Kerstgeschenken 2018 online bestellen en laten leveren
21 november 2018 
2 min. leestijd

Kerstgeschenken 2018 online bestellen en laten leveren

Kerst is een periode vol tradities en nostalgie. Onder het genot van lekker eten en een drankje komen we samen met de hele familie en wisselen we geschenken en de beste wensen uit. De traditie waarbij we kerstgeschenken onder de kerstboom leggen of in een sok aan de schouw stoppen, wordt elk jaar belangrijker. We willen graag ‘het perfecte cadeau’ vinden en dat kan een hele uitdaging zijn.

Christmas gifts

Volop inspiratie voor een kerstgeschenk!

Streekmarkt.be helpt je graag om het juiste kerstcadeau voor je dierbare ouders, je broer, zus of partner te vinden. Laat je inspireren door onze kerstpagina vol cadeautips. Of je zoekt naar delicatessen, een goede wijn of champagne, chocolade of trendy geschenken, bij streekmarkt.be vind je beslist een geschikt kerstcadeau.

Ook voor originele kerstpakketten

Als u ook in 2018 op zoek bent naar een origineel kerstpakket of kerstgeschenk voor uw medewerkers, relaties of personeelsvereniging, dan bent u bij onze groothandel en kerstpakkettenleverancier Streekmarkt aan het goede adres! Al sinds 1999 zijn we specialist op het gebied van kerstpakketten voor bedrijven. Deze kerstgeschenken leveren we graag af op kantoor. Zowel bij kleine bedrijven, MKB als grote bedrijven.

Niet alleen voor bedrijven, ook voor een school, sportvereniging of horecagelegenheid zijn onze pakketten uitermate geschikt. Bovendien staat ieder kerstgeschenk garant voor exclusiviteit en vallen ze gegarandeerd in de smaak bij uw personeel, medewerkers of klanten.

Voor elk budget en ordergrootte

Bij Streekmarkt vindt u kerstgeschenken en kerstpakketten voor elk budget. Vanaf € 5 bieden wij al een klein kerstgeschenk met kerst-bonbons. Zo kunt u met een klein budget, toch uw personeel en relaties verrassen tijdens de kerstdagen. U kunt al bestellen vanaf 3 stuks dus ook wanneer u maar enkele geschenken nodig heeft.

Wist u dat geschenken aan personeel bovendien aftrekbaar zijn tot 35 euro per jaar per werknemer?

Feestelijke verpakking

Chocolade valt bij iedereen wel in de smaak, daarom is dit een ideaal kerstgeschenk. U kunt uw cadeau origineel maken door te kiezen voor een bijzondere verpakking. Kies bijvoorbeeld voor een kersttasje, een vogelhuisje of een kerst kokerblik. U kunt deze verpakkingen ook personaliseren met uw eigen logo!

Christmas gifts

Elk jaar een ander aanbod

Elk jaar haar aanbod vernieuwt Streekmarkt haar aanbod. Zo heeft u elk jaar iets unieks voor uw medewerkers en relaties. Iets dat past bij deze tijd. En wie ontvangt er nou niet graag een cadeautje?

Bekijk hier ons aanbod aan kerstpakketten dit jaar: goedkope kerstpakketten, luxe kerstgeschenken, wijnpakketten, eindejaarsgeschenken, kerstpakketten voor mannen of vrouwen, kerstpakketten voor bedrijven, Belgische kerstpakketten, ontspanningskerstpakketten of kerstpakketten voor het goede doel.

Ontdek zelf de variatie aan kerstpakketten, kerstgeschenken en relatiegeschenken in onze webshop en verras uw werknemers, secretaresse, uitzendkrachten en/of vrijwilligers!

Grootste online aanbod kerstpakketten 2018!

Bij groothandel en leverancier Streekmarkt vindt u ook dit jaar weer de grootste online collectie kerstpakketten en kerstgeschenken, zowel voor mannen als voor vrouwen. Origineel, uniek en exclusief. In onze webwinkel kunt u op uw gemak zoeken naar een geschikte kerstattentie of een kerstpresentje voor uw personeel, relaties of werknemers, maar ook voor klanten, uitzendkrachten en vrijwilligers. De voorpret is vaak al de helft van de lol.

Kijk, kies en bestel uw kerstpakket online in onze kerstshop: Eenvoudig en snel.

U ontvangt uw kerstpakketten en kerstgeschenken op de door u gewenste leverdatum. We kunnen uw kerstcadeau bij u op kantoor afleveren of direct bij uw klant, relatie of personeel thuis. Uiteraard leveren wij die zonder prijsinformatie dan. Of het nu voor een klein bedrijf, MKB, grote onderneming, de horeca of personeelsvereniging is.

Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan via bert@foodbelgium.com

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen