Duvel 666: it's new. it's fresh.
28 maart 2021 
0 min. leestijd

Duvel 666: it's new. it's fresh.

Duvel 666: een Duvelse combinatie

Het zonnig, warmgeel design van de flesjes doet het al vermoeden. Deze Duvel is zacht, expressief en heerlijk doordrinkbaar. Voor Duvel 6,66% worden maar liefst zes verschillende hopsoorten gebruikt: de nobele en exclusieve hopsoorten Saaz Saaz en Styrian Golding liggen net als bij de klassieke Duvel aan de basis en worden, onder meer door dry-hopping, gebalanceerd met vier vakkkundig geselecteerde hopvariëteiten.

Duvel 6,66%: laat je verleiden

Dit jaar viert Duvel Moortgat, de Belgische familie-brouwerij, haar 150ste verjaardag. Ter ere van deze gelegenheid hebben onze brouwers hun niet aflatende passie en geduld gewijd aan het creëren van een nieuwe en bijzondere Duvel. Het moest een Duvel zijn die de gedurfde, jeugdige geest en het duvelse karakter van ons team belichaamt… Een bier dat de perfecte balans biedt tussen het rijke Belgische brouwerfgoed en hedendaagse innovatie… Kortom, een Duvel die niets minder is dan pure verleiding! Met trots stellen wij u Duvel 6,66% voor. Het nieuwste in een lange rij Belgische bieren, gebrouwen voor uw plezier en voor elke gelegenheid… sinds 1871.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen