arrow_drop_up arrow_drop_down
25 juli 2018 

Biertrends

Deze fruitige bieren: met framboos, citroen, appel en zelfs kokos of druiven geven een apart accent aan je bier.

Het grote Europese publiek is over het algemeen zeer conservatief in zijn bierkeuzes, maar is de laatste jaren wel degelijk veranderd en ruimdenkender geworden. Ook op het gebied van eten en drinken.  

Ook de Belgische brouwers worden behoudend en ouderwets genoemd buiten onze landsgrenzen. Met name bier met een fruitsmaak zit in de lift. 

Laat je deze zomer verrassen door de nieuwe lichting frisse fruitbieren. Kijk nu in onze shop voor het aanbod.  

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen