arrow_drop_up arrow_drop_down
4 dingen over Breydelham die je nog niet wist
28 juli 2019 
in ham

4 dingen over Breydelham die je nog niet wist

  1. Zowel Breydelham als Breydelspek zijn officieel erkend als streekproducten en bovendien volledig glutenvrij
  2. De oven waarin het varkensvlees wordt gebakken, is een exacte kopie van een authentiek model uit de jaren ’40 dat door Amerikanen werd meegebracht bij de bevrijding op het einde van WOII.
  3. Breydel behaalde in 1995 het ISO 9002 kwaliteits­ certificaat. Ze waren zelfs bij de 5 eersten uit de Belgische voedingssector.
  4. Je kan Breydel zelf proeven tijdens honderden degustatie- momenten per jaar.
Breydel Ham Gezellig

Breydel Ham Gezellig

Proef gezelligheid, elke dag!

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen