10 originele relatiegeschenken voor de feestdagen
06 juli 2023 
3 min. leestijd

10 originele relatiegeschenken voor de feestdagen

10 originele relatiegeschenken voor de feestdagen

Waarom relatiegeschenken geven?

Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om je waardering te tonen aan klanten, partners en werknemers. Het geven van een relatiegeschenk laat zien dat je hun inzet en loyaliteit waardeert en dat je hun relatie belangrijk vindt. Het is ook een effectieve manier om je merk te promoten en naamsbekendheid te vergroten. Door een origineel en persoonlijk relatiegeschenk te geven, maak je een blijvende indruk en versterk je de band met de ontvanger. Bovendien kan het geven van relatiegeschenken tijdens de feestdagen een mooie traditie worden die de relatie tussen jou en je klanten, partners en werknemers versterkt.

1. Personaliseerbare kerstballen

Personaliseerbare kerstballen zijn een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te laten zien dat u om hen geeft tijdens de feestdagen. Deze kerstballen kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor ze een uniek en attent cadeau zijn. Bovendien kunnen ze jarenlang worden gebruikt en zullen ze elk jaar opnieuw herinneren aan uw bedrijf en de relatie die u met uw klanten en medewerkers heeft. Personaliseerbare kerstballen zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd uw waardering te tonen voor de mensen die uw bedrijf ondersteunen.

2. Duurzame koffiebeker

Een duurzame koffiebeker is een geweldig relatiegeschenk voor de feestdagen. Niet alleen is het een praktisch cadeau voor de ontvanger, maar het draagt ook bij aan een beter milieu. Deze bekers zijn herbruikbaar en verminderen de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd door wegwerpbekers. Bovendien zijn er veel verschillende opties beschikbaar, van stijlvolle bamboe bekers tot kleurrijke siliconen bekers. Door een duurzame koffiebeker als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat je geeft om het milieu en de gezondheid van de ontvanger.

3. Bluetooth speaker

Een Bluetooth speaker is een geweldig relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is een handig apparaat dat draadloos verbinding maakt met smartphones, tablets en laptops, waardoor je overal en altijd naar je favoriete muziek kunt luisteren. Bovendien zijn er verschillende modellen beschikbaar, van compacte speakers die gemakkelijk in een tas passen tot krachtige speakers met een indrukwekkend geluid. Door je logo of bedrijfsnaam op de speaker te laten bedrukken, zorg je ervoor dat je bedrijf altijd in de gedachten van je klanten blijft.

4. Gepersonaliseerde wijnfles

Een gepersonaliseerde wijnfles is een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen een stijlvol cadeau, maar ook een persoonlijke touch kan worden toegevoegd door bijvoorbeeld de naam van de ontvanger of het bedrijfslogo op de fles te laten graveren. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een speciale wijnsoort die past bij de smaak van de ontvanger. Een gepersonaliseerde wijnfles is een uniek en memorabel geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

5. Luxe chocoladebox

Een luxe chocoladebox is een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is een heerlijke traktatie die bijna iedereen kan waarderen. Kies voor een doos met verschillende smaken en texturen, zoals melkchocolade, pure chocolade en gevulde bonbons. Verpak de chocoladebox in een mooie geschenkverpakking en voeg een persoonlijke boodschap toe om het cadeau extra speciaal te maken. Uw klanten en zakenpartners zullen zeker genieten van deze zoete verrassing.

6. Draadloze oplader

Een draadloze oplader is een handig en praktisch relatiegeschenk voor de feestdagen. Het maakt het opladen van smartphones en andere apparaten gemakkelijk en snel, zonder dat er gedoe is met kabels en stekkers. Bovendien is het een duurzaam cadeau, omdat het hergebruik van batterijen bevordert en zo bijdraagt aan een beter milieu. Een draadloze oplader kan bovendien worden bedrukt met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor het een uniek en persoonlijk cadeau wordt voor klanten of medewerkers.

7. Geurkaarsen set

Een geurkaarsen set is een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen een sfeervol cadeau, maar ook nog eens functioneel. De ontvanger kan de kaarsen gebruiken om een gezellige sfeer te creëren in huis. Bovendien zijn geurkaarsen verkrijgbaar in verschillende geuren, waardoor je het cadeau kunt afstemmen op de persoonlijke voorkeur van de ontvanger. Een geurkaarsen set is daarom een attent en persoonlijk cadeau om te geven tijdens de feestdagen.

8. Notitieboek met pen

Een notitieboek met pen is een praktisch en veelzijdig relatiegeschenk. Het is perfect voor klanten die veel onderweg zijn en aantekeningen moeten maken tijdens vergaderingen of gesprekken. Het notitieboek kan worden bedrukt met het logo van het bedrijf en de pen kan worden gegraveerd met de naam van de klant. Dit maakt het een persoonlijk cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Bovendien is het notitieboek met pen een duurzaam geschenk dat lang meegaat en vaak gebruikt zal worden.

9. Virtual Reality bril

Een Virtual Reality bril is een uniek relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken op uw klanten of medewerkers. Met deze bril kunnen zij zich onderdompelen in een virtuele wereld en ervaren hoe het is om bijvoorbeeld te skydiven of te racen op een circuit. Dit zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Bovendien is het ook een leuke manier om uw bedrijf te promoten, bijvoorbeeld door het laten maken van een VR-ervaring die gerelateerd is aan uw product of dienst. Kortom, een Virtual Reality bril is een origineel en innovatief relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

10. Gepersonaliseerde kalender

Een gepersonaliseerde kalender is een geweldig relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en attent. Je kunt de kalender aanpassen aan de smaak en behoeften van de ontvanger, bijvoorbeeld door foto's van hun bedrijf of producten toe te voegen. Bovendien kan de kalender het hele jaar door worden gebruikt, waardoor je bedrijf het hele jaar door in beeld blijft bij de ontvanger. Het is een geweldige manier om je waardering te tonen en tegelijkertijd je merk te promoten.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen