Een foodtruck op je feestje: hip en heerlijk
12 december 2019 
1 min. leestijd

Een foodtruck op je feestje: hip en heerlijk

Wat tover je op tafel tijdens een lente- of communiefeest? Als je niet zelf kookt, dan is een foodtruck huren een leuk concept. Je hebt ze intussen in alle geuren en kleuren. Laat je kind kiezen wat voor hem/haar het ideale gerecht is voor het feest.

Keuze in overvloed

Foodtrucks bieden eten van over de hele wereld aan. Je kan ongetwijfeld op vrolijke snoetjes rekenen als je pasta (in een beker), pizza’s of hamburgers voorstelt voor het feest. Of mag het een culinaire ontdekkingsreis zijn? Ga dan voor empanada’s, Thaise curry’s, Vietnamese fingerfood, Indiase stoofschoteltjes, gepimpte hotdogs, …

Of toch Belgische frietjes

Misschien zijn we ze door de foodtruckhype een beetje vergeten: de frietkoten aan huis. Heerlijke frietjes, al dan niet uit een puntzak, met een brochette of een curryworst. Deze
klassieker scoort bij vele kinderen nog steeds het best.

Mag het iets meer zijn?

Voorzie je een groot feest, dan kun je ook extra een foodtruck laten komen om de heerlijke cocktails (en mocktails) tevoorschijn te toveren.

Lekkere desserts

Of maak je het aperitiefje liever zelf, maar is bakken niet jouw ding? Er bestaan ook foodtrucks die lekkere wafels of pannenkoeken aanbieden. Wat dacht je van een ijsjeswagen? Alles kan! Je merkt het: aan foodtrucks geen 1 gebrek. Wacht alleen niet te lang om te reserveren, want ze zijn razend populair!

Over de schrijver
Ik ben Bert en ik ben zot van lokale producten! Ik ga op zoek naar Belgische top ingrediënten bij straffe producenten van bij ons!
Reactie plaatsen