5 originele relatiegeschenken om indruk te maken
23 juni 2023 
1 min. leestijd

5 originele relatiegeschenken om indruk te maken

5 originele relatiegeschenken om indruk te maken

Een gepersonaliseerde plant

Een gepersonaliseerde plant is een geweldig relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken. Het is niet alleen een mooie decoratie voor op kantoor of thuis, maar het laat ook zien dat je moeite hebt gedaan om iets persoonlijks te geven. Je kunt bijvoorbeeld een plant laten bedrukken met het logo van het bedrijf of de naam van de ontvanger. Daarnaast kun je ook kiezen voor een plant die past bij de persoonlijkheid of interesses van de ontvanger. Zo geef je niet alleen een cadeau, maar ook een stukje van jezelf.

Een luxe wijnset

Een luxe wijnset is een perfect relatiegeschenk voor de wijnliefhebbers onder ons. Deze set bestaat uit een kurkentrekker, een wijnstopper en een schenktuit. Het is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de wijncollectie van de ontvanger. Bovendien kan de wijnset gepersonaliseerd worden door bijvoorbeeld het logo van het bedrijf erop te laten graveren. Zo wordt het niet alleen een nuttig cadeau, maar ook een mooie herinnering aan de samenwerking tussen beide partijen.

Een duurzame waterfles

Een duurzame waterfles is een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Deze flessen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of glas en zijn herbruikbaar, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief zijn voor plastic flessen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als voor outdoor activiteiten. Door uw logo op deze flessen te laten bedrukken, kunt u uw merk op een duurzame manier promoten en tegelijkertijd uw klanten en medewerkers aanmoedigen om milieubewust te zijn.

Een gepersonaliseerde powerbank

Een gepersonaliseerde powerbank is een geweldig relatiegeschenk voor klanten die veel onderweg zijn. Het is een handig apparaatje waarmee je je telefoon of tablet onderweg kunt opladen. Door de powerbank te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, maak je het cadeau extra speciaal en laat je zien dat je aandacht besteedt aan de relatie met je klanten. Bovendien is een powerbank een duurzaam relatiegeschenk dat lang meegaat en vaak gebruikt zal worden.

Een culinair cadeaupakket

Een culinair cadeaupakket is een geweldige manier om indruk te maken op klanten of collega's die van lekker eten houden. Het pakket kan bestaan uit verschillende culinaire hoogstandjes, zoals fijne kazen, ambachtelijke worsten en heerlijke wijnen. Het is ook mogelijk om het cadeaupakket te personaliseren door bijvoorbeeld de favoriete gerechten of smaken van de ontvanger erin te verwerken. Een culinair cadeaupakket is niet alleen een smakelijk geschenk, maar ook een mooie manier om waardering te tonen voor de relatie met de ontvanger.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen