5 creatieve relatiegeschenken voor een beurs
24 juni 2023 
2 min. leestijd

5 creatieve relatiegeschenken voor een beurs

5 creatieve relatiegeschenken voor een beurs

Waarom relatiegeschenken belangrijk zijn op een beurs

Relatiegeschenken zijn van groot belang op een beurs. Ze zijn namelijk een effectieve manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken en hen te laten herinneren aan uw bedrijf. Door het geven van een relatiegeschenk laat u zien dat u waarde hecht aan de relatie met uw klanten en dat u hen wilt bedanken voor hun interesse in uw bedrijf. Bovendien kunnen relatiegeschenken ook dienen als een marketingtool, omdat ze vaak worden gebruikt en gezien door anderen, waardoor uw merk zichtbaarheid krijgt. Kortom, relatiegeschenken zijn een slimme investering voor elk bedrijf dat deelneemt aan een beurs.

1. Herbruikbare waterflessen met logo

Herbruikbare waterflessen met logo zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten tijdens een beurs. Niet alleen zijn ze praktisch en milieuvriendelijk, maar ze zijn ook een geweldige manier om uw merk te laten zien aan potentiële klanten. U kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren om ervoor te zorgen dat uw waterflessen opvallen tussen de andere beursgeschenken. Bovendien zijn herbruikbare waterflessen een duurzame keuze die bijdraagt aan een beter milieu. Door uw logo op deze flessen te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat uw bedrijf opvalt en dat uw merk wordt herkend door potentiële klanten.

2. Bedrukte notitieboekjes

Bedrukte notitieboekjes zijn een geweldig relatiegeschenk voor beurzen. Ze zijn praktisch en kunnen worden gebruikt om aantekeningen te maken tijdens de beurs of in het dagelijks leven. Bovendien zijn notitieboekjes gemakkelijk te personaliseren met het logo of de naam van uw bedrijf, waardoor ze een geweldige manier zijn om uw merk te promoten. Door notitieboekjes weg te geven op beurzen, kunt u uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengen bij potentiële klanten en zakenpartners.

3. Duurzame tassen

Duurzame tassen zijn een geweldig relatiegeschenk voor beursbezoekers. Niet alleen zijn ze praktisch om spullen in te vervoeren, maar ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Kies voor tassen gemaakt van gerecyclede materialen of biologisch afbreekbare stoffen. Je kunt de tassen ook laten bedrukken met je bedrijfslogo of een inspirerende boodschap om je merk te promoten. Door duurzame tassen als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat je om het milieu geeft en draag je bij aan een duurzamere wereld.

4. USB-sticks in de vorm van uw product

USB-sticks zijn altijd handig om te hebben en kunnen ook dienen als een effectief relatiegeschenk. Door USB-sticks in de vorm van uw product te laten maken, kunt u uw merk op een unieke manier promoten. Bijvoorbeeld, als u een bedrijf heeft dat koffie verkoopt, kunt u USB-sticks laten maken in de vorm van een koffiemok. Dit zal niet alleen indruk maken op uw klanten, maar het zal ook helpen om uw merk te onderscheiden van de concurrentie. Bovendien zijn USB-sticks een duurzaam geschenk dat lang meegaat en uw klanten dagelijks kunnen gebruiken.

5. Customized snoepjes of chocolaatjes

Een zoete traktatie doet het altijd goed als relatiegeschenk. Maar waarom zou je kiezen voor standaard snoepjes of chocolaatjes als je ook kunt gaan voor customized varianten? Laat bijvoorbeeld de verpakking bedrukken met jullie bedrijfslogo of kies voor snoepjes in de vorm van jullie product. Zo maak je niet alleen indruk op potentiële klanten, maar zorg je ook voor een blijvende herinnering aan jullie bedrijf. En het mooie is: customized snoepjes of chocolaatjes zijn vaak al mogelijk vanaf kleine aantallen, dus ook voor kleinere bedrijven een haalbaar relatiegeschenk.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen