5 originele relatiegeschenken voor thuiswerkers
10 juli 2023 
2 min. leestijd

5 originele relatiegeschenken voor thuiswerkers

5 originele relatiegeschenken voor thuiswerkers

Introductie

In deze tijd van thuiswerken is het belangrijk om je medewerkers of collega's te laten weten dat je aan ze denkt. Een leuk relatiegeschenk kan daarbij helpen. Maar wat geef je iemand die thuiswerkt? In dit artikel geven we je vijf originele ideeën voor relatiegeschenken die perfect zijn voor thuiswerkers. Van praktische gadgets tot ontspannende cadeaus, er is voor ieder wat wils. Lees snel verder en laat je inspireren!

1. Een comfortabele bureaustoel

Een comfortabele bureaustoel is een must-have voor thuiswerkers. Het is belangrijk om een stoel te hebben die de juiste ondersteuning biedt voor de rug en de nek, om zo rugklachten te voorkomen. Een ergonomische bureaustoel is daarom een goede investering. Daarnaast kan een comfortabele bureaustoel ook bijdragen aan een betere werkhouding en dus een hogere productiviteit. Kies bijvoorbeeld voor een stoel met verstelbare armleuningen en een verstelbare rugleuning, zodat de stoel perfect aangepast kan worden aan de persoonlijke behoeften van de thuiswerker.

2. Een gepersonaliseerde mok

Een gepersonaliseerde mok is een geweldig cadeau voor thuiswerkers. Het is niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk. Je kunt de mok laten bedrukken met de naam van de ontvanger, een inspirerende quote of zelfs een grappige afbeelding. Hierdoor voelt de ontvanger zich extra speciaal en wordt het drinken van koffie of thee tijdens het werken nog leuker. Bovendien is het een duurzaam cadeau, omdat de mok keer op keer gebruikt kan worden.

3. Een plant voor op het bureau

Een plant voor op het bureau is niet alleen een mooie decoratie, maar het heeft ook nog eens vele voordelen voor de gezondheid. Planten zuiveren namelijk de lucht en zorgen voor een betere luchtvochtigheid. Dit kan ervoor zorgen dat thuiswerkers zich beter kunnen concentreren en minder last hebben van hoofdpijn of vermoeidheid. Daarnaast zorgt een plant voor een ontspannen sfeer en kan het stress verminderen. Kies bijvoorbeeld voor een luchtzuiverende plant zoals de Sansevieria of de Areca palm. Zo geef je niet alleen een mooi cadeau, maar ook een gezonde en duurzame optie voor thuiswerkers.

4. Een draadloze oplader

Een draadloze oplader is een handig relatiegeschenk voor thuiswerkers die veel gebruik maken van hun smartphone. Met een draadloze oplader hoeven ze hun telefoon niet meer aan een kabel te verbinden om op te laden. Het enige wat ze hoeven te doen is hun telefoon op de oplader leggen en het opladen begint automatisch. Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens erg efficiënt. Bovendien zijn draadloze opladers verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, waardoor je het relatiegeschenk kunt aanpassen aan de huisstijl van je bedrijf.

5. Een online kookworkshop

Een online kookworkshop is een geweldig idee voor thuiswerkers die van lekker eten houden. Het is een leuke manier om nieuwe recepten te leren en tegelijkertijd te ontspannen. Bovendien is het een geweldige manier om contact te maken met collega's en samen te koken, zelfs als je niet fysiek bij elkaar bent. Er zijn veel bedrijven die online kookworkshops aanbieden, dus je kunt er zeker een vinden die bij jouw team past. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een keuken!

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen