De meest creatieve originele relatiegeschenken voor moeilijke doelgroepen
27 juni 2023 
6 min. leestijd

De meest creatieve originele relatiegeschenken voor moeilijke doelgroepen

Relatiegeschenken voor techneuten

Gepersonaliseerde USB-sticks

Gepersonaliseerde USB-sticks zijn een geweldig relatiegeschenk voor klanten die veel tijd achter de computer doorbrengen. Het is een handig en praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden. Door de USB-stick te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of de naam van de klant, wordt het cadeau extra speciaal en persoonlijk. Er zijn verschillende soorten USB-sticks verkrijgbaar, van klassieke modellen tot aan USB-sticks in de vorm van een sleutelhanger of armband. Door te kiezen voor een origineel ontwerp, zal het cadeau zeker in de smaak vallen bij de ontvanger.

Bluetooth speakers

Bluetooth speakers zijn een geweldig relatiegeschenk voor muziekliefhebbers en technologie-fanaten. Deze draadloze speakers zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen worden verbonden met verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets. Bovendien zijn er verschillende maten en vormen beschikbaar, waardoor je een speaker kunt kiezen die past bij de stijl van je doelgroep. Je kunt zelfs speakers laten bedrukken met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap om het cadeau nog specialer te maken. Met Bluetooth speakers als relatiegeschenk zorg je voor een blijvende indruk bij je klanten en relaties.

Smartphone houders

Smartphone houders zijn een populair relatiegeschenk geworden, vooral omdat bijna iedereen tegenwoordig een smartphone bezit. Maar hoe maak je een smartphone houder origineel en creatief? Een idee is om de houder te personaliseren met het logo of de naam van het bedrijf. Een andere optie is om de houder te laten bedrukken met een inspirerende quote of afbeelding die past bij de doelgroep. Een derde idee is om de houder te combineren met andere gadgets, zoals een stylus pen of een oplaadkabel. Zo wordt de smartphone houder niet alleen een handig item, maar ook een uniek en gewaardeerd relatiegeschenk.

Relatiegeschenken voor sportliefhebbers

Sporttassen met logo

Sporttassen met logo zijn een geweldig relatiegeschenk voor sportliefhebbers en atleten. Deze tassen zijn niet alleen handig om sportkleding en -accessoires in op te bergen, maar ze zijn ook een geweldige manier om uw merk te promoten. Door uw logo op de tas te plaatsen, wordt uw bedrijf gezien door anderen tijdens het sporten en op reis naar en van de sportschool. Bovendien zijn sporttassen verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor u de perfecte tas kunt kiezen die past bij uw doelgroep en budget. Kies voor een duurzame en hoogwaardige sporttas om ervoor te zorgen dat uw relatiegeschenk lang meegaat en uw merk blijft promoten.

Bidons met gepersonaliseerde opdruk

Bidons met gepersonaliseerde opdruk zijn een geweldig relatiegeschenk voor sportliefhebbers en actieve mensen. Deze bidons zijn niet alleen handig om water of sportdrank in te bewaren tijdens het sporten, maar kunnen ook worden gebruikt op kantoor of onderweg. Door de bidons te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of de naam van de ontvanger, wordt het een uniek en persoonlijk cadeau. Bovendien zijn bidons duurzaam en milieuvriendelijk, wat past bij de groeiende trend van duurzaamheid en bewust consumeren.

Sportarmbanden voor smartphones

Sportarmbanden voor smartphones zijn een geweldig relatiegeschenk voor sportliefhebbers en actieve mensen. Deze armbanden zijn ontworpen om smartphones veilig op hun plaats te houden tijdens het sporten, zodat de gebruiker zijn of haar favoriete muziek kan beluisteren of kan bijhouden hoeveel stappen hij of zij heeft gezet. Sportarmbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen worden bedrukt met het logo van uw bedrijf. Dit maakt ze een perfecte keuze voor bedrijven die zich richten op een actieve doelgroep, zoals sportscholen, fitnessclubs en sportwinkels.

Relatiegeschenken voor foodies

Gepersonaliseerde kookboeken

Een gepersonaliseerd kookboek is een geweldig relatiegeschenk voor foodies en kookliefhebbers. Het is een uniek cadeau dat niet alleen praktisch is, maar ook persoonlijk en attent. Door het kookboek te personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de ontvanger of een persoonlijke boodschap, maak je het cadeau extra speciaal. Bovendien kun je ervoor kiezen om recepten toe te voegen die passen bij de interesses en smaakvoorkeuren van de ontvanger. Zo creëer je een gepersonaliseerd kookboek dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook echt gebruikt zal worden.

Keukenschorten met logo

Keukenschorten met logo zijn een geweldige manier om uw merk te promoten bij klanten die van koken houden. Het is een praktisch en nuttig geschenk dat vaak wordt gebruikt in de keuken. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen om het schort aan te passen aan uw merk. Bovendien kunt u uw logo op het schort laten bedrukken, waardoor uw merknaam op een opvallende manier wordt weergegeven. Keukenschorten met logo zijn vooral geschikt voor klanten in de horeca, catering en voedingsindustrie. Het is een origineel en creatief geschenk dat uw klanten zeker zullen waarderen.

Gepersonaliseerde snijplanken

Gepersonaliseerde snijplanken zijn een geweldig relatiegeschenk voor klanten die van koken houden. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden en het is ook nog eens een mooie decoratie voor in de keuken. Door de snijplank te personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of de naam van de klant, wordt het cadeau extra speciaal en persoonlijk. Er zijn verschillende soorten snijplanken beschikbaar, zoals houten snijplanken of snijplanken van bamboe. Het is belangrijk om te kiezen voor een duurzaam materiaal, zodat de snijplank lang meegaat en de klant er lang plezier van heeft.

Relatiegeschenken voor reislustigen

Gepersonaliseerde bagagelabels

Gepersonaliseerde bagagelabels zijn een geweldig relatiegeschenk voor reislustige klanten. Het is een praktisch cadeau dat ervoor zorgt dat hun bagage gemakkelijk te herkennen is op de bagageband. Bovendien kunnen de labels worden gepersonaliseerd met de naam en het logo van het bedrijf, waardoor het een subtiel maar effectief marketinginstrument wordt. Het is een geweldige manier om klanten te laten zien dat je om hun behoeften geeft en dat je bereid bent om een extra stap te zetten om hen tevreden te stellen.

Reisadapters met logo

Een ander origineel relatiegeschenk voor moeilijke doelgroepen zijn reisadapters met logo. Deze adapters zijn handig voor mensen die veel reizen en hun elektronische apparaten moeten opladen. Door uw logo op de adapter te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat uw bedrijf altijd in de gedachten van de ontvanger blijft. Bovendien zijn reisadapters een duurzaam geschenk, omdat ze lang meegaan en vaak hergebruikt worden. Kies voor een opvallende kleur of een uniek ontwerp om uw relatiegeschenk extra speciaal te maken.

Reisgidsen met gepersonaliseerde cover

Een gepersonaliseerde reisgids is een geweldig relatiegeschenk voor iedereen die van reizen houdt. Het is niet alleen praktisch, maar ook een persoonlijk cadeau dat laat zien dat je aandacht hebt besteed aan de interesses van de ontvanger. Met een gepersonaliseerde cover kun je de reisgids nog specialer maken. Je kunt bijvoorbeeld de naam van de ontvanger of het bedrijfslogo op de cover laten drukken. Zo wordt de reisgids niet alleen een handig hulpmiddel tijdens het reizen, maar ook een mooie herinnering aan de gever.

Relatiegeschenken voor creatievelingen

Notitieboekjes met gepersonaliseerde cover

Notitieboekjes met gepersonaliseerde cover zijn een geweldig relatiegeschenk voor moeilijke doelgroepen. Het is een praktisch cadeau dat altijd van pas komt en door de gepersonaliseerde cover wordt het ook nog eens persoonlijk en uniek. Je kunt ervoor kiezen om het logo van je bedrijf op de cover te laten drukken, maar je kunt ook creatiever zijn en bijvoorbeeld een inspirerende quote of afbeelding laten plaatsen. Dit maakt het notitieboekje niet alleen functioneel, maar ook een mooi en persoonlijk cadeau.

Tekensets met logo

Tekensets met logo zijn een geweldige manier om creativiteit te stimuleren bij zowel kinderen als volwassenen. Deze sets bevatten meestal kleurpotloden, stiften en andere tekenbenodigdheden, en kunnen worden gepersonaliseerd met het logo van uw bedrijf. Dit maakt ze perfect als relatiegeschenk voor doelgroepen zoals scholen, kunstenaars en creatieve bedrijven. Bovendien zijn tekensets met logo duurzaam en kunnen ze lang meegaan, waardoor uw merknaam langdurig wordt blootgesteld aan de ontvanger en hun omgeving.

Gepersonaliseerde pennen

Gepersonaliseerde pennen zijn een klassiek relatiegeschenk, maar kunnen nog steeds zeer effectief zijn, vooral als ze goed zijn ontworpen. Het personaliseren van pennen met de naam van de ontvanger of het bedrijfslogo kan een geweldige manier zijn om de relatie met klanten of partners te versterken. Bovendien zijn er tal van opties beschikbaar, zoals verschillende kleuren, materialen en stijlen, waardoor het gemakkelijk is om een pen te vinden die past bij de doelgroep. Het is belangrijk om te onthouden dat de kwaliteit van de pen ook van groot belang is, omdat dit de perceptie van het merk kan beïnvloeden.

Relatiegeschenken voor milieubewuste doelgroepen

Herbruikbare waterflessen met logo

Herbruikbare waterflessen met logo zijn een geweldig relatiegeschenk voor milieubewuste klanten en medewerkers. Deze flessen zijn niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook praktisch en handig voor dagelijks gebruik. Door uw logo op de fles te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat uw merknaam regelmatig onder de aandacht komt. Bovendien laat u zien dat uw bedrijf begaan is met het milieu en verantwoordelijkheid neemt voor de impact die het heeft op de planeet. Kies uit verschillende maten, kleuren en materialen om de perfecte waterfles te vinden die past bij uw bedrijf en doelgroep.

Eco-vriendelijke tassen

Eco-vriendelijke tassen zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Deze tassen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn herbruikbaar, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief zijn voor plastic tassen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende doeleinden, zoals boodschappen doen of naar het werk gaan. Door uw logo op deze tassen te bedrukken, kunt u uw merk op een positieve manier promoten en tegelijkertijd uw klanten aanmoedigen om duurzamer te leven.

Gepersonaliseerde zonne-energie opladers

Een ander origineel relatiegeschenk voor moeilijke doelgroepen zijn gepersonaliseerde zonne-energie opladers. Deze opladers zijn niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook erg handig voor mensen die veel onderweg zijn. Door de zonnestralen op te vangen, kunnen deze opladers apparaten zoals smartphones en tablets opladen zonder dat er een stopcontact in de buurt is. Door de opladers te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of de naam van de ontvanger, wordt het een uniek en persoonlijk geschenk.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen