5 originele relatiegeschenken voor het komende kerstseizoen
11 juli 2023 
8 min. leestijd

5 originele relatiegeschenken voor het komende kerstseizoen

1. Personaliseerbare kerstballen

Voeg een persoonlijke touch toe aan de kerstboom

Voeg een persoonlijke touch toe aan de kerstboomDe kerstboom is een belangrijk symbool tijdens de feestdagen en het versieren ervan is een traditie die veel mensen koesteren. Waarom zou je dit jaar niet een stapje verder gaan en een persoonlijke touch toevoegen aan je kerstboom? Er zijn talloze manieren om dit te doen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van gepersonaliseerde kerstballen met de namen van je dierbaren erop, of het hangen van foto's van mooie herinneringen in de boom. Een andere leuke optie is het maken van zelfgemaakte kerstversieringen, zoals kleine houten figuurtjes met de initialen van je familieleden erop. Op deze manier wordt je kerstboom niet alleen een prachtige eyecatcher, maar ook een persoonlijke en betekenisvolle toevoeging aan je interieur tijdens de feestdagen.

Een uniek en memorabel relatiegeschenk

Een uniek en memorabel relatiegeschenk kan een blijvende indruk achterlaten bij uw klanten en zakenpartners tijdens het komende kerstseizoen. In plaats van traditionele geschenken, zoals pennen of kalenders, kunt u overwegen om iets origineels te geven dat echt opvalt. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde cadeaus met het logo van uw bedrijf, zoals luxe wijnsets met gegraveerde glazen of op maat gemaakte geschenkdozen met heerlijke chocolade. Door te kiezen voor een uniek en memorabel relatiegeschenk toont u niet alleen uw waardering, maar laat u ook zien dat u oog heeft voor detail en kwaliteit. Het zal uw zakelijke relaties zeker verrassen en versterken, waardoor uw bedrijf positief in herinnering blijft.

Keuze uit verschillende kleuren en ontwerpen

Bij het kiezen van relatiegeschenken voor het komende kerstseizoen is het belangrijk om te kunnen kiezen uit verschillende kleuren en ontwerpen. Hierdoor kunt u uw geschenken aanpassen aan de specifieke voorkeuren en behoeften van uw klanten en zakenpartners. Of het nu gaat om stijlvolle pennen, praktische notitieboekjes of trendy drinkflessen, u kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en ontwerpen die perfect passen bij uw bedrijfsidentiteit. Door deze keuzevrijheid kunt u uw relatiegeschenken personaliseren en een blijvende indruk achterlaten bij de ontvangers. Bovendien kunt u met verschillende kleuren en ontwerpen uw geschenken afstemmen op de feestelijke sfeer van het kerstseizoen, waardoor ze nog meer in het oog springen. Kortom, met de keuze uit verschillende kleuren en ontwerpen kunt u unieke en originele relatiegeschenken creëren die uw zakelijke relaties zeker zullen waarderen tijdens de feestdagen.

2. Duurzame cadeaus

Milieuvriendelijke opties voor bewuste bedrijven

Milieuvriendelijke opties voor bewuste bedrijvenIn deze tijd, waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het essentieel voor bedrijven om ook bij het kiezen van relatiegeschenken rekening te houden met het milieu. Gelukkig zijn er tal van milieuvriendelijke opties beschikbaar die perfect passen bij bewuste bedrijven. Een van de mogelijkheden is het kiezen voor herbruikbare producten, zoals duurzame waterflessen gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast kunnen bedrijven ook overwegen om biologisch afbreekbare geschenken te geven, zoals planten in eco-vriendelijke potjes. Door te kiezen voor deze milieuvriendelijke opties, kunnen bedrijven niet alleen hun waardering tonen aan hun relaties, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet.

Toon betrokkenheid bij duurzaamheid

Toon betrokkenheid bij duurzaamheidDuurzaamheid is een belangrijk thema dat steeds meer aandacht krijgt in onze samenleving. Als bedrijf is het daarom essentieel om betrokkenheid bij duurzaamheid te tonen, vooral tijdens het komende kerstseizoen. Een origineel relatiegeschenk dat deze betrokkenheid weerspiegelt, is bijvoorbeeld een duurzame kerstboom. In plaats van een traditionele boom die na de feestdagen wordt weggegooid, kan een duurzame kerstboom worden geplant en jaar na jaar worden hergebruikt. Dit symboliseert niet alleen uw inzet voor het milieu, maar biedt ook een blijvende herinnering aan uw bedrijf. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de duurzame kerstboom te laten personaliseren met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, waardoor het een uniek en attent geschenk wordt.

Herbruikbare en recyclebare geschenken

Herbruikbare en recyclebare geschenken zijn een geweldige keuze voor het komende kerstseizoen. Deze geschenken zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar laten ook zien dat uw bedrijf begaan is met duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare waterflessen gemaakt van gerecyclede materialen, die zowel praktisch als milieuvriendelijk zijn. Daarnaast kunt u ook kiezen voor recyclebare notitieboekjes, gemaakt van gerecycled papier. Deze geschenken dragen bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een groenere levensstijl. Door herbruikbare en recyclebare geschenken aan te bieden, laat uw bedrijf zien dat het zich inzet voor een duurzame toekomst.

3. Kerstpakketten met lokale producten

Ondersteun lokale ondernemers

Ondersteun lokale ondernemersHet ondersteunen van lokale ondernemers is van groot belang, vooral tijdens het komende kerstseizoen. Door te kiezen voor originele relatiegeschenken van lokale bedrijven, draagt u bij aan de groei en ontwikkeling van de lokale economie. Bovendien kunt u met deze geschenken uw waardering tonen aan uw zakelijke relaties op een unieke en persoonlijke manier. Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte producten van ambachtelijke winkels in de buurt, lokale delicatessen of kunstwerken van lokale kunstenaars. Door te kiezen voor deze originele relatiegeschenken, laat u niet alleen uw betrokkenheid zien, maar helpt u ook mee aan het behoud van de lokale gemeenschap en haar ondernemers.

Ontdek de smaken van de regio

Ontdek de smaken van de regioTijdens het komende kerstseizoen is er geen betere manier om uw waardering te tonen dan met originele relatiegeschenken die de smaken van de regio onthullen. Laat uw klanten en zakenpartners genieten van een culinaire reis door de lokale keuken met een selectie van heerlijke streekproducten. Denk aan ambachtelijke kazen, vers gebrande koffie, verfijnde wijnen en smaakvolle olijfolie. Door deze authentieke en unieke producten te presenteren, geeft u niet alleen een geschenk, maar ook een ervaring die de ontvangers zal verrassen en inspireren. Ontdek de smaken van de regio en creëer een onvergetelijke kerstervaring voor uw relaties.

Een authentiek cadeau met een verhaal

Een authentiek cadeau met een verhaalBij het kiezen van een relatiegeschenk voor het komende kerstseizoen is het belangrijk om iets unieks en betekenisvols te vinden. Een authentiek cadeau met een verhaal kan de perfecte keuze zijn. Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte producten van lokale ambachtslieden, die niet alleen vakmanschap tonen, maar ook de lokale gemeenschap ondersteunen. Of misschien kunt u overwegen om duurzame geschenken te geven, zoals gerecyclede materialen of producten die bijdragen aan een beter milieu. Door te kiezen voor een cadeau met een verhaal, laat u zien dat u aandacht besteedt aan de achtergrond en de impact van het geschenk, wat uw relatiegeschenk extra speciaal maakt.

4. Exclusieve wijn- en champagne geschenken

Verras met een fles van hoge kwaliteit

Verras uw klanten en zakenrelaties dit kerstseizoen met een fles van hoge kwaliteit. Een fles van hoge kwaliteit is een tijdloos en elegant relatiegeschenk dat altijd gewaardeerd wordt. Kies voor een exclusieve wijn, champagne of sterke drank om uw waardering te tonen en een blijvende indruk achter te laten. Met een fles van hoge kwaliteit geeft u niet alleen een smaakvol cadeau, maar ook een stukje luxe en verfijning. Personaliseer de fles met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap om het relatiegeschenk extra speciaal te maken. Of het nu voor een klant, medewerker of zakenpartner is, een fles van hoge kwaliteit zal zeker voor een feestelijke en memorabele kerst zorgen.

Een luxe en feestelijk cadeau

Een luxe en feestelijk cadeau dat perfect past bij het komende kerstseizoen is een prachtig samengesteld geschenkpakket met exclusieve delicatessen. Dit cadeau straalt niet alleen elegantie uit, maar biedt ook een unieke culinaire ervaring voor de ontvanger. Het geschenkpakket kan bijvoorbeeld bestaan uit heerlijke ambachtelijke chocolade, verfijnde wijnen en smaakvolle kaasselecties. Met zorgvuldig geselecteerde producten van hoge kwaliteit, zal dit luxe cadeau zeker indruk maken op zakenrelaties, klanten of medewerkers tijdens de feestdagen. Het is een blijk van waardering en een manier om hen te bedanken voor hun steun en samenwerking gedurende het afgelopen jaar.

Personaliseerbare etiketten voor een persoonlijke touch

Personaliseerbare etiketten zijn een geweldige manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan relatiegeschenken tijdens het komende kerstseizoen. Met deze etiketten kunnen bedrijven hun logo, een speciale boodschap of zelfs de naam van de ontvanger op de geschenken plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor een unieke en persoonlijke ervaring, maar ook voor een blijvende herinnering aan het bedrijf. Of het nu gaat om flessen wijn, chocoladeverpakkingen of zelfs kerstkaarten, de mogelijkheden zijn eindeloos met personaliseerbare etiketten. Door deze toevoeging kunnen bedrijven hun waardering tonen aan klanten en zakenpartners op een creatieve en memorabele manier.

5. Wellness en ontspanning geschenken

Verwen uw relaties met ontspanningsproducten

Verwen uw relaties met ontspanningsproductenHet komende kerstseizoen is de perfecte gelegenheid om uw relaties te verwennen met originele relatiegeschenken. Een geweldige manier om uw waardering te tonen en tegelijkertijd voor ontspanning te zorgen, is door te kiezen voor ontspanningsproducten. Denk bijvoorbeeld aan luxe badsets met heerlijk geurende badoliën en verzorgende bodylotions. Of wat dacht u van comfortabele kussens en dekens voor een ultiem relaxmoment? Door uw relaties te voorzien van deze ontspanningsproducten, geeft u hen de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van een moment van rust en ontspanning. Een attent en origineel geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden tijdens de feestdagen.

Creëer een moment van rust en welzijn

Creëer een moment van rust en welzijnTijdens het drukke kerstseizoen is het belangrijk om af en toe een moment van rust en welzijn te creëren. Een origineel relatiegeschenk dat hier perfect bij past, is een luxe wellnesspakket. Dit pakket bevat alles wat nodig is om even helemaal tot rust te komen, zoals geurkaarsen, badzout, een zachte badjas en verzorgingsproducten. Door dit geschenk te geven, geef je jouw relaties de mogelijkheid om zichzelf te verwennen en te ontspannen tijdens de feestdagen. Het creëren van een moment van rust en welzijn is niet alleen een attent gebaar, maar ook een manier om jouw waardering te tonen voor de inzet en het harde werk van jouw relaties gedurende het jaar.

Een geschenk dat zorgt voor zelfzorg en balans

Een geschenk dat zorgt voor zelfzorg en balansIn het drukke kerstseizoen is het belangrijk om ook aan zelfzorg en balans te denken. Een origineel relatiegeschenk dat hier perfect bij past, is een wellnesspakket. Dit pakket kan bestaan uit verschillende items die bijdragen aan ontspanning en welzijn, zoals geurkaarsen, badzout, een zachte badjas en een ontspannende massageolie. Met dit geschenk kunnen uw relaties even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en genieten van een moment van rust en ontspanning. Het is een attent gebaar dat laat zien dat u geeft om het welzijn van uw relaties en hen de gelegenheid biedt om zichzelf te verwennen tijdens de feestdagen.

6. Technologische gadgets

Moderne en innovatieve geschenken

Moderne en innovatieve geschenken zijn de perfecte manier om uw bedrijf te onderscheiden tijdens het komende kerstseizoen. Met de voortdurende evolutie van technologie en trends, is het belangrijk om bij te blijven en uw klanten te verrassen met unieke geschenken. Denk bijvoorbeeld aan draadloze oplaadstations met ingebouwde luidsprekers, waarmee uw klanten hun telefoon kunnen opladen en tegelijkertijd naar hun favoriete muziek kunnen luisteren. Een andere moderne optie is een slimme waterfles die de waterinname van de gebruiker bijhoudt en herinnert aan voldoende hydratatie gedurende de dag. Deze innovatieve geschenken laten zien dat uw bedrijf vooruitstrevend is en geeft uw klanten een positieve indruk van uw merk.

Voor de tech-liefhebbers onder uw relaties

Voor de tech-liefhebbers onder uw relatiesVoor degenen die dol zijn op technologie, zijn er talloze originele relatiegeschenken die perfect passen bij hun interesse. Een geweldig idee is bijvoorbeeld een draadloze oplader met een uniek design, waarmee ze hun smartphone gemakkelijk kunnen opladen zonder gedoe met kabels. Daarnaast kunt u ook denken aan een slimme gadget, zoals een spraakgestuurde assistent of een virtual reality-bril, waarmee ze kunnen genieten van een meeslepende digitale ervaring. Een andere optie is een handige powerbank met een hoge capaciteit, zodat ze altijd en overal hun apparaten kunnen opladen. Kortom, er zijn talloze technologische geschenken beschikbaar die de tech-liefhebbers onder uw relaties zeker zullen waarderen.

Praktische en leuke gadgets voor dagelijks gebruik

Praktische en leuke gadgets voor dagelijks gebruikIn de zoektocht naar originele relatiegeschenken voor het komende kerstseizoen, zijn praktische en leuke gadgets voor dagelijks gebruik altijd een slimme keuze. Deze gadgets bieden niet alleen een handige functionaliteit, maar zorgen ook voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle draadloze oplader voor smartphones, waarmee uw klanten en zakenrelaties hun apparaten eenvoudig kunnen opladen zonder gedoe met kabels. Een andere praktische gadget is een slimme waterfles met een geïntegreerde infuser, waarmee gebruikers hun favoriete fruit of kruiden kunnen toevoegen voor een verfrissende smaak. Of wat dacht u van een handige 3-in-1 pen met stylus en LED-licht, perfect voor het maken van aantekeningen op papier en touchscreen-apparaten? Met deze praktische en leuke gadgets zorgt u voor een positieve indruk en laat u zien dat u geeft om het dagelijks gemak van uw klanten en zakenpartners.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen