5 creatieve manieren om originele relatiegeschenken te geven
03 juli 2023 
1 min. leestijd

5 creatieve manieren om originele relatiegeschenken te geven

5 creatieve manieren om originele relatiegeschenken te geven

1. Personaliseer het geschenk

Een van de beste manieren om een relatiegeschenk persoonlijk te maken, is door het te personaliseren. Dit kan door het toevoegen van de naam van de ontvanger, het bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Er zijn veel manieren om dit te doen, zoals het graveren van een pen, het bedrukken van een mok of het borduren van een tas. Door het geschenk te personaliseren, laat je zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeau en dat je de ontvanger waardeert. Het is een geweldige manier om een blijvende indruk achter te laten en de relatie te versterken.

2. Maak het zelf

Een andere manier om originele relatiegeschenken te geven is door ze zelf te maken. Dit kan variëren van het bakken van koekjes tot het maken van gepersonaliseerde sieraden. Door het zelf te maken, voeg je een persoonlijk tintje toe aan het geschenk en laat je zien dat je er tijd en moeite in hebt gestoken. Bovendien kun je met zelfgemaakte geschenken vaak kosten besparen en kun je ze aanpassen aan de smaak en voorkeuren van de ontvanger. Het is een leuke en creatieve manier om je waardering te tonen en een blijvende indruk achter te laten.

3. Geef een ervaring cadeau

Een ervaring cadeau geven is een geweldige manier om een blijvende indruk achter te laten. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop, een wijnproeverij of een dagje uit naar een pretpark. Door een ervaring te geven, geef je niet alleen een cadeau, maar ook een herinnering. Het is belangrijk om te weten waar de ontvanger van houdt en wat zijn of haar interesses zijn, zodat je een passende ervaring kunt kiezen. Een ervaring cadeau geven is niet alleen origineel, maar ook persoonlijk en attent.

4. Kies voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema in onze samenleving en ook in de wereld van relatiegeschenken. Kies daarom voor duurzame relatiegeschenken die bijdragen aan een beter milieu en een betere wereld. Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare waterflessen, biologisch afbreekbare pennen of gerecyclede notitieboekjes. Door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken laat je zien dat je geeft om het milieu en draag je bij aan een betere toekomst voor ons allemaal. Bovendien zijn duurzame relatiegeschenken vaak van hoge kwaliteit en gaan ze langer mee, waardoor jouw bedrijf nog langer in de gedachten van de ontvanger blijft.

5. Verpak het op een originele manier

Een originele verpakking kan het verschil maken bij het geven van een relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een gepersonaliseerde cadeauverpakking met het logo van het bedrijf erop. Of verpak het geschenk in een unieke en opvallende doos die de aandacht trekt. Een andere leuke optie is om het cadeau te verstoppen in een puzzel of een escape room-achtige ervaring te creëren. Door te kiezen voor een originele verpakking, wordt het geven van een relatiegeschenk nog specialer en blijft het langer bij de ontvanger in herinnering.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen