arrow_drop_up arrow_drop_down
24 mei 2019 

Ontdek onze topaanbieding tijdens The Lazy Sundays

Ook wij doen mee aan The Lazy Sundays van SafeShops.be. Een dag vol uitzonderlijke kortingen, dat wil je toch niet missen?

Op zondag 26 mei kan je 24 uur aan een stuk uitzonderlijke kortingen scoren, maar dit doen we trouwens niet alleen. Samen met andere Safeshops.be labeldragers kan je 24 uur aan een stuk aanbiedingen vinden van de meest uiteenlopende webshops. Van reizen tot fashion, van elektro tot food en veel meer.

Samen met SafeShops.be, het kwaliteitslabel voor betrouwbare online winkels, organiseren we deze Lazy Sundays om jou als trouwe klant te belonen.

Nieuwsgierig? Kom onze actie en kortingen ontdekken op www.lazysundays.be. Let op, de site gaat open zondag 26 mei om 00:01 en sluit terug om 23:59.

 

Over de schrijver
Op deze blog vertel ik alles over mijn ervaring met Belgische streekproducten, recepten en restaurants. Verder hou ik je graag op de hoogte van culinaire nieuwtjes en boeiende verhalen over streekproducten. Jouw feedback is van harte welkom. Want ik vermoed dat jij, net als ik, van lekker eten houdt. Regelmatig ontvang ik producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van mijn eigen mening en ervaring. Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? bert@foodbelgium.com
Reactie plaatsen