arrow_drop_up arrow_drop_down
22 februari 2019 

Herbekijk de modeshow met jurken in chocolade van het chocoladesalon 2019

In Tour & Taxis in Brussel is gisterenavond het chocoladesalon officieel geopend. Dat gebeurde met een heuse modeshow waarin modellen jurken en kledij uit chocolade showden. Nog het hele weekend lang komen 130 exposanten op de chocoladebeurs hun chocoladefantasieën, exclusieve smaken en pralines voorstellen. Er worden ook workshops en demonstraties gegeven.

Tijdens de openingsavond worden 15 uitzonderlijke jurken in avant-première aan het publiek onthuld tijdens
een modeshow die elke dag om 17 uur plaatsvindt.
Chocolatiers en couturiers werken nu al in duo’s samen rond het thema Natuur om een avant-gardistische en
overheerlijke collectie voor 2019 voor te stellen.
De duo’s van Chocolatiers & Ontwerpers voor de Modeshow van 2019:

Belvas
Carré Noir (Mélanie Lemmens) & Marie Lovenberg
Chocolaterie Valenza (Dave van Luyck) & Dirk Vervoort
Frederic Blondeel, uitgeroepen tot ‘Chocolatier of the Year 2018’ door Gault&Millau & de Peruviaanse
designer Ricardo Davila
Institut Émile Gryzon (Bertrand Burion) & Gohar Gabrielyan

Jean-Luc Decluzeau & Angel Sewing

Laurent Gerbaud & Patou Saint Germain
Leonidas (Daniel Stallaert)
Millesime Chocolat & Giovanni Biasolo
Nadia Flecha Guazo (ChokoLate Designs)
Valentino Chocolatier & Sixtine Anne de Molina
Van Dender & Melissa Martin Ciudad

Podium Pastry Show

Podium Pastry Show

Podium Pastry Show

Podium Pastry Show

Podium Pastry Show

Podium Pastry Show

Welke creatie vind je het mooist?

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen