arrow_drop_up arrow_drop_down
28 november 2018 

Hoe maak je een goede gin tonic?

Gin tonic is een prima aperitief voor het eten: het wekt namelijk eetlust op.

Maar hoe maak je een goede gin tonic?

Wij vertellen je de beste bereidingsmethode:

1. Koel een groot ballonglas met ijsblokjes.gin tonic

2. Doseer de gin: gebruik 4 tot 7 cl gin, naargelang je persoonlijke smaak.

3. Kantel het glas en giet de tonic er langzaam in zodat de bubbels zich kunnen vermengen met de alcohol.

4. Meng alles voorzichtig met behulp van een cocktaillepel. Hierdoor komen de aroma's van alle ingrediënten vrij.

5. Voorzie tot slot het glas met garnituur naar smaak. Je kunt bijvoorbeeld komkommer, limoen, munt of grapefruit gebruiken. Dat zie er fris en professioneel uit! Heb je al trek gekregen? Kijk dan op onze website voor de beste gin. Makkelijk thuis bestellen vanuit je stoel en bij jou thuis bezorgd!

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen