GoodieBox Snoepgoed

Win een goodiebox vol Belgische streekproducten!

Wij bezochten de Jaarlijkse vakbeurs +Event die zich concentreert op B2B-verkoop van snoep, zoetwaren en dranken.
Er was een groot aanbod van traditionele artikels van grote merken en een exclusief assortiment van hemels lekkere specialiteiten. Uiteraard ging onze aandacht volledig naar de Belgische producten...

België is beroemd om zijn lekkere chocolade, bieren en speculoos. Zou je deze lekkernijen willen ontdekken en te proeven? Dan is deze wedstrijd iets voor jou! Wij geven namelijk een goodiebox vol Belgische lekkernijen weg aan een gelukkige winnaar.

Wat zit er in de goodiebox?

goodiebox2
Guylian zeevruchten

Guylian

Guylian, Premium Belgische chocolade sinds 1958,is de koploper op het gebied van duurzaamheid in de wereld van Belgische chocolade.
DOE MEE EN WIN
WHOLAPOLA PINDA

Whola Pola Pinda

Melkchocolade Pretzels & Chocoladepinda’s zonder toegevoegde suikers
DOE MEE EN WIN
Wycams - Hard suikerwerk op ambachtelijke wijze

Wycam's Hard suikerwerk op ambachtelijke wijze


De snoepblikjes van Wycam’s zijn al jarenlang een vaste waarde in iedere snoepkast. Da’s niet verwonderlijk, want ons suikerwerk wordt gemaakt volgens authentieke recepten en met de beste ingrediënten. Van de klassieke Borst- en Boterbollen tot de frisse Muntbollen of verrassende Fruitbollen.


DOE MEE EN WIN
belgian

Belgian

The Belgian, opgericht in 1956, heeft een rijke traditie in het ambachtelijk vervaardigen van 's werelds meest verfijnde chocolade.
DOE MEE EN WIN

Baru

Hippe marshmallows met natuurlijke ingrediënten, lekkere Belgische chocolade en vooral met veel liefde en plezier gemaakt.

De creaties van BARÚ zijn ultieme verwennerijen.

DOE MEE EN WIN

DOE MEE & WIN
Deelnemen kan tot 01/11/2023

Zure Ouwels