De beste voorbeelden van originele relatiegeschenken
24 juni 2023 
5 min. leestijd

De beste voorbeelden van originele relatiegeschenken

Bedrukte mokken met persoonlijke boodschap

Mokken met bedrijfslogo

Mokken met bedrijfslogo zijn een populair relatiegeschenk. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden en tegelijkertijd de naamsbekendheid van het bedrijf vergroot. Er zijn verschillende soorten mokken beschikbaar, zoals porseleinen mokken, thermosbekers en zelfs mokken met een ingebouwde lepel. Het bedrijfslogo kan op verschillende manieren op de mokken worden gedrukt, zoals door middel van zeefdruk of sublimatie. Door te kiezen voor een origineel ontwerp of een opvallende kleur, kan het relatiegeschenk nog meer indruk maken op de ontvanger.

Mokken met persoonlijke boodschap

Mokken met een persoonlijke boodschap zijn een geweldig relatiegeschenk. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden, terwijl de persoonlijke boodschap ervoor zorgt dat het cadeau extra speciaal wordt. Er zijn veel verschillende manieren om een mok te personaliseren, zoals het toevoegen van een naam, logo of een inspirerende quote. Het is een geweldige manier om waardering te tonen aan klanten, medewerkers of partners. Bovendien zijn mokken verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, waardoor er voor elk budget en elke smaak een geschikte optie is.

Mokken met foto van de ontvanger

Mokken met een foto van de ontvanger zijn een geweldig relatiegeschenk. Het is een persoonlijk cadeau dat de ontvanger zeker zal waarderen. Het is ook een geweldige manier om uw bedrijfslogo te promoten, omdat de ontvanger de mok dagelijks zal gebruiken. Bovendien zijn er veel verschillende ontwerpen en stijlen beschikbaar, waardoor u de mok kunt aanpassen aan de persoonlijkheid van de ontvanger. Of het nu gaat om een grappige foto of een professionele headshot, een mok met een foto van de ontvanger zal zeker een blijvende indruk achterlaten.

Gepersonaliseerde notitieboekjes

Notitieboekjes met bedrijfslogo

Notitieboekjes met bedrijfslogo zijn een geweldig relatiegeschenk voor klanten en medewerkers. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden en tegelijkertijd de naamsbekendheid van het bedrijf vergroot. Door het bedrijfslogo op de notitieboekjes te laten drukken, wordt het merk op een subtiele manier gepromoot. Bovendien zijn er verschillende soorten notitieboekjes beschikbaar, zoals A5-formaat, hardcover of softcover, waardoor er voor elk budget en doelgroep een geschikt notitieboekje te vinden is. Kortom, notitieboekjes met bedrijfslogo zijn een slimme keuze als relatiegeschenk.

Notitieboekjes met persoonlijke boodschap

Notitieboekjes met een persoonlijke boodschap zijn een geweldig relatiegeschenk. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden en de ontvanger zal zich speciaal voelen door de persoonlijke touch. Het is mogelijk om het notitieboekje te laten bedrukken met een bedrijfslogo, maar het toevoegen van een persoonlijke boodschap maakt het nog specialer. Het kan bijvoorbeeld een citaat zijn dat past bij de ontvanger of een persoonlijke boodschap van de gever. Dit zal zeker gewaardeerd worden en de ontvanger zal het notitieboekje met trots gebruiken.

Notitieboekjes met naam van de ontvanger

Notitieboekjes met de naam van de ontvanger zijn een geweldig idee voor een persoonlijk relatiegeschenk. Door de naam van de ontvanger op het notitieboekje te laten drukken, voelt de ontvanger zich speciaal en gewaardeerd. Bovendien zijn notitieboekjes praktisch en kunnen ze worden gebruikt op het werk, thuis of onderweg. Het is ook een geweldige manier om uw merk te promoten, omdat de ontvanger uw bedrijfsnaam en logo elke keer ziet dat hij of zij het notitieboekje gebruikt. Er zijn veel verschillende stijlen en maten notitieboekjes beschikbaar, dus u kunt er zeker van zijn dat u er een vindt die past bij uw budget en branding.

USB-sticks met bedrijfslogo

USB-sticks met bedrijfslogo zijn een populair relatiegeschenk. Het is een handig en praktisch cadeau dat vaak gebruikt wordt. Bovendien is het een goede manier om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Door het bedrijfslogo op de USB-stick te laten bedrukken, wordt het cadeau gepersonaliseerd en herkenbaar. Er zijn verschillende soorten USB-sticks beschikbaar, van klassieke modellen tot meer innovatieve en originele ontwerpen. Het is belangrijk om te kiezen voor een kwalitatieve USB-stick, zodat de ontvanger er lang plezier van kan hebben.

USB-sticks in de vorm van een product

USB-sticks in de vorm van een product zijn een geweldige manier om op te vallen en indruk te maken op klanten en zakenpartners. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick in de vorm van een sleutel, een flesopener of zelfs een mini-auto. Deze originele relatiegeschenken zijn niet alleen praktisch, maar ook leuk en creatief. Bovendien kunnen ze worden gepersonaliseerd met het logo of de naam van uw bedrijf, waardoor ze een effectieve marketingtool worden. USB-sticks in de vorm van een product zijn een slimme keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een uniek en opvallend relatiegeschenk.

USB-sticks met gepersonaliseerde inhoud

USB-sticks met gepersonaliseerde inhoud zijn een geweldig relatiegeschenk omdat ze praktisch en persoonlijk zijn. Je kunt de USB-stick vullen met informatie over je bedrijf, zoals een bedrijfspresentatie, productcatalogus of promotievideo. Daarnaast kun je de USB-stick ook personaliseren met het logo of de naam van je bedrijf, waardoor het een uniek en opvallend geschenk wordt. Bovendien zijn USB-sticks handig in gebruik en kunnen ze keer op keer worden gebruikt, waardoor je bedrijf keer op keer in de gedachten van de ontvanger blijft.

Custom made sleutelhangers

Sleutelhangers met bedrijfslogo

Sleutelhangers met bedrijfslogo zijn een populair relatiegeschenk omdat ze praktisch en betaalbaar zijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk te personaliseren met het logo of de naam van het bedrijf. Er zijn verschillende soorten sleutelhangers beschikbaar, zoals metalen sleutelhangers, plastic sleutelhangers en sleutelhangers met een flesopener of zaklamp. Door het geven van een sleutelhanger met bedrijfslogo, blijft het bedrijf top-of-mind bij de ontvanger en kan het zelfs leiden tot nieuwe zakelijke kansen.

Sleutelhangers met persoonlijke boodschap

Sleutelhangers met een persoonlijke boodschap zijn een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te laten zien dat u om hen geeft. U kunt de sleutelhangers personaliseren met de naam van de ontvanger, een inspirerende quote of zelfs uw bedrijfslogo. Dit maakt het een uniek en persoonlijk cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Bovendien zijn sleutelhangers praktisch en worden ze dagelijks gebruikt, waardoor uw merk constant onder de aandacht blijft. Kies voor een duurzaam materiaal zoals hout of metaal om de levensduur van de sleutelhanger te verlengen.

Sleutelhangers in de vorm van een product

Sleutelhangers in de vorm van een product zijn een geweldig relatiegeschenk omdat ze zowel praktisch als leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger in de vorm van een auto, een telefoon of een flesopener. Het is een originele manier om je bedrijf te promoten en tegelijkertijd je klanten of medewerkers een handig cadeau te geven dat ze dagelijks kunnen gebruiken. Bovendien zijn sleutelhangers relatief goedkoop om te produceren, waardoor het een budgetvriendelijke optie is voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectief relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde powerbanks

Powerbanks met bedrijfslogo

Powerbanks met bedrijfslogo zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd uw klanten te voorzien van een handig en nuttig geschenk. Deze draagbare opladers zijn perfect voor mensen die onderweg zijn en hun telefoon of tablet moeten opladen. Door uw bedrijfslogo op de powerbank te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat uw merk altijd in de buurt is van uw klanten. Bovendien zijn powerbanks verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor u kunt kiezen voor een model dat past bij uw bedrijf en uw doelgroep. Het is een slimme investering die uw klanten zeker zullen waarderen.

Powerbanks met persoonlijke boodschap

Powerbanks met persoonlijke boodschap zijn een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te laten zien dat u om hen geeft. Deze handige gadgets zijn perfect voor mensen die onderweg zijn en hun telefoon of tablet moeten opladen. Door uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap op de powerbank te laten graveren, creëert u een uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat uw klanten en medewerkers zeker zullen waarderen. Bovendien zullen ze uw bedrijf altijd bij zich dragen en aan anderen laten zien, wat kan leiden tot meer naamsbekendheid en potentiële klanten.

Powerbanks met naam van de ontvanger

Een van de meest populaire relatiegeschenken van dit moment zijn powerbanks met de naam van de ontvanger erop. Dit is niet alleen een handig cadeau, maar ook een persoonlijk gebaar. De ontvanger zal zich gewaardeerd voelen en het cadeau waarschijnlijk vaak gebruiken. Bovendien is het een goede manier om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten, omdat de powerbank vaak in het openbaar wordt gebruikt. Er zijn veel verschillende soorten powerbanks verkrijgbaar, dus je kunt er zeker een vinden die past bij jouw budget en huisstijl.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen