10 unieke relatiegeschenken om indruk te maken
02 juli 2023 
7 min. leestijd

10 unieke relatiegeschenken om indruk te maken

Gepersonaliseerde cadeaus

Voeg een persoonlijke touch toe

Een persoonlijke touch toevoegen aan je relatiegeschenk kan het verschil maken tussen een gewoon cadeau en een onvergetelijk cadeau. Overweeg om het cadeau te laten bedrukken met de naam of het logo van de ontvanger, of voeg een persoonlijke boodschap toe om te laten zien dat je echt om hen geeft. Je kunt ook kiezen voor een cadeau dat past bij de interesses of hobby's van de ontvanger, waardoor het cadeau nog persoonlijker wordt. Door een persoonlijke touch toe te voegen, laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau en dat je de ontvanger echt waardeert.

Laat het cadeau bedrukken met een logo of naam

Een cadeau wordt nog persoonlijker wanneer het bedrukt is met een logo of naam. Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de ontvanger zich extra gewaardeerd voelt. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte mok, pen of notitieboekje. Door het cadeau te personaliseren met een logo of naam, blijft het bedrijf of de organisatie nog lang in het geheugen van de ontvanger hangen. Een slimme zet dus, om de naamsbekendheid te vergroten en tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten.

Kies voor een uniek ontwerp

Een van de beste manieren om indruk te maken met een relatiegeschenk is door te kiezen voor een uniek ontwerp. Dit kan variëren van een gepersonaliseerde mok met de naam van de ontvanger erop tot een op maat gemaakte USB-stick in de vorm van het logo van het bedrijf. Door te kiezen voor een uniek ontwerp, laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het geschenk en dat je de ontvanger waardeert. Bovendien zal een uniek ontwerp ervoor zorgen dat het geschenk langer wordt bewaard en gebruikt, waardoor de herinnering aan jouw bedrijf blijft bestaan.

Duurzame cadeaus

Kies voor een milieuvriendelijk cadeau

Als bedrijf is het belangrijk om ook aan het milieu te denken bij het geven van relatiegeschenken. Kies daarom voor een milieuvriendelijk cadeau, zoals een duurzame waterfles gemaakt van gerecycled materiaal of een biologisch afbreekbare koffiebeker. Ook een plant in een gerecyclede pot of een herbruikbare boodschappentas zijn goede opties. Door te kiezen voor een milieuvriendelijk cadeau laat je niet alleen zien dat je om het milieu geeft, maar ook dat je als bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Laat zien dat je om het milieu geeft

Als bedrijf is het belangrijk om te laten zien dat je om het milieu geeft. Dit kan bijvoorbeeld door het geven van duurzame relatiegeschenken. Denk hierbij aan een herbruikbare waterfles gemaakt van gerecycled materiaal, een bamboe notitieboekje of een setje duurzame pennen. Door deze geschenken te geven laat je niet alleen zien dat je om het milieu geeft, maar ook dat je als bedrijf bewust bezig bent met duurzaamheid. Dit kan een positieve invloed hebben op de relatie met je klanten en partners.

Kies voor een cadeau van gerecycled materiaal

Als je op zoek bent naar een duurzaam relatiegeschenk, dan is een cadeau van gerecycled materiaal een uitstekende keuze. Er zijn tal van opties beschikbaar, zoals notitieboekjes gemaakt van gerecycled papier, pennen van gerecycled plastic en tassen van gerecyclede stoffen. Door te kiezen voor een cadeau van gerecycled materiaal, laat je niet alleen zien dat je geeft om het milieu, maar ook dat je bewust bezig bent met het maken van verantwoorde keuzes. Bovendien zijn deze cadeaus vaak uniek en hebben ze een bijzondere uitstraling, waardoor ze extra indruk maken op de ontvanger.

Technologische cadeaus

Kies voor een gadget

Een gadget als relatiegeschenk kan een slimme keuze zijn. Het is namelijk een cadeau dat vaak gebruikt wordt en daardoor zichtbaar blijft voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan een powerbank met het logo van jouw bedrijf erop, een Bluetooth speaker of een draadloze oplader. Deze gadgets zijn niet alleen handig, maar ook trendy en kunnen zeker indruk maken op de ontvanger. Zorg er wel voor dat de gadget past bij de doelgroep en het imago van jouw bedrijf.

Laat het cadeau bedrukken met een logo of naam

Een van de beste manieren om een blijvende indruk achter te laten met een relatiegeschenk is door het cadeau te laten bedrukken met een logo of naam. Dit geeft niet alleen een persoonlijk tintje aan het cadeau, maar het zorgt er ook voor dat de ontvanger zich herinnert wie het cadeau heeft gegeven. Bovendien kan het bedrukken van het cadeau met een logo of naam ook helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Of het nu gaat om een pen, mok, tas of USB-stick, er zijn talloze mogelijkheden om uw relatiegeschenk te laten bedrukken met uw logo of naam.

Kies voor een cadeau dat handig is voor op kantoor

Een cadeau dat handig is voor op kantoor kan een geweldige manier zijn om indruk te maken op je klanten en zakenpartners. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle notitieboekje, een praktische USB-stick of een handige powerbank. Deze cadeaus zijn niet alleen nuttig voor op kantoor, maar kunnen ook onderweg of thuis worden gebruikt. Bovendien zijn ze vaak voorzien van een subtiele branding, waardoor je bedrijf op een positieve manier onder de aandacht komt. Kies dus voor een cadeau dat niet alleen handig is, maar ook past bij de stijl en uitstraling van je bedrijf.

Culinaire cadeaus

Kies voor een lekker cadeau

Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk dat zeker in de smaak zal vallen, dan is een lekker cadeau altijd een goede keuze. Denk bijvoorbeeld aan een luxe chocoladepakket, een fles goede wijn of een doosje heerlijke bonbons. Je kunt er ook voor kiezen om een gepersonaliseerd cadeau te geven, zoals een taart met het logo van het bedrijf erop. Met een lekker cadeau laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het geschenk en dat je de ontvanger echt wilt verwennen.

Laat het cadeau bedrukken met een logo of naam

Een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd uw klanten te verrassen, is door het cadeau te laten bedrukken met uw logo of naam. Dit geeft niet alleen een persoonlijk tintje aan het geschenk, maar zorgt er ook voor dat uw bedrijf opvalt en herinnerd wordt. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo laten bedrukken op een mok, een notitieboekje of een tas. Dit zal zeker indruk maken op uw klanten en hen laten zien dat u om hen geeft. Het is een slimme manier om uw merk te promoten en tegelijkertijd uw klanten tevreden te stellen.

Kies voor een cadeau dat past bij de ontvanger

Het is belangrijk om bij het kiezen van een relatiegeschenk rekening te houden met de ontvanger. Denk na over zijn of haar interesses, hobby's en persoonlijkheid. Een cadeau dat past bij de ontvanger zal meer gewaardeerd worden en zal een grotere indruk maken. Bijvoorbeeld, als de ontvanger een liefhebber is van koffie, dan is een gepersonaliseerde koffiemok een goede keuze. Of als de ontvanger een sportliefhebber is, dan is een gepersonaliseerde sporttas een passend cadeau. Door te kiezen voor een cadeau dat past bij de ontvanger, laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan de relatie en dat je de ontvanger waardeert.

Sportieve cadeaus

Kies voor een cadeau dat past bij de sportieve ontvanger

Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk voor een sportieve ontvanger, dan is het belangrijk om te kiezen voor een cadeau dat past bij zijn of haar interesses. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde sporttas, een bidon met naam of een sportshirt met het logo van het bedrijf erop. Ook kun je denken aan een abonnement op een sportclub of een sportevenement als cadeau. Door te kiezen voor een cadeau dat past bij de sportieve ontvanger, laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan zijn of haar interesses en dat wordt zeker gewaardeerd.

Laat het cadeau bedrukken met een logo of naam

Een cadeau wordt nog persoonlijker en unieker wanneer het bedrukt wordt met een logo of naam. Dit is niet alleen een mooie manier om uw bedrijf te promoten, maar het laat ook zien dat u aandacht besteedt aan de details. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo laten bedrukken op een notitieboekje of een mok. Of u kunt de naam van uw klant laten bedrukken op een luxe pen of een fles wijn. Door het cadeau te personaliseren, maakt u het nog specialer en zal het zeker indruk maken op uw klanten of relaties.

Kies voor een cadeau dat handig is tijdens het sporten

Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk dat handig is tijdens het sporten, dan zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Een gepersonaliseerde bidon is bijvoorbeeld een praktisch cadeau dat vaak gebruikt zal worden. Ook een sporttas met het logo van je bedrijf erop kan een goede keuze zijn. Andere ideeën zijn een fitness tracker of een setje sportoortjes. Door een cadeau te geven dat handig is tijdens het sporten, laat je zien dat je om de gezondheid en het welzijn van je klanten of medewerkers geeft.

Creatieve cadeaus

Kies voor een cadeau dat past bij de creatieve ontvanger

Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk voor een creatieve ontvanger, dan is het belangrijk om iets te kiezen dat past bij zijn of haar interesses en persoonlijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een set met kleurrijke markers, een notitieboekje met een opvallende cover of een abonnement op een tijdschrift over kunst en design. Ook een workshop of cursus op het gebied van creativiteit kan een geweldig cadeau zijn voor iemand die graag nieuwe dingen leert en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Door te kiezen voor een cadeau dat past bij de creatieve ontvanger, laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan zijn of haar interesses en dat je echt om hem of haar geeft.

Laat het cadeau bedrukken met een logo of naam

Een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en uw merk te versterken, is door uw relatiegeschenken te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw bedrijf top-of-mind blijft bij uw klanten en zakenpartners. Of het nu gaat om een bedrukte pen, mok of tas, het personaliseren van uw relatiegeschenken is een slimme zet. Bovendien is het een effectieve manier om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en uw merk te laten opvallen. Kies voor een opvallend ontwerp en laat uw relatiegeschenken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam voor een blijvende indruk.

Kies voor een cadeau dat inspireert

Een cadeau dat inspireert kan een geweldige manier zijn om indruk te maken op klanten en zakenpartners. Denk bijvoorbeeld aan een boek van een inspirerende spreker of een workshop over persoonlijke ontwikkeling. Door een cadeau te geven dat mensen helpt om zichzelf te verbeteren, laat je zien dat je niet alleen om hun bedrijf geeft, maar ook om hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit kan een langdurige en waardevolle relatie opbouwen tussen jou en je klanten of zakenpartners.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen