Antwerpen proef 2024
FoodEvents
Bert Vissers
FoodEvents
03/25/2024
1 min
0

Antwerpen Proeft 2024: Een Culinaire Ontdekkingsreis

03/25/2024
1 min
0

Tijdens het Hemelvaartsweekend van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei transformeert Antwerpen wederom tot het epicentrum van culinaire innovatie en traditie met het festival Antwerpen Proeft. Met een ambitieus aanbod van meer dan negentig gerechten nodigt het festival foodliefhebbers uit voor een gastronomische verkenningstocht.

Wat maakt Antwerpen Proeft 2024 zo bijzonder?

Na een recordbrekende editie vorig jaar, blijft Antwerpen Proeft trouw aan zijn succesformule. "Ons doel is om het succes van vorig jaar te evenaren en zelfs te overtreffen," verklaart Ward Ramaekers, een van de organisatoren.

chocolade

Nieuwe en terugkerende chefs

Onder de nieuwkomers bevindt zich chef Tulli Padwa, wiens unieke benadering van Joods-Antwerpse gerechten zoals geraspte aardappelrosti met prei en fruitsoep van ananas en saffraan, zonder twijfel een hoogtepunt zal zijn.

Ananas Sap

Sterrenchefs in de spotlight

Het populaire concept 'Sterrenchef van de Dag' keert terug, met gerenommeerde chefs zoals Thomas Diepersloot van Fine Fleur en Viki Geunes van Zilte, die beloven de bezoekers te verrassen met hun signatuurgerechten.

Antwerpen proef 2024

Tickets en meer informatie

Voor wie deel wil uitmaken van deze unieke culinaire ervaring, zijn tickets nu beschikbaar online. Mis deze kans niet om deel te nemen aan Antwerpen's meest smaakvolle evenement van het jaar.

Reacties
Categorieën