10 originele relatiegeschenken om indruk te maken
03 juli 2023 
3 min. leestijd

10 originele relatiegeschenken om indruk te maken

10 originele relatiegeschenken om indruk te maken

Wijnfles met gepersonaliseerd etiket

Een wijnfles met een gepersonaliseerd etiket is een geweldig relatiegeschenk om indruk te maken. Het is niet alleen een heerlijke traktatie voor de ontvanger, maar het geeft ook een persoonlijk tintje aan het cadeau. Het etiket kan worden ontworpen met het logo van het bedrijf of met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Het is een geweldige manier om waardering te tonen en tegelijkertijd de merkbekendheid te vergroten. Bovendien kan de ontvanger de fles bewaren als aandenken aan het bedrijf en de relatie die is opgebouwd.

Een gepersonaliseerde powerbank

Een gepersonaliseerde powerbank is een geweldig relatiegeschenk voor klanten en medewerkers die veel onderweg zijn. Het is niet alleen handig om hun mobiele apparaten op te laden, maar het is ook een geweldige manier om uw merk te promoten. Door uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap op de powerbank te laten graveren, zorgt u ervoor dat uw klanten en medewerkers uw merk altijd bij zich dragen. Bovendien zijn powerbanks verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor u de perfecte match kunt vinden voor uw merk. Een gepersonaliseerde powerbank is dus niet alleen praktisch, maar ook een stijlvol en persoonlijk relatiegeschenk.

Een setje duurzame bamboe tandenborstels

Een setje duurzame bamboe tandenborstels is een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid. Deze tandenborstels zijn gemaakt van bamboe, een snelgroeiende plant die geen pesticiden of kunstmest nodig heeft om te groeien. Bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar en kunnen ze na gebruik worden gecomposteerd. Door deze tandenborstels als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat je geeft om het milieu en dat je je steentje bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Een gepersonaliseerde mok met bijpassende thee

Een gepersonaliseerde mok met bijpassende thee is een geweldig relatiegeschenk voor de theeliefhebbers onder uw klanten en medewerkers. U kunt de mok personaliseren met een logo of een persoonlijke boodschap, waardoor het een uniek cadeau wordt. Voeg daarbij een bijpassende thee, zoals een heerlijke groene thee of een ontspannende kamillethee, en u heeft een geschenk dat zeker in de smaak zal vallen. Dit cadeau is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg gezellig en huiselijk. Het is een perfecte manier om uw waardering te tonen en tegelijkertijd een warme en persoonlijke touch toe te voegen.

Een luxe notitieboekje met pen

Een luxe notitieboekje met pen is een perfect relatiegeschenk voor klanten of medewerkers die veel onderweg zijn. Het notitieboekje biedt de mogelijkheid om belangrijke notities en ideeën op te schrijven, terwijl de pen ervoor zorgt dat er altijd iets is om mee te schrijven. Door te kiezen voor een luxe uitvoering, zoals een leren notitieboekje met een bijpassende pen, laat je zien dat je oog hebt voor kwaliteit en stijl. Bovendien is het notitieboekje met pen een duurzaam geschenk dat lang meegaat en daardoor vaak gebruikt zal worden.

Een gepersonaliseerde USB-stick

Een gepersonaliseerde USB-stick is een geweldig relatiegeschenk voor klanten en medewerkers. Het is niet alleen praktisch, maar ook een geweldige manier om uw merk te promoten. U kunt uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap op de USB-stick laten graveren of bedrukken. Bovendien kunt u de USB-stick vullen met nuttige informatie, zoals uw bedrijfsbrochure of presentatie. Dit zal zeker indruk maken op uw klanten en medewerkers en hen herinneren aan uw bedrijf.

Een setje bedrukte kaarsen

Een setje bedrukte kaarsen is een geweldig relatiegeschenk voor de feestdagen. Het is niet alleen praktisch, maar ook decoratief en sfeervol. Bedrukte kaarsen kunnen worden gepersonaliseerd met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor het een uniek en persoonlijk cadeau wordt. Bovendien zijn kaarsen altijd een populair cadeau, vooral tijdens de wintermaanden. Het is een geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door klanten en relaties.

Een gepersonaliseerde sleutelhanger

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is een geweldig relatiegeschenk omdat het praktisch en persoonlijk is. Je kunt de sleutelhanger laten graveren met de naam van de ontvanger of met een speciale boodschap. Dit maakt het cadeau extra speciaal en laat zien dat je echt hebt nagedacht over het geschenk. Bovendien is een sleutelhanger iets wat mensen dagelijks gebruiken, waardoor jouw bedrijfsnaam of logo regelmatig onder de aandacht komt. Kies voor een sleutelhanger van hoogwaardige kwaliteit en je hebt een relatiegeschenk waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben.

Een setje duurzame boodschappentassen

Een setje duurzame boodschappentassen is een geweldig relatiegeschenk voor bedrijven die zich willen inzetten voor het milieu. Deze tassen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn herbruikbaar, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor het doen van boodschappen. Bovendien kunnen deze tassen worden bedrukt met het logo van het bedrijf, waardoor het een geweldige manier is om de naamsbekendheid te vergroten. Het is een praktisch en milieuvriendelijk cadeau dat zeker indruk zal maken op klanten en relaties.

Een gepersonaliseerde flesopener

Een gepersonaliseerde flesopener is een geweldig relatiegeschenk voor degenen die van een drankje houden. Het is niet alleen praktisch, maar het kan ook een persoonlijk tintje geven aan het cadeau. U kunt de flesopener laten graveren met de naam van uw bedrijf of de naam van de ontvanger. Dit zal zeker indruk maken en de ontvanger zal het cadeau waarderen. Bovendien zal de flesopener vaak worden gebruikt en zal uw bedrijfsnaam regelmatig in beeld komen.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen