10 originele relatiegeschenken om uw klanten te verrassen
11 juli 2023 
7 min. leestijd

10 originele relatiegeschenken om uw klanten te verrassen

1. Persoonlijke cadeaus

Gepersonaliseerde items met klantnaam

Gepersonaliseerde items met klantnaam zijn een geweldige manier om uw klanten te verrassen en hen het gevoel te geven dat ze speciaal zijn. Door het toevoegen van de naam van uw klant aan een relatiegeschenk, creëert u een persoonlijke en unieke ervaring. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde mokken, pennen, notitieboekjes of sleutelhangers. Deze items kunnen dagelijks worden gebruikt en zullen uw klanten herinneren aan uw bedrijf telkens wanneer ze het gebruiken. Het tonen van deze persoonlijke aandacht zal niet alleen de loyaliteit van uw klanten vergroten, maar ook een positieve indruk achterlaten bij potentiële klanten.

Maatwerk cadeaus op basis van klantvoorkeuren

Maatwerk cadeaus op basis van klantvoorkeurenBij het verrassen van uw klanten met originele relatiegeschenken is het belangrijk om rekening te houden met hun individuele voorkeuren. Maatwerk cadeaus bieden de perfecte oplossing om uw klanten te verrassen en tegelijkertijd een persoonlijke touch toe te voegen. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van uw klanten, kunt u unieke geschenken creëren die aansluiten bij hun specifieke interesses en smaak. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde mok met hun favoriete kleur, een op maat gemaakt notitieboekje met hun initialen of een exclusieve pen met hun naam gegraveerd, maatwerk cadeaus laten zien dat u uw klanten echt waardeert en hen op een bijzondere manier wilt bedanken. Door het aanbieden van maatwerk cadeaus op basis van klantvoorkeuren, kunt u een blijvende indruk achterlaten en de band met uw klanten versterken.

Fotoalbums met herinneringen aan samenwerking

Fotoalbums met herinneringen aan samenwerking zijn een uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat uw klanten zeker zal verrassen. Door het samenstellen van een fotoalbum met foto's van gedeelde momenten en mijlpalen tijdens de samenwerking, laat u zien dat u de relatie waardeert en de tijd en moeite neemt om deze herinneringen te koesteren. Dit relatiegeschenk is niet alleen een tastbare herinnering, maar ook een manier om de band met uw klanten te versterken en hen te laten zien dat u hun bedrijf en de samenwerking belangrijk vindt. Het fotoalbum kan gepersonaliseerd worden met het logo van uw bedrijf en een persoonlijke boodschap, waardoor het een echt uniek en op maat gemaakt cadeau wordt.

2. Duurzame geschenken

Milieuvriendelijke producten

Milieuvriendelijke producten zijn een geweldige manier om uw klanten te verrassen en tegelijkertijd uw bedrijf te promoten als een milieubewuste organisatie. Door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken laat u zien dat u geeft om het milieu en dat u zich inzet voor een groenere toekomst. Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare waterflessen gemaakt van gerecyclede materialen, biologisch afbreekbare pennen of eco-vriendelijke tote bags. Deze producten zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar dragen ook bij aan het verminderen van de plastic afvalberg. Door uw klanten te verrassen met milieuvriendelijke relatiegeschenken, laat u zien dat uw bedrijf zich bewust is van de impact die we hebben op het milieu en dat u actief bijdraagt aan een duurzamere samenleving.

Herbruikbare items

Herbruikbare items zijn een geweldige keuze als relatiegeschenk, omdat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook milieuvriendelijk. U kunt overwegen om herbruikbare waterflessen aan uw klanten te geven, zodat ze hun favoriete drankjes onderweg kunnen meenemen zonder plastic flessen te gebruiken. Daarnaast zijn herbruikbare boodschappentassen ook een populaire keuze, omdat ze helpen bij het verminderen van plastic afval. Uw klanten zullen het waarderen dat u hen een geschenk geeft dat niet alleen nuttig is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Biologische en fairtrade geschenken

Biologische en fairtrade geschenken zijn een geweldige manier om uw klanten te verrassen en tegelijkertijd uw bedrijf te promoten als een milieubewuste en ethische organisatie. Door te kiezen voor biologische geschenken, zoals biologische voedselmanden of biologische verzorgingsproducten, laat u zien dat u geeft om de gezondheid en het welzijn van uw klanten. Daarnaast kunt u fairtrade geschenken overwegen, zoals fairtrade koffie of fairtrade handgemaakte producten, om uw betrokkenheid bij eerlijke handel en het ondersteunen van producenten in ontwikkelingslanden te tonen. Met deze originele relatiegeschenken zult u niet alleen uw klanten verrassen, maar ook een positieve indruk achterlaten en uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie.

3. Technologische gadgets

Smartphone-accessoires

Smartphone-accessoires zijn tegenwoordig onmisbaar geworden in ons dagelijks leven. Ze bieden niet alleen functionaliteit, maar ook een manier om onze persoonlijke stijl uit te drukken. Als relatiegeschenk kunnen smartphone-accessoires een slimme keuze zijn om uw klanten te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan draadloze opladers met uw bedrijfslogo erop, handige telefoonhouders voor in de auto of trendy telefoonhoesjes in verschillende designs. Deze accessoires zullen niet alleen gewaardeerd worden door uw klanten, maar ook dagelijks gebruikt worden, waardoor uw bedrijfsnaam constant in beeld blijft. Het is een praktisch en eigentijds geschenk dat de band met uw klanten versterkt en uw merk op een positieve manier promoot.

Bluetooth-luidsprekers

Bluetooth-luidsprekers zijn een geweldig relatiegeschenk om uw klanten te verrassen. Met deze draadloze luidsprekers kunnen uw klanten overal genieten van hun favoriete muziek of podcasts. Of het nu thuis, op kantoor of tijdens een picknick in het park is, de Bluetooth-luidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit en zijn gemakkelijk te verbinden met verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops. Bovendien kunnen uw klanten de luidsprekers personaliseren met uw bedrijfslogo, waardoor ze niet alleen een praktisch cadeau ontvangen, maar ook uw merk kunnen promoten. Met Bluetooth-luidsprekers als relatiegeschenk laat u zien dat u geeft om het comfort en plezier van uw klanten, terwijl u tegelijkertijd uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengt.

Powerbanks en oplaadkabels

Powerbanks en oplaadkabels zijn tegenwoordig onmisbare gadgets geworden in ons dagelijks leven. Ze bieden een handige oplossing voor het altijd onderweg zijn en de constante behoefte aan het opladen van onze elektronische apparaten. Als relatiegeschenk zijn powerbanks en oplaadkabels dan ook een slimme keuze. Uw klanten zullen blij verrast zijn met deze praktische en nuttige geschenken. Bovendien kunt u deze gadgets personaliseren met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor uw merk altijd in de gedachten van uw klanten blijft. Of het nu gaat om een zakelijke relatie of een trouwe klant, met powerbanks en oplaadkabels als relatiegeschenk toont u uw waardering en zorgt u ervoor dat uw klanten altijd verbonden blijven, waar ze ook zijn.

4. Culinaire verrassingen

Luxe chocolade en bonbons

Luxe chocolade en bonbons zijn altijd een gewaardeerd relatiegeschenk om uw klanten te verrassen. Met hun heerlijke smaken en verfijnde presentatie, bieden ze een vleugje luxe en verwennerij. Kies voor handgemaakte bonbons met verrassende vullingen zoals karamel, hazelnoot of framboos, of ga voor een assortiment van fijne chocoladerepen met verschillende cacaopercentages. Deze smakelijke lekkernijen zullen zeker de smaakpapillen van uw klanten verwennen en een blijvende indruk achterlaten. Bovendien kunt u de chocolade en bonbons personaliseren met uw bedrijfslogo of een speciale boodschap, waardoor het een uniek en attent geschenk wordt.

Exclusieve wijnen en champagnes

Exclusieve wijnen en champagnes zijn altijd een gewaardeerd relatiegeschenk om uw klanten te verrassen. Met hun verfijnde smaken en elegante presentatie bieden deze dranken een luxueuze ervaring die indruk zal maken op uw zakelijke relaties. Of het nu gaat om een fles van een gerenommeerd wijnhuis of een zeldzame vintage champagne, het geven van exclusieve wijnen en champagnes toont niet alleen uw waardering, maar ook uw aandacht voor detail en kwaliteit. Door uw klanten te verwennen met deze hoogwaardige dranken, creëert u een blijvende indruk en versterkt u de band met uw zakelijke partners.

Gepersonaliseerde kookboeken

Gepersonaliseerde kookboeken zijn een uniek en smakelijk relatiegeschenk dat uw klanten zeker zal verrassen. Door het toevoegen van persoonlijke touch aan de recepten en het ontwerp, kunt u een kookboek creëren dat perfect aansluit bij de interesses en voorkeuren van uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van hun favoriete gerechten, familie recepten of zelfs een speciale boodschap van uw bedrijf. Met gepersonaliseerde kookboeken kunt u niet alleen uw waardering tonen, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij uw klanten.

5. Ervaringsgeschenken

Wellnessarrangementen

Wellnessarrangementen zijn een geweldige manier om uw klanten te verrassen en te verwennen. Of het nu gaat om een ontspannende massage, een verkwikkende gezichtsbehandeling of een luxe spa-ervaring, wellnessarrangementen bieden een moment van rust en ontspanning voor uw klanten. Door het aanbieden van deze originele relatiegeschenken toont u niet alleen uw waardering voor uw klanten, maar geeft u hen ook de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een moment van pure verwennerij. Met wellnessarrangementen als relatiegeschenk zorgt u voor een unieke en memorabele ervaring die uw klanten zeker zullen waarderen.

Dinerbonnen voor exclusieve restaurants

Dinerbonnen voor exclusieve restaurants zijn een uitstekend relatiegeschenk om uw klanten te verrassen. Met deze bonnen kunnen uw klanten genieten van een heerlijk diner in een exclusief restaurant naar keuze. Of het nu gaat om een zakelijk etentje of een speciale gelegenheid, deze dinerbonnen bieden uw klanten de mogelijkheid om culinair verwend te worden op een unieke locatie. Met een ruime selectie aan gerenommeerde restaurants, kunnen uw klanten genieten van hoogwaardige gerechten en een uitstekende service. Door het geven van dinerbonnen voor exclusieve restaurants laat u uw klanten zien dat u hun waardering waardeert en dat u hen wilt verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring.

Tickets voor evenementen of concerten

Tickets voor evenementen of concerten zijn een geweldig relatiegeschenk om uw klanten te verrassen. Door hen de mogelijkheid te geven om een speciaal evenement of concert bij te wonen, laat u zien dat u hun interesse en betrokkenheid waardeert. Of het nu gaat om een exclusief concert van hun favoriete artiest of een belangrijk zakelijk evenement, deze tickets bieden uw klanten een unieke ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Bovendien kunnen ze deze gelegenheid gebruiken om te netwerken en nieuwe contacten te leggen, wat hun zakelijke relaties verder kan versterken. Kortom, het schenken van tickets voor evenementen of concerten is een origineel gebaar dat uw klanten zeker zal verrassen en waarderen.

6. Creatieve presentjes

Handgemaakte kunstwerken

Handgemaakte kunstwerken zijn een uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat uw klanten zeker zal verrassen. Deze kunstwerken worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt, waardoor ze een bijzondere uitstraling hebben. Denk bijvoorbeeld aan handgeschilderde schilderijen, keramische beeldjes of houten sculpturen. Door te kiezen voor handgemaakte kunstwerken als relatiegeschenk laat u zien dat u oog heeft voor detail en kwaliteit. Bovendien kunnen deze kunstwerken een blijvende herinnering vormen aan uw bedrijf en de relatie met uw klanten versterken.

Unieke designobjecten

Unieke designobjecten zijn een geweldige keuze als relatiegeschenk om uw klanten te verrassen. Deze objecten combineren functionaliteit met esthetiek en zullen zeker de aandacht trekken van uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan prachtig vormgegeven bureaulampen, designklokken of exclusieve kunstwerken. Door te kiezen voor unieke designobjecten als relatiegeschenk laat u zien dat u oog heeft voor detail en stijl. Uw klanten zullen deze bijzondere geschenken zeker waarderen en ze zullen een blijvende indruk achterlaten.

Custom made sieraden

Custom made sieraden zijn een uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat uw klanten zeker zal verrassen. Door het laten maken van sieraden op maat, kunt u een speciale boodschap overbrengen aan uw klanten en laten zien dat u hun individuele smaak en voorkeuren waardeert. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde hanger met hun initialen, een armband met hun favoriete edelsteen of een ring met een speciale gravure, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door te kiezen voor custom made sieraden, kunt u uw klanten een tastbaar en blijvend aandenken geven dat hen altijd zal herinneren aan uw bedrijf en de relatie die u met hen heeft opgebouwd.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen