arrow_drop_up arrow_drop_down
Gulle handjes resultaten
16 juli 2020 

Gulle handjes resultaten

De campagne Gulle Handjes was een succes, jullie smulden enthousiast “Gulle” Antwerpse Handjes 🙌 en steunden zo het Covid-19 fonds van Uzafoundation. Samen met de Antwerpse afdeling van Bakkers Vlaanderen verzamelden we 5307 € voor het goede doel.

Hartelijk dank iedereen die een handje toestak: uiteraard jullie die Gulle Handjes cadeau gaven of er lekker zelf van snoepten. Maar ook een dikke merci 🙏 aan de vele lokale handelaars die deelnamen aan de campagne en er zo een succes van maakten! 😍

Gulle handjes resultaten

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen