Verras familie of vrienden met een van de geschenken uit het aanbod van Streekmarkt
18 december 2017 
1 min. leestijd

Verras familie of vrienden met een van de geschenken uit het aanbod van Streekmarkt

Bent u een werkgever die zijn werknemers eens in het zonnetje wil zetten, of iemand bent die iets leuks zoekt om een familielid of goede vriend mee te verrassen, bij Streekmarkt zit u goed!

U heeft de keuze uit:

  • een kerstpakket, speciaal samengesteld met allerlei producten uit een bepaalde streek,
  • een kant-en-klaar geschenk, voor als u net even iets specifiekers zoekt.

Mocht u daar niks tussen vinden, dan kunt u natuurlijk altijd nog zelf uw producten uitzoeken en eventueel laten samenstellen in allerlei soorten verpakkingen. Uiteindelijk weet u zelf immers het beste wat voor geschenk uw relatie het liefst ontvangt. Als dat u echter teveel moeite is kunt u altijd kiezen voor één van de andere opties.

Geschenk aan de deur voor hem of haar

Uit onderzoek blijkt dat de helft van de werknemers een kerstpakket verwacht van hun baas. Streekmarkt.be biedt diverse provinciefeestboxen met producten afkomstig uit alle Belgische streken. Ideaal om werknemers te verrassen met een origineel presentje.

Dit jaar kunt eens origineel uit de hoek komen met de unieke provinciefeestboxen van Streekmarkt. U heeft de keuze uit zes verschillende feestboxen, elk verbonden aan een bepaalde streek. De editie Antwerpen, bijvoorbeeld, bevat naast Antwerpse handjes onder andere ook een doosje Congolaiskes en het geroemde Elixir d’Anvers. In de feestbox Oost-Vlaanderen vindt u Geldhof cuberdons, sneeuwballen, een fles Kwaremont streekbier en nog veel meer.

Daarnaast zijn er nog edities voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Geeft u de voorkeur aan een combinatie van al het lekkers dat onze Belgische boeren te bieden hebben? Ga dan voor de editie België met Haspengouwse appelsap, Hasseltse speculaas en Tungri streekbier. Achter elk product zit een verhaal en een traditie die soms al eeuwenlang voortleeft. Verras uw familie, vrienden, of personeel met een typisch Belgisch, origineel en authentiek geschenk.

Uit reacties blijkt dat de provinciefeestboxen zeer worden gewaardeerd: “De geschenkmanden zijn zeker in de smaak gevallen! En ze waren tijdig ter plaatse, dankjewel. Onze collega’s waren de vorige keer enthousiast, dus ik kijk er alvast naar uit om opnieuw de reacties te zien!”

Deze pakketten zijn verkrijgbaar voor zowel particulieren als bedrijven en worden gratis aan u geleverd. Bovendien zijn feestboxen tot 35 euro voor bedrijven honderd procent fiscaal aftrekbaar.

Neemt u dus snel een kijkje op streekproduct.streekmarkt.be/provincie-feestboxen en kies het kerstpakket uit waarvan u zeker weet dat het gewaardeerd zal worden!

Kant-en-klare geschenken

Heeft u liever geen kerstpakket maar wilt u familie of vrienden toch graag verrassen met een vooraf samengestelde verzameling geschenken? Dan zijn de kant-en-klare geschenken dé oplossing voor u. Verscheidene mandjes, kistjes en boxen behoren tot het assortiment van Streekmarkt. Een greep uit de collectie:

 

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen