5 originele relatiegeschenken die indruk maken op je klanten
04 juli 2023 
8 min. leestijd

5 originele relatiegeschenken die indruk maken op je klanten

1. Duurzame relatiegeschenken

Biologisch afbreekbare producten

Biologisch afbreekbare producten zijn een uitstekende keuze als relatiegeschenk om indruk te maken op je klanten. In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, laten biologisch afbreekbare producten zien dat je als bedrijf geeft om het milieu. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen die na gebruik kunnen worden afgebroken zonder schadelijke stoffen achter te laten. Denk bijvoorbeeld aan biologisch afbreekbare pennen, notitieboekjes of zelfs USB-sticks. Door het geven van biologisch afbreekbare relatiegeschenken laat je zien dat je als bedrijf bewust bezig bent met het verminderen van jouw ecologische voetafdruk en draag je bij aan een duurzamere toekomst. Bovendien zullen je klanten het gebaar waarderen en jouw bedrijf associëren met milieuvriendelijkheid en verantwoordelijkheid.

Herbruikbare items

Herbruikbare items zijn een geweldige keuze als relatiegeschenk, omdat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Een van de meest populaire herbruikbare items zijn duurzame waterflessen. Deze flessen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of glas, waardoor ze lang meegaan en geen schadelijke stoffen lekken. Door je klanten een herbruikbare waterfles te geven, laat je zien dat je geeft om duurzaamheid en moedig je hen aan om plastic wegwerpflessen te vermijden. Andere herbruikbare items die indruk kunnen maken op je klanten zijn bijvoorbeeld koffiemokken, boodschappentassen en lunchboxen. Door deze items te personaliseren met je bedrijfslogo of een inspirerende boodschap, zorg je ervoor dat je klanten je merk elke keer dat ze deze items gebruiken herinneren.

Milieuvriendelijke gadgets

Milieuvriendelijke gadgets zijn een geweldige keuze als relatiegeschenk, omdat ze niet alleen indruk maken op je klanten, maar ook laten zien dat je als bedrijf begaan bent met het milieu. Een populaire optie is een herbruikbare waterfles gemaakt van gerecycled materiaal. Deze flessen zijn niet alleen duurzaam, maar ook praktisch en handig voor dagelijks gebruik. Daarnaast kun je ook denken aan zonne-oplaadapparaten, die op zonne-energie werken en dus geen elektriciteit verbruiken. Deze gadgets zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook handig voor onderweg. Door te kiezen voor milieuvriendelijke gadgets als relatiegeschenk, laat je zien dat je als bedrijf bewust bezig bent met duurzaamheid en het verminderen van je ecologische voetafdruk.

2. Technologische relatiegeschenken

Slimme gadgets

Slimme gadgets zijn tegenwoordig erg populair als relatiegeschenken. Deze gadgets combineren functionaliteit met technologie en zijn perfect om indruk te maken op je klanten. Denk bijvoorbeeld aan een slimme waterfles die je hydratatie bijhoudt en je herinnert om genoeg water te drinken gedurende de dag. Of een slimme sleutelhanger die je helpt om je sleutels altijd terug te vinden. Met deze slimme gadgets laat je zien dat je als bedrijf meegaat met de laatste technologische ontwikkelingen en dat je geeft om het welzijn en gemak van je klanten. Het is een origineel en praktisch geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

USB-oplaadkabels

USB-oplaadkabels zijn een uitstekend relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken op je klanten. In deze moderne tijd zijn smartphones en andere elektronische apparaten niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met een USB-oplaadkabel kunnen je klanten hun apparaten eenvoudig en snel opladen, waar ze ook zijn. Dit praktische geschenk zal zeker gewaardeerd worden en laat zien dat je als bedrijf meegaat met de laatste technologische ontwikkelingen. Bovendien kun je de USB-oplaadkabels laten bedrukken met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor je ook nog eens extra promotie maakt. Kortom, met USB-oplaadkabels als relatiegeschenk geef je je klanten niet alleen een handig en functioneel cadeau, maar laat je ook zien dat je hun behoeften begrijpt en waardeert.

Bluetooth speakers

Bluetooth speakers zijn een geweldig relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken op je klanten. Met deze draadloze speakers kunnen je klanten overal van hun favoriete muziek genieten, of het nu thuis, op kantoor of tijdens een picknick in het park is. De compacte en draagbare ontwerpen maken het gemakkelijk om de speakers mee te nemen, waardoor je klanten altijd en overal van hoogwaardig geluid kunnen genieten. Bovendien kunnen de meeste Bluetooth speakers worden bedrukt met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor ze een effectieve manier zijn om je merk te promoten. Of je nu je klanten wilt bedanken voor hun loyaliteit of nieuwe klanten wilt aantrekken, Bluetooth speakers zijn een origineel en praktisch geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

3. Persoonlijke relatiegeschenken

Gepersonaliseerde notitieboekjes

Gepersonaliseerde notitieboekjes zijn een uitstekend relatiegeschenk om indruk te maken op je klanten. Door het toevoegen van een persoonlijk tintje, zoals het bedrukken van het logo van je bedrijf of de naam van de klant, laat je zien dat je aandacht besteedt aan de details. Deze notitieboekjes zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle en professionele manier om je klanten te bedanken voor hun loyaliteit. Of het nu gebruikt wordt voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen of als dagboek, een gepersonaliseerd notitieboekje zal zeker gewaardeerd worden en herinneringen oproepen aan jouw bedrijf. Het is een effectieve manier om je merk te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij je klanten.

Custom made pennen

Custom made pennen zijn een uitstekende keuze als relatiegeschenk om indruk te maken op je klanten. Door pennen te laten bedrukken met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, geef je een uniek en gepersonaliseerd cadeau. Deze pennen kunnen gebruikt worden op kantoor, tijdens vergaderingen of zelfs onderweg, waardoor je bedrijfsnaam constant onder de aandacht blijft. Bovendien stralen custom made pennen professionaliteit en kwaliteit uit, wat een positieve indruk achterlaat bij je klanten. Of het nu gaat om een luxe metalen pen of een kleurrijke kunststof pen, er zijn talloze mogelijkheden om de pennen volledig aan te passen aan jouw wensen en huisstijl. Met custom made pennen laat je zien dat je oog hebt voor detail en dat je waarde hecht aan een persoonlijke benadering, wat je klanten zeker zal waarderen.

Fotoalbums met klantfoto's

Fotoalbums met klantfoto's zijn een uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken op je klanten. Door foto's te verzamelen van momenten die jullie samen hebben gedeeld, zoals bedrijfsevenementen of succesvolle projecten, creëer je een tastbare herinnering die de band met je klanten versterkt. Deze fotoalbums kunnen op maat worden gemaakt met het logo en de huisstijl van je bedrijf, waardoor het een gepersonaliseerd cadeau wordt. Klanten zullen het waarderen dat je de tijd en moeite hebt genomen om hun betrokkenheid bij je bedrijf te erkennen en te vieren. Bovendien kunnen ze deze fotoalbums delen met hun collega's en vrienden, waardoor je merkbekendheid wordt vergroot. Kortom, fotoalbums met klantfoto's zijn een origineel en effectief relatiegeschenk dat een blijvende indruk zal achterlaten.

4. Culinaire relatiegeschenken

Delicatessenpakketten

Delicatessenpakketten zijn een uitstekende keuze als relatiegeschenk om indruk te maken op je klanten. Deze pakketten zitten boordevol heerlijke en hoogwaardige delicatessen, zoals fijne kazen, ambachtelijke vleeswaren, luxe olijfolie en smaakvolle wijnen. Met een delicatessenpakket geef je je klanten de mogelijkheid om te genieten van culinaire hoogstandjes en verwennerij. Bovendien straalt het geven van een delicatessenpakket ook waardering en aandacht uit, omdat je laat zien dat je de smaakpapillen van je klanten kent en wilt verwennen. Of het nu voor een feestelijke gelegenheid is of gewoon als blijk van dankbaarheid, delicatessenpakketten zullen zeker een blijvende indruk achterlaten bij je klanten.

Chocolade geschenken

Chocolade geschenken zijn altijd een smakelijke en geliefde keuze als relatiegeschenk. Het geven van chocolade aan je klanten laat zien dat je hun waardering waardeert en dat je aandacht besteedt aan de kleine details. Of het nu gaat om luxe bonbons, gepersonaliseerde chocoladerepen of een assortiment van heerlijke truffels, chocolade geschenken zijn een zoete traktatie die zeker indruk zal maken op je klanten. Bovendien kunnen deze geschenken worden aangepast met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor ze nog specialer worden. Met chocolade geschenken geef je niet alleen een smakelijk cadeau, maar ook een stukje genegenheid en warmte aan je klanten.

Wijn- en kaaspakketten

Wijn- en kaaspakketten zijn een uitstekende keuze als origineel relatiegeschenk dat indruk maakt op je klanten. Deze pakketten combineren twee geliefde producten die perfect samengaan: heerlijke wijnen en smaakvolle kazen. Met een wijn- en kaaspakket geef je je klanten de mogelijkheid om te genieten van een ontspannen avond vol culinaire verwennerij. De zorgvuldig geselecteerde wijnen en kazen zorgen voor een harmonieuze smaakbeleving en bieden een unieke ervaring. Bovendien straalt het geven van een wijn- en kaaspakket ook een gevoel van luxe en verfijning uit, waardoor je klanten zich gewaardeerd zullen voelen. Kortom, met deze originele relatiegeschenken laat je een blijvende indruk achter bij je klanten.

5. Ervaringsgerichte relatiegeschenken

Workshop vouchers

Workshop vouchers zijn een geweldig relatiegeschenk dat indruk zal maken op je klanten. Met deze vouchers geef je je klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan inspirerende en leerzame workshops. Of het nu gaat om een kookworkshop, een creatieve workshop of een workshop gericht op persoonlijke ontwikkeling, het biedt je klanten de kans om nieuwe vaardigheden te leren en hun horizon te verbreden. Bovendien laat je met deze originele relatiegeschenken zien dat je waarde hecht aan de groei en ontwikkeling van je klanten. Door hen de kans te geven om deel te nemen aan een workshop, investeer je in de relatie en laat je zien dat je betrokken bent bij hun succes. Workshop vouchers zijn dus niet alleen een attent cadeau, maar ook een effectieve manier om je klanten te binden en te laten zien dat je hun zakelijke groei ondersteunt.

Concert- of theaterkaartjes

Concert- of theaterkaartjes zijn een geweldig relatiegeschenk om indruk te maken op je klanten. Het is een uniek en origineel cadeau dat laat zien dat je hun interesses en voorkeuren waardeert. Door het geven van concert- of theaterkaartjes geef je je klanten de mogelijkheid om te genieten van een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een popconcert, klassiek concert of een theatervoorstelling, je klanten zullen zeker onder de indruk zijn van dit attent gebaar. Bovendien kunnen ze deze kaartjes delen met hun partner, vrienden of familie, waardoor het cadeau nog meer waarde krijgt. Het is een geweldige manier om je klanten te bedanken voor hun loyaliteit en om een blijvende indruk achter te laten.

Wellness arrangementen

Wellness arrangementen zijn een geweldige keuze als het gaat om originele relatiegeschenken die indruk maken op je klanten. Met deze arrangementen geef je je klanten de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een welverdiende pauze. Denk bijvoorbeeld aan een luxe spa-dag, waarbij ze kunnen genieten van verschillende behandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen en sauna's. Of wat dacht je van een wellness-weekendje weg, waarbij je klanten kunnen genieten van een verblijf in een wellnesshotel met toegang tot alle faciliteiten? Door het aanbieden van wellness arrangementen laat je zien dat je geeft om het welzijn en de ontspanning van je klanten, wat zeker indruk zal maken.

6. Creatieve relatiegeschenken

Kunstzinnige items

Kunstzinnige items zijn een geweldige keuze als relatiegeschenk, omdat ze een unieke en creatieve indruk kunnen maken op je klanten. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde schilderijen of sculpturen die speciaal voor je klanten zijn gemaakt. Deze kunstwerken kunnen niet alleen dienen als decoratie voor hun kantoor of huis, maar ook als een blijvende herinnering aan jullie zakelijke relatie. Daarnaast kun je ook denken aan kunstzinnige accessoires zoals handgemaakte sieraden of designobjecten. Deze items stralen niet alleen vakmanschap uit, maar laten ook zien dat je oog hebt voor detail en originaliteit. Door kunstzinnige items als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat je waarde hecht aan kunst en creativiteit, wat je klanten zeker zal imponeren.

Origami sets

Origami sets zijn een uniek en creatief relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken op je klanten. Met deze sets kunnen je klanten hun eigen kunstwerken creëren door middel van de Japanse vouwkunst. Het geven van een origami set laat zien dat je aandacht besteedt aan detail en dat je waarde hecht aan de creativiteit en ontspanning van je klanten. Bovendien kunnen origami sets zowel leuk zijn voor volwassenen als voor kinderen, waardoor het een veelzijdig geschenk is dat voor verschillende doelgroepen geschikt is. Door je klanten een origami set te geven, geef je hen niet alleen een tastbaar cadeau, maar ook een ervaring en een moment van ontspanning en creativiteit.

DIY-cadeaupakketten

DIY-cadeaupakketten zijn een geweldige manier om je klanten te verrassen en indruk te maken. Met deze zelfgemaakte cadeaupakketten geef je een persoonlijke touch aan je relatiegeschenken. Je kunt bijvoorbeeld een pakket samenstellen met verschillende ingrediënten voor het maken van een heerlijke cocktail, compleet met recept en bijpassende glazen. Of wat dacht je van een DIY-pakket voor het maken van je eigen verzorgingsproducten, zoals een luxe badzout of een verfrissende gezichtsscrub? Door je klanten de mogelijkheid te geven om zelf iets te creëren, geef je niet alleen een uniek cadeau, maar ook een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Bovendien laat je zien dat je aandacht besteedt aan de individuele interesses en behoeften van je klanten. Met DIY-cadeaupakketten maak je dus zeker een blijvende indruk op je klanten.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen