10 originele relatiegeschenken voor de feestdagen
23 juni 2023 
4 min. leestijd

10 originele relatiegeschenken voor de feestdagen

10 originele relatiegeschenken voor de feestdagen

Waarom relatiegeschenken geven?

Relatiegeschenken geven is een manier om waardering te tonen aan klanten, partners en werknemers. Het is een manier om te laten zien dat je hun inzet en loyaliteit waardeert en dat je graag een goede relatie met hen wilt onderhouden. Daarnaast kan het geven van relatiegeschenken ook helpen bij het versterken van de merkidentiteit en het vergroten van de naamsbekendheid. Door het geven van een origineel en persoonlijk cadeau laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan de ontvanger en dat je graag iets wilt geven dat bij hen past. Kortom, relatiegeschenken geven is een mooie manier om de band met klanten, partners en werknemers te versterken en tegelijkertijd je merk te promoten.

1. Personaliseerbare kerstballen

Personaliseerbare kerstballen zijn een geweldig cadeau voor de feestdagen. Deze kerstballen kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de ontvanger, een speciale boodschap of zelfs een foto. Het is een uniek en persoonlijk cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Bovendien kunnen deze kerstballen jarenlang worden bewaard en elk jaar opnieuw worden opgehangen, waardoor de herinnering aan het cadeau blijft bestaan. Personaliseerbare kerstballen zijn een geweldige manier om uw waardering te tonen en tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten.

2. Duurzame koffiebeker

Een duurzame koffiebeker is een geweldig relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. De meeste koffiebekers zijn namelijk gemaakt van plastic en worden na één keer gebruiken weggegooid. Een duurzame koffiebeker kan daarentegen keer op keer worden gebruikt en is daardoor een duurzame keuze. Bovendien zijn er veel verschillende soorten duurzame koffiebekers verkrijgbaar, van bamboe tot roestvrij staal. Kies een koffiebeker die past bij de stijl van jouw bedrijf en voeg eventueel een persoonlijke touch toe door de koffiebeker te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf.

3. Bluetooth speaker

Een Bluetooth speaker is een geweldig relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is een handig apparaat dat je overal mee naartoe kunt nemen en waarmee je draadloos muziek kunt afspelen. Dit maakt het een perfect cadeau voor zowel zakelijke als persoonlijke relaties. Bovendien zijn er veel verschillende soorten Bluetooth speakers beschikbaar, waardoor je altijd een model kunt vinden dat past bij de stijl en smaak van de ontvanger. Kies bijvoorbeeld voor een compacte speaker die gemakkelijk in een tas past, of ga voor een groter model met een krachtig geluid. Met een Bluetooth speaker als relatiegeschenk laat je zien dat je geeft om de ontvanger en dat je wilt dat ze kunnen genieten van hun favoriete muziek, waar ze ook zijn.

4. Gepersonaliseerde wijnfles

Een gepersonaliseerde wijnfles is een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen een lekker cadeau, maar ook nog eens heel persoonlijk. Je kunt de fles namelijk laten bedrukken met een eigen ontwerp of tekst. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf erop laten zetten of een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende soorten wijn, zodat je het cadeau helemaal kunt afstemmen op de smaak van de ontvanger. Een gepersonaliseerde wijnfles is dus een uniek en smakelijk cadeau waar je zeker mee zult scoren tijdens de feestdagen.

5. Luxe notitieboekje

Een luxe notitieboekje is een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en elegant. Het is een geweldig cadeau voor zakenpartners, klanten of werknemers die vaak notities maken tijdens vergaderingen of brainstormsessies. Bovendien kan het notitieboekje gepersonaliseerd worden met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor het een persoonlijk tintje krijgt. Het is een geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden en dat langdurig gebruikt kan worden.

6. Chocoladeletter met logo

Een chocoladeletter met logo is een heerlijk en persoonlijk relatiegeschenk voor de feestdagen. Je kunt de letter laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf of de naam van de ontvanger. Het is een zoete verrassing die zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Bovendien kun je de chocoladeletter in verschillende smaken en formaten bestellen, zodat je het geschenk helemaal kunt afstemmen op de wensen van de ontvanger. Een chocoladeletter met logo is een origineel en smakelijk cadeau dat zorgt voor een feestelijke sfeer tijdens de feestdagen.

7. Draadloze oplader

Een draadloze oplader is een handig en praktisch relatiegeschenk voor de feestdagen. Het maakt het opladen van een smartphone of tablet een stuk gemakkelijker en sneller. Bovendien is het een duurzaam cadeau, omdat het gebruik van kabels wordt verminderd. Er zijn verschillende soorten draadloze opladers beschikbaar, van compacte modellen tot opladers met meerdere laadpunten. Het is mogelijk om de oplader te laten bedrukken met een logo of tekst, waardoor het een persoonlijk en professioneel cadeau wordt.

8. Bedrukte paraplu

Een bedrukte paraplu is een praktisch en stijlvol relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen handig tijdens regenachtige dagen, maar het kan ook dienen als een modeaccessoire. Door het te bedrukken met uw bedrijfslogo of een gepersonaliseerde boodschap, kunt u uw merk op een subtiele manier promoten. Bovendien zullen uw klanten en medewerkers het waarderen dat u aan hun comfort en welzijn denkt, zelfs tijdens de koudere en nattere seizoenen.

9. Geurkaars in blik

Een geurkaars in blik is een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen een sfeervol cadeau, maar ook nog eens praktisch. De ontvanger kan de kaars namelijk gemakkelijk meenemen en overal neerzetten. Bovendien zorgt de geur van de kaars voor een aangename sfeer in huis. Kies voor een geur die past bij de feestdagen, zoals kaneel of dennenboom. Het blik waarin de kaars zit, kan bovendien gepersonaliseerd worden met een logo of tekst. Zo wordt het cadeau nog persoonlijker en zal de ontvanger het zeker waarderen.

10. Kerstpakket op maat

Een kerstpakket op maat is een geweldig relatiegeschenk voor de feestdagen. Hiermee laat je zien dat je echt hebt nagedacht over wat de ontvanger graag zou willen ontvangen. Je kunt het pakket helemaal zelf samenstellen en personaliseren met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met lokale lekkernijen, een wellnesspakket of een pakket met duurzame producten. Door een kerstpakket op maat te geven, geef je niet alleen een cadeau, maar ook een blijk van waardering en aandacht voor de relatie met de ontvanger.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen