5 originele relatiegeschenken die je klanten zeker zullen waarderen
23 juni 2023 
1 min. leestijd

5 originele relatiegeschenken die je klanten zeker zullen waarderen

5 originele relatiegeschenken die je klanten zeker zullen waarderen

Een gepersonaliseerde mok

Een gepersonaliseerde mok is een geweldig relatiegeschenk dat je klanten zeker zullen waarderen. Door de mok te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of een persoonlijke boodschap, geef je een persoonlijk tintje aan het cadeau. Bovendien is een mok een praktisch geschenk dat dagelijks gebruikt kan worden, waardoor je bedrijf regelmatig onder de aandacht komt bij de ontvanger. Kies voor een mok van goede kwaliteit en laat deze bedrukken bij een betrouwbare leverancier om ervoor te zorgen dat het geschenk lang meegaat en een positieve indruk achterlaat.

Een duurzame waterfles

Een duurzame waterfles is een geweldig relatiegeschenk voor klanten die zich bewust zijn van het milieu en graag hun steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Deze flessen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of glas en zijn herbruikbaar, waardoor ze een duurzame keuze zijn in vergelijking met plastic flessen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je ze kunt aanpassen aan de stijl van je bedrijf. Door je klanten een duurzame waterfles te geven, laat je zien dat je geeft om het milieu en dat je waarde hecht aan hun gezondheid en welzijn.

Een plant in een mooie pot

Een plant in een mooie pot is een geweldig relatiegeschenk voor klanten die van groen houden. Het is niet alleen een decoratief item, maar het heeft ook een positieve invloed op de luchtkwaliteit en het welzijn van de ontvanger. Kies voor een plant die gemakkelijk te onderhouden is, zoals een vetplant of een cactus, en plaats deze in een mooie pot die past bij de stijl van de ontvanger. Voeg een persoonlijk kaartje toe om het cadeau nog specialer te maken. Dit relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden en herinneringen oproepen aan de relatie tussen jou en je klant.

Een gepersonaliseerde powerbank

Een gepersonaliseerde powerbank is een geweldig relatiegeschenk voor klanten die altijd onderweg zijn. Met een powerbank kunnen ze hun telefoon of tablet opladen zonder dat ze een stopcontact nodig hebben. Door de powerbank te personaliseren met het logo of de naam van je bedrijf, maak je het cadeau extra speciaal en laat je zien dat je om je klanten geeft. Bovendien zal je bedrijf elke keer dat de klant de powerbank gebruikt, in hun gedachten blijven. Het is een praktisch en nuttig geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Een luxe notitieboekje

Een luxe notitieboekje is een perfect relatiegeschenk voor klanten die graag schrijven of notities maken. Het is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan hun bureau of tas. Kies voor een notitieboekje van hoge kwaliteit met een mooie cover en eventueel een persoonlijke boodschap erin gegraveerd. Zo laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het geschenk en dat je de klant waardeert. Bovendien zal de klant bij het gebruik van het notitieboekje steeds aan jou en je bedrijf denken.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen