De nieuwste trends in originele relatiegeschenken voor bedrijven
11 juli 2023 
8 min. leestijd

De nieuwste trends in originele relatiegeschenken voor bedrijven

Duurzame relatiegeschenken

Milieuvriendelijke opties

Milieuvriendelijke opties zijn tegenwoordig een belangrijk aspect bij het kiezen van originele relatiegeschenken voor bedrijven. Steeds meer bedrijven streven ernaar om duurzaamheid en milieubewustzijn te integreren in hun bedrijfspraktijken. Gelukkig zijn er tal van milieuvriendelijke opties beschikbaar die zowel praktisch als origineel zijn. Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare waterflessen gemaakt van gerecycled materiaal, biologisch afbreekbare pennen en notitieboekjes van duurzaam geproduceerd papier. Deze relatiegeschenken dragen niet alleen bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen, maar laten ook zien dat uw bedrijf begaan is met het milieu.

Herbruikbare producten

Herbruikbare producten zijn een opkomende trend in de wereld van originele relatiegeschenken voor bedrijven. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om duurzame en milieuvriendelijke geschenken te geven aan hun klanten en zakenrelaties. Denk hierbij aan herbruikbare waterflessen, koffiemokken en boodschappentassen. Deze producten zijn niet alleen praktisch, maar dragen ook bij aan het verminderen van plastic afval en het bevorderen van een groen imago. Bovendien kunnen bedrijven hun logo of boodschap op deze herbruikbare producten laten bedrukken, waardoor ze een effectieve manier vormen om de naamsbekendheid te vergroten. Door te kiezen voor herbruikbare producten als relatiegeschenk laten bedrijven zien dat ze begaan zijn met het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Biologisch afbreekbare materialen

Biologisch afbreekbare materialen worden steeds populairder als het gaat om originele relatiegeschenken voor bedrijven. Deze materialen zijn milieuvriendelijk en duurzaam, waardoor ze perfect passen bij de groeiende behoefte aan verantwoord ondernemen. Bedrijven kiezen steeds vaker voor relatiegeschenken gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, zoals bamboe, gerecycled papier en maïszetmeel. Deze materialen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar stralen ook een positieve boodschap uit naar klanten en zakenrelaties. Door te kiezen voor biologisch afbreekbare relatiegeschenken laten bedrijven zien dat ze zich bewust zijn van de impact die hun activiteiten hebben op het milieu en dat ze actief bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Technologische gadgets

Slimme apparaten

Slimme apparaten zijn tegenwoordig erg populair als relatiegeschenken voor bedrijven. Deze technologische gadgets bieden niet alleen een handige functionaliteit, maar dragen ook bij aan de moderniteit en innovatie van een bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan smartwatches, die niet alleen de tijd weergeven, maar ook notificaties van telefoongesprekken en berichten ontvangen. Daarnaast zijn er slimme speakers, zoals de Google Home of Amazon Echo, die met spraakbesturing kunnen worden bediend en verschillende taken kunnen uitvoeren, zoals het afspelen van muziek of het stellen van vragen aan een virtuele assistent. Door het geven van slimme apparaten als relatiegeschenk laat een bedrijf zien dat het meegaat met de nieuwste technologische ontwikkelingen en dat het waarde hecht aan innovatie.

Virtual Reality (VR) gadgets

Virtual Reality (VR) gadgets zijn een van de nieuwste trends in originele relatiegeschenken voor bedrijven. Met de opkomst van VR-technologieën kunnen bedrijven hun klanten en partners een unieke en meeslepende ervaring bieden. VR-gadgets, zoals VR-brillen en controllers, stellen gebruikers in staat om virtuele werelden te verkennen en interactie te hebben met digitale content. Deze gadgets kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het organiseren van virtuele productdemonstraties, het creëren van 360-graden bedrijfspresentaties of het aanbieden van virtuele rondleidingen door faciliteiten. Door het schenken van VR-gadgets als relatiegeschenken kunnen bedrijven laten zien dat ze innovatief en vooruitstrevend zijn, terwijl ze tegelijkertijd een unieke en gedenkwaardige ervaring bieden aan hun klanten en partners.

Draadloze opladers

Draadloze opladers zijn een van de nieuwste trends in originele relatiegeschenken voor bedrijven. Met de opkomst van draadloze technologieën is het gebruik van opladers zonder kabel steeds populairder geworden. Deze handige gadgets stellen gebruikers in staat om hun smartphones en andere apparaten op te laden zonder gedoe met kabels. Draadloze opladers zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk bureau of kantoor. Bedrijven kunnen deze relatiegeschenken personaliseren met hun logo of bedrijfsnaam, waardoor ze een effectieve manier worden om merkbekendheid te vergroten. Of het nu gaat om klanten, medewerkers of zakenpartners, draadloze opladers zijn een gewaardeerd geschenk dat de ontvangers dagelijks kunnen gebruiken.

Personalisatie en maatwerk

Gepersonaliseerde producten

Gepersonaliseerde producten zijn een van de nieuwste trends in originele relatiegeschenken voor bedrijven. Het personaliseren van relatiegeschenken biedt bedrijven de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen aan hun geschenken, waardoor ze nog meer opvallen bij de ontvangers. Of het nu gaat om het graveren van de bedrijfsnaam op een pen, het bedrukken van een logo op een mok of het toevoegen van een persoonlijke boodschap op een notitieboekje, gepersonaliseerde producten creëren een unieke en memorabele ervaring voor zowel de ontvanger als het bedrijf. Bovendien kunnen gepersonaliseerde relatiegeschenken ook dienen als effectieve marketingtools, omdat ze de merkbekendheid vergroten en de loyaliteit van klanten versterken. Kortom, gepersonaliseerde producten zijn een geweldige manier voor bedrijven om zich te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten bij hun klanten en zakenrelaties.

Op maat gemaakte geschenken

Op maat gemaakte geschenken zijn een opkomende trend in de wereld van originele relatiegeschenken voor bedrijven. Deze geschenken worden speciaal ontworpen en gepersonaliseerd om aan de specifieke behoeften en wensen van de ontvanger te voldoen. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd notitieboekje met het logo van het bedrijf erop, een op maat gemaakte USB-stick in de vorm van het product van het bedrijf, of zelfs een volledig op maat gemaakt product, zoals een uniek kunstwerk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op maat gemaakte geschenken bieden bedrijven de kans om hun waardering te tonen op een persoonlijke en unieke manier, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten bij hun klanten en zakenpartners.

Individuele verpakkingen

Individuele verpakkingen zijn een opkomende trend in de wereld van originele relatiegeschenken voor bedrijven. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun geschenken te verpakken op een manier die persoonlijk en uniek is. Dit kan variëren van het toevoegen van een gepersonaliseerde boodschap of logo op de verpakking tot het creëren van een volledig op maat gemaakte verpakking die de identiteit van het bedrijf weerspiegelt. Door te investeren in individuele verpakkingen kunnen bedrijven een blijvende indruk achterlaten bij hun klanten en zakenpartners, waardoor de kans op een succesvolle relatie en merkherkenning wordt vergroot. Bovendien bieden individuele verpakkingen ook een extra mogelijkheid om de boodschap van het bedrijf over te brengen en de waarde van het geschenk te benadrukken. Kortom, individuele verpakkingen zijn een effectieve manier om de attentiewaarde van relatiegeschenken te verhogen en een positieve indruk achter te laten.

Gezondheids- en welzijnsproducten

Fitnessaccessoires

Fitnessaccessoires zijn een populair en trendy relatiegeschenk voor bedrijven. In een tijd waarin gezondheid en welzijn steeds belangrijker worden, is het aanbieden van fitnessaccessoires aan werknemers en klanten een slimme zet. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte sportbidons, fitnessarmbanden of handige sporttassen. Deze relatiegeschenken kunnen niet alleen worden gebruikt tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks leven. Door het logo of de naam van het bedrijf op de fitnessaccessoires te laten bedrukken, wordt de naamsbekendheid vergroot en blijft het bedrijf in het oog van de ontvanger. Fitnessaccessoires zijn niet alleen functioneel, maar ook een leuke en originele manier om waardering te tonen aan werknemers en klanten.

Stressverlichtende producten

Stressverlichtende producten zijn tegenwoordig erg populair als originele relatiegeschenken voor bedrijven. In een wereld waarin stress en drukte vaak de boventoon voeren, is het belangrijk om werknemers en zakenrelaties te helpen ontspannen en tot rust te komen. Er zijn verschillende stressverlichtende producten beschikbaar die hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan stressballen, fidget spinners, aromatherapie sets en ontspannende massageapparaten. Deze producten kunnen niet alleen de stress verminderen, maar ook zorgen voor een positieve werksfeer en een gezonde balans tussen werk en ontspanning. Door het geven van stressverlichtende producten als relatiegeschenk laat een bedrijf zien dat het begaan is met het welzijn van zijn werknemers en zakenpartners.

Gezonde snacks en drankjes

Gezonde snacks en drankjes zijn tegenwoordig een populaire keuze als origineel relatiegeschenk voor bedrijven. Steeds meer bedrijven hechten waarde aan het welzijn en de gezondheid van hun werknemers en klanten. Daarom is het aanbieden van gezonde snacks en drankjes een geweldige manier om dit te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan biologische notenmixen, vers fruit, energierepen zonder toegevoegde suikers en verfrissende infused waterflessen. Deze gezonde opties zorgen niet alleen voor een positieve indruk, maar dragen ook bij aan een gezonde levensstijl. Door te kiezen voor gezonde snacks en drankjes als relatiegeschenk, laat een bedrijf zien dat ze begaan zijn met het welzijn van hun relaties.

Trendy kantoorartikelen

Stijlvolle notitieboekjes

Stijlvolle notitieboekjes zijn een populaire keuze geworden als origineel relatiegeschenk voor bedrijven. Deze notitieboekjes zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de werkomgeving van de ontvanger. Met hun elegante ontwerpen en hoogwaardige afwerkingen stralen ze professionaliteit en klasse uit. Bovendien kunnen deze notitieboekjes vaak worden gepersonaliseerd met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor ze een effectieve manier zijn om de merkbekendheid te vergroten. Of het nu gaat om vergaderingen, brainstormsessies of dagelijkse notities, stijlvolle notitieboekjes zijn een tijdloos en gewaardeerd geschenk dat zeker indruk zal maken op zakenrelaties.

Moderne bureauaccessoires

Moderne bureauaccessoires zijn tegenwoordig een populaire keuze als origineel relatiegeschenk voor bedrijven. Deze accessoires zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en trendy. Denk bijvoorbeeld aan strak vormgegeven pennenhouder met draadloze oplader, een multifunctionele bureauorganizer met ingebouwde USB-hub of een design notitieboekje met geïntegreerde powerbank. Deze moderne bureauaccessoires zijn perfect om het kantoorleven te vereenvoudigen en tegelijkertijd een professionele uitstraling te behouden. Door het geven van deze eigentijdse relatiegeschenken laat een bedrijf zien dat het meegaat met de nieuwste trends en oog heeft voor zowel functionaliteit als design.

Design pennen en potloden

Design pennen en potloden zijn tegenwoordig een populaire keuze als origineel relatiegeschenk voor bedrijven. Deze trendy schrijfwaren combineren functionaliteit met een stijlvol design, waardoor ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een fashion statement maken. Met hun strakke lijnen, opvallende kleuren en moderne vormgeving zijn design pennen en potloden een eyecatcher op elk bureau. Bovendien kunnen ze gepersonaliseerd worden met het logo of de naam van het bedrijf, waardoor ze een effectieve manier zijn om de merkbekendheid te vergroten. Of het nu gaat om een zakelijke relatie, een klant of een medewerker, design pennen en potloden zijn een perfect geschenk om waardering te tonen en een blijvende indruk achter te laten.

Lokale en ambachtelijke geschenken

Producten van lokale producenten

Producten van lokale producenten zijn tegenwoordig erg populair als originele relatiegeschenken voor bedrijven. Steeds meer bedrijven hechten waarde aan duurzaamheid en willen hun klanten en partners verrassen met unieke en authentieke geschenken. Door te kiezen voor producten van lokale producenten, kunnen bedrijven niet alleen hun waardering tonen voor de lokale gemeenschap, maar ook bijdragen aan het stimuleren van de lokale economie. Denk bijvoorbeeld aan ambachtelijke lekkernijen, zoals biologische jam, versgebakken brood of lokale honing. Daarnaast kunnen bedrijven ook kiezen voor handgemaakte producten, zoals keramiek, sieraden of kleding, die met liefde en vakmanschap zijn vervaardigd door lokale ambachtslieden. Door te investeren in deze producten van lokale producenten kunnen bedrijven niet alleen een positieve indruk achterlaten, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van lokale tradities en het ondersteunen van de lokale economie.

Handgemaakte items

Handgemaakte items zijn een opkomende trend in de wereld van originele relatiegeschenken voor bedrijven. Deze items worden met zorg en vakmanschap gemaakt, waardoor ze een uniek en persoonlijk karakter hebben. Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte keramische mokken, gepersonaliseerde leren notitieboekjes of ambachtelijk vervaardigde houten pennen. Door te kiezen voor handgemaakte items als relatiegeschenk, laat een bedrijf zien dat het oog heeft voor detail en ambachtelijkheid. Bovendien stralen deze items authenticiteit en exclusiviteit uit, wat de ontvangers zeker zullen waarderen. Handgemaakte items zijn daarmee een uitstekende keuze om een blijvende indruk achter te laten bij zakenrelaties en klanten.

Streekgebonden lekkernijen

Streekgebonden lekkernijen zijn een populaire keuze geworden als origineel relatiegeschenk voor bedrijven. Deze culinaire geschenken bieden niet alleen een smakelijke ervaring, maar dragen ook bij aan het ondersteunen van lokale producenten en het ontdekken van de unieke smaken van verschillende regio's. Van ambachtelijke kazen en vers gebrande koffie tot heerlijke chocolade en traditionele streekproducten, er is een breed scala aan streekgebonden lekkernijen om uit te kiezen. Door deze geschenken aan klanten en zakenrelaties te geven, kunnen bedrijven een persoonlijke en authentieke touch toevoegen aan hun relatiegeschenken, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten.

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen