5 originele relatiegeschenken voor de feestdagen
12 juli 2023 
2 min. leestijd

5 originele relatiegeschenken voor de feestdagen

5 originele relatiegeschenken voor de feestdagen

Waarom relatiegeschenken geven?

Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om waardering te tonen aan klanten, partners en werknemers. Het geven van een relatiegeschenk tijdens de feestdagen kan helpen bij het versterken van de banden tussen bedrijven en hun relaties. Het is een manier om te laten zien dat je aan hen denkt en dat je hun bijdrage waardeert. Bovendien kan het geven van relatiegeschenken helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf en het versterken van je merkimago. Het is dus een investering die op de lange termijn kan bijdragen aan het succes van je bedrijf.

1. Personaliseerde kerstballen

Personaliseerde kerstballen zijn een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te laten zien dat u om hen geeft tijdens de feestdagen. U kunt de kerstballen laten bedrukken met uw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of zelfs de namen van uw klanten of medewerkers. Dit maakt het geschenk extra speciaal en zorgt ervoor dat het een blijvende herinnering wordt. Bovendien zijn kerstballen een tijdloos cadeau dat jaar na jaar opnieuw gebruikt kan worden, waardoor uw bedrijf steeds opnieuw in de gedachten van uw klanten en medewerkers komt.

2. Duurzame koffiebeker

Een duurzame koffiebeker is een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch en handig voor dagelijks gebruik. De beker kan bedrukt worden met het logo van het bedrijf en kan gebruikt worden als promotiemateriaal. Bovendien is het een duurzaam alternatief voor wegwerpbekers en draagt het bij aan een beter milieu. Een duurzame koffiebeker is een origineel en nuttig cadeau waar zowel de ontvanger als de planeet blij van worden.

3. Gepersonaliseerde wijnfles

Een gepersonaliseerde wijnfles is een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen een heerlijk cadeau, maar ook een persoonlijk cadeau. Je kunt de fles laten bedrukken met een logo, een persoonlijke boodschap of zelfs een foto. Hierdoor wordt het cadeau nog specialer en zal het zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. Bovendien is het een cadeau dat lang meegaat en kan de fles zelfs bewaard worden als aandenken aan de bijzondere gelegenheid.

4. Virtual reality bril

Een virtual reality bril is een geweldig relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen een leuk cadeau, maar het is ook een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Met een virtual reality bril kunnen uw klanten en medewerkers een unieke en meeslepende ervaring beleven. U kunt bijvoorbeeld een virtuele rondleiding geven door uw bedrijf of een productdemonstratie geven. Dit zal zeker indruk maken op uw klanten en hen helpen uw bedrijf beter te begrijpen. Bovendien is een virtual reality bril een geweldige manier om uw merk te promoten en uw klanten te laten zien dat u innovatief en vooruitstrevend bent.

5. Kerstpakket met lokale producten

Een kerstpakket met lokale producten is een geweldig idee voor de feestdagen. Het is niet alleen een origineel cadeau, maar het ondersteunt ook nog eens lokale bedrijven en producenten. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met ambachtelijke kaas, versgebakken brood, lokale wijn en zelfgemaakte jam. Of wat dacht je van een pakket met streekbieren, chocolade en worstjes? Door te kiezen voor lokale producten geef je niet alleen een mooi cadeau, maar draag je ook bij aan de lokale economie.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen