arrow_drop_up arrow_drop_down
21 mei 2020 
in Limburg

Toast Met Appelpate

  • 1/2 rijpe peer (bv. Doyenné). olijfolie & ciderazijn
  • 4 sneetjes rozijnenbrood (min. 1 cm dik)
  • 4 plakken appelpaté (0.5-1 cm) een takje kervel

Sahil een halve peer en snijd in piepkleine blokjes. Druppel er een beetje olijfolie en een scheutje azijn over, en kruid met peper. Steek rondjes uit het rozijnenbrood. Druppel er een beetje olijfolie over en toast ze heel kort, licht krokant, onder de ovengrill of in een broodrooster. Steek identieke rondjes uit de appelpaté. Leg op elk rozijnenrondje een plakje paté en werk af met een lepeltje perensalsa en een blaadje kervel.

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen