid.

4. Gepersonaliseerde chocolade

Gepersonaliseerde chocolade is een heerlijk en uniek relatiegeschenk voor kerst. Je kunt de chocolade laten bedrukken met een persoonlijke boodschap of het logo van je bedrijf. Dit maakt het cadeau extra speciaal en zorgt ervoor dat de ontvanger zich gewaardeerd voelt. Er zijn verschillende soorten chocolade beschikbaar, van melkchocolade tot pure chocolade met verschillende smaken. Het is een smakelijk cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij je klanten of relaties.

5. Kerstkaarten met een persoonlijke boodschap

Kerstkaarten zijn een klassiek relatiegeschenk voor de feestdagen. Maar in plaats van een standaard kaart te sturen, kunt u uw klanten en zakenpartners verrassen met een persoonlijke boodschap. Dit kan bijvoorbeeld een handgeschreven bericht zijn of een kaart met een foto van uw bedrijf of team. Door een persoonlijke touch toe te voegen aan uw kerstkaarten, laat u zien dat u uw klanten waardeert en dat u tijd en moeite steekt in uw relatie met hen.

6. Bedrukte mokken

Bedrukte mokken zijn een klassiek relatiegeschenk voor kerst. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden en tegelijkertijd een subtiele manier is om uw bedrijfsnaam of logo te promoten. U kunt kiezen voor een eenvoudig ontwerp met alleen uw bedrijfsnaam of logo, of u kunt creatief zijn en een leuke kerstboodschap toevoegen. Bedrukte mokken zijn ook een geweldige optie als u op zoek bent naar een budgetvriendelijk relatiegeschenk. Ze zijn gemakkelijk te bestellen in grote hoeveelheden en kunnen snel worden geleverd.

7. Kerstcadeaus voor het goede doel

Kerst is niet alleen een tijd van geven en ontvangen, maar ook van delen en helpen. Daarom zijn kerstcadeaus voor het goede doel een geweldige manier om iets terug te geven aan de gemeenschap. Er zijn tal van organisaties die geschenken aanbieden waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat, of een donatie aan een organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren. Door te kiezen voor een kerstcadeau voor het goede doel, draag je bij aan een betere wereld en geef je een geschenk dat echt iets betekent.

8. Luxe wijn- en kaasplankjes

Een luxe wijn- en kaasplankje is een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen een smakelijk cadeau, maar ook een stijlvolle toevoeging aan iemands keuken of eetkamer. Kies voor een plankje van hoogwaardige materialen zoals marmer of hout en voeg er een selectie van heerlijke kazen en wijnen aan toe. Het is een geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door de ontvanger en het zal hen helpen om te genieten van een gezellige avond met vrienden en familie.

9. Kerstcadeaus voor thuiswerkers

In deze tijd van thuiswerken zijn kerstcadeaus die het thuiswerken aangenamer maken zeer welkom. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele bureaustoel, een ergonomische muis of een noise-cancelling koptelefoon. Maar ook een mooie plant voor op het bureau of een luxe koffiemachine zijn cadeaus waar thuiswerkers blij van worden. Zo kunnen zij in alle comfort en rust hun werkzaamheden uitvoeren en zich optimaal concentreren. Een kerstcadeau voor thuiswerkers is dus niet alleen attent, maar ook praktisch en nuttig.

10. Digitale cadeaubonnen

Digitale cadeaubonnen zijn een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te verrassen tijdens de feestdagen. Het geeft hen de vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen kopen en wanneer ze dat willen doen. Bovendien zijn digitale cadeaubonnen milieuvriendelijk en gemakkelijk te verzenden via e-mail. U kunt kiezen uit verschillende opties, zoals cadeaubonnen voor online winkels, restaurants, bioscopen en nog veel meer. Het is een praktisch en persoonlijk cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen